راکفورد 100درصد بهتره.
راکفورد 100درصد بهتره.
سلام
بله p12ساب خوبیه. من صدای 10ش رو شنیدم.نه بابا نگران نباش هیچیش نمیشه.
نه دیگه اگه ساب میبندی دیگه 9*6 توجیه نداره.باکس رو میدم برات بسازن. حدود 45-50 لیتر پورتدش فکر کنم بشه.دیگه باید کمی از قید فضای کوچیک 111 رو بزنی
ماشینتون چیه؟سقف بودجه چقدره؟
چی بگم من.8400 بگیرید.
E4آمپ نمیخواد.
اگر E69X نصب میکنی با 8400 راه می افته ولی ساب رو نه.
دوستان کمی واقع بین باشید.سر کیسه هاتون رو شل کنید دیگه
آخه هم صدا میخواین هم پول خرج نمیکنین این که نمیشه
ببخشیدا![]()
اینم شانس شماس دیگه. اولین نفری هستین که به این مشکل برخوده![]()
سلام شایان جان.خواهش میکنم
به نظر من استیج جلو رو تعویض کن.یه کامپ بهتر نصب کن. E62C ببند از درگ صداش بهتره. اگر صدای زیاد میخوای همون درگه خوبه .
آمپ مونو 8106 کن وود میتونید بگیرید.
من میخوام یه سیستم جمع کنم برا سمند و البته خورد خورد چون الان نمیتونم بیشتر از این هزینه کنم. پس اگه میشه راجع به این قطعاتی که انتخاب کردم نظراتتونو بدین و یه کمکی به من کنید لطفا.
برای هدیونیت کنوود ۷۰۵۶ یا پایونیر ۹۶۵۰ بی تی
برای باند کنوود ۷۱۰۰ یا جی بی ال ۶۹۶ لیمیتد
و اما مصیبت عظما آمپ - کدنس Q5000A یا Q4000 یا CSA1000-4 یا اینفینیتی ۷۵۴۱آ یا کننود ۹۴۷ ولی اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید با ذکر مدل و قیمت من به گوش دل میشنوم.
منتظر راهنمایی های خوبتان هستم.
خوب سیستمی که مد نظرتون هست کلا فقط پخش و آمپ و یک جفت کواکسیال هست ؟ یعنی ساب ووفر مد نظر نیست ؟
در اینصورت هدیونیت کنوود + اسپیکر جی بی ال + آمپ 5602 پایونییر توصیه میشه .
ممنون بابت راهنماییهاتون ولی همونطوری که نوشتم فعلا نمی تونم ساب ببندم نگفتم که اصلا نمیخوام ببندم. اگه یه خورده به آمپایی که نوشتم دقت کنید میبینید که همشون ۴ کاناله است و منم حتما پولم زیادی نکرده که وقتی با یه دوکاناله کارم راه میوفته ۴ کاناله بگیرم. من در آینده نه چندان دور هم ساب و هم کامپ هم میگیرم که به موقش برای اونا هم مزاحمتون میشم. اینی که من نوشتم با دیدی به آینده است.
حمید جون از این سه گزینه کدوم یکی برای داشتن صدایی وفادار به سورس بهتره؟
1- مید رنج+مید بیس+سوپر توییتر
2- کامپوننت+ساب
3-توییتر+مید رنج+ساب
فراوان سپاس
داش حمید قیمت گرندزیرو 12d2 و 4 رو گرفتی؟
سلام.خسته نباشید
قصد خرید یه جفت باند بدون ساب و آمپیلی دارم.ماشین سیلو.پخش marshal me-3676. خیلیا kenwood 718 رو معرفی کردن ولی شنیدم این مدل باند کلا صدای خشکی داره و توییترش نسبت به میدرنج بیشتر کار میکنه و خیلی حساسه و سریع میسوزه و قابل تعمیر هم نیست.شما چه مدلی پیشنهاد میکنید (تو رنج قیمت 718).بیس قویتر بهتر
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)