سلام
متاسفانه من نمیتونم با آی پی 2 وصل بشم بعد از چند بار ریستارت مودم وصل نشد ...
نمیدونم چرا اینجوریه !!
سرعت از سرور های خارج کشور هم حدودا بین 150 - 190 هست ...
تست دانلود فایل سایت از سایت Kaspersky !!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
متاسفانه من نمیتونم با آی پی 2 وصل بشم بعد از چند بار ریستارت مودم وصل نشد ...
نمیدونم چرا اینجوریه !!
سرعت از سرور های خارج کشور هم حدودا بین 150 - 190 هست ...
تست دانلود فایل سایت از سایت Kaspersky !!!
نزدیک 1 هفتست که شبا با ای پی 2 وصل میشه به خاطر اون با سرعت 300 شبا دانلود می کنم وگرنه با ای پی 5 نهایتا با 150 دانلود می کنه
والا من خودم مودمو ریستارت نمی کنم تا ای پی 2 بگیره فقط 2-3 ساعت قبل ساعت دانلود رایگان مودمو روشن می کنم خودش ای پی 2 میگیره تو ساعت رایگان هم عوض نمیشه
شبکه ی مخابرات شبا آی پی 2 نمیده !!!
شما از شبکه ی همارا استفاده میکنین؟
![]()
نه من از نمایندگی گرفتم برام مخابرات بستن(همیشه با 2 وصل نمیشه ها ولی اکثر شبا با 2 وصل میشه)
(دانلود تایم رایگان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by arash_scofield; 19-02-2014 at 02:27.
پس باید بهتون بگم خوش بحالتون دوست عزیز ...
البته برای من زیاد مهم نیست سرعت فقط پایداری شبکه مهمه که به همین خاطر همیشه از دوشرکت متفاوت سرویس میگیرم تا نت داشته باشم وگرنه مشتری هام کلم و میکنن !!
الان هم کنار اولترای همارا سرویس 128 پارس آنلاین هم دارم ...
در کل با هر دوی این شرکت ها بیش از یک ساله کار میکنم بعضی مواقع سرویس پشتیبانم و پارس آنلاین قرار میدم و بعضی مواقع همارا سیستم !(سرویس پشتیبان و از هرکدوم از این شرکتا بگیرم ارزونترین سرویسشون و تمدید میکنم! و سرویس اصلیم و هم گرونترین سرویس یکی از این شرکتا رو!)
در کل بعد از تقریبا 14 ماه کار به صورت مداوم با این دو شرکت (پارس و همارا) و تست ارزونترین و گرونترین سرویس هاشونبه این نتیجه میرسم که همه ی شرکت ا هیچ کدوم هیچ فرقی با هم ندارن !!
![]()
چون من مرکزم مدنیه و(فکر می کنم که) زیاد شلوغ نیست و از لحاظ موقعیت هم نهایتش 1km با مرکز فاصله دارم شاید به خاطر اون سرعت من نسبت به بقیه مگادارها زیاده
Last edited by arash_scofield; 19-02-2014 at 02:47.
این خیلی مهمه :
1- فاصله با مرکز آی اس پی (نه ساختمونش ها! هر کجا که سروراش و ... قرار دارن!)
2-فاصله از مرکز مخابراتی!
ما که دیگه دورترین جای ممکن از مرکز و مرکز مخابراتی هستیم از هر دو فکر نکنم از من هم دورتر باشه !!
![]()
کسی از مرکز شهریار اولترا نداره??
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
الان دو روزه برا من اینطوری شده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)