تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1780 از 2014 اولاول ... 7801280168017301770177617771778177917801781178217831784179018301880 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,791 به 17,800 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

پس از پيروزي پرگل برابر پرسپوليس
    پاكتا: شب خاطره‌انگيز‌ه‌اي بود
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال الغرافه قطر گفت: مقابل پرسپوليس شب خاطره انگيز‌ه‌اي را پشت سر گذاشتيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، پاكتا بعد از پيروزي 5 بر يك برابر پرسپوليس گفت: شب خاطره انگيزي براي الغرافه بود.
    ما مقابل حريفي قدرتمند؛ خوب بازي كرديم. فقط دنبال نتيجه خوب بوديم كه كار بهتر از آن چيزي كه فكر مي كرديم شد.
    اين مربي اضافه كرد: فكر مي‌كنم در تيم به تعادل خوبي رسيده‌ايم و مي خواهم به همه بازيكنانم بابت اين نمايش تبريك بگويم.
    پاكتا يادآور شد: به بازيكنانم گفته بودم كه جشن قهرماني در ليگ را فراموش كنند. چون بازي مهمي داشتيم. براي ما بازي در ليگ قهرمانان اهميت فوق العاده‌اي دارد. اين مسابقات مهمترين بازي‌هاي قاره آسياست.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

پس از شكست برابر الغرافه
    تمرينات پرسپوليس تعطيل شد
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس پس از بازگشت از قطر از فردا تمرينات خود را از سر مي گيرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي تيم پرسپوليس ساعت 4:45 بامداد امروز وارد فرودگاه امام خميني شدند.
    كادر فني اين تيم با توجه به خستگي بازيكنان امروز را به آنها استراحت داده است.
    پرسپوليس كه در هفته پاياني ليگ بايد به مصاف راه آهن برود از فردا ساعت 11 صبح در زمين خيريه عمل تمرينات خود را آغاز مي كند.
    پرسپوليس ديشب برابر الغرافه قطر با نتيجه 5 بر يك شكست خورد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    باقري‌ها: نمي دانم معيار بازي در تيم وينگادا چيست
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اين سئوال براي من ايجاد شده كه معيار بازي در تيم وينگادا چيست.

نبي ا... باقري‌ها در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد نيمكت نشيني در بازي شب گذشته مقابل الغرافه اظهار داشت: اين سئوالي است كه هنوز نتوانستم جوابي براي آن پيدا كنم. بعد از فيكس بازي كردن مقابل پيكان و استقلال اهواز براي بازي در ليگ قهرمانان آسيا انگيزه زيادي داشتم اما نمي دانم معيار وينگادا براي انتخاب بازيكن چيست.
    وي اضافه كرد: از وقتي وينگادا به پرسپوليس آمده من مصدوم بودم اما وقتي هم بهبود پيدا كردم بازي كمتري به من رسيده است. در زمان قطبي بيشترين بازي ها را براي اين تيم انجام دادم.
    باقري‌ها يادآور شد: فكرش را هم نمي كردم براي اين بازي فيكس نباشم. ديگر نمي دانم بايد چطور عمل كنم تا به حقم برسم. از باخت ديشب خيلي ناراحت هستم و فقط مي دانم كه حقم بود بازي كنم.
    اين مدافع تصريح كرد: ديروز بدترين روز زندگي ام در پرسپوليس بود. اميدوارم در بازي هاي آينده اين نتيجه را جبران كنيم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    پيرواني: بازيكنان پرسپوليس انگيزه نداشتند
    خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيكنان در ديدار مقابل الغرافه قطر بي‌انگيزه بودند.

افشين پيرواني پس از بازگشت از قطر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بازي بسيار بدي به نمايش گذاشتيم و متاسفانه نتيجه‌اي به دست آورديم كه قبول كردن آن براي ما نيز بسيار سخت بود. بازيكنان ما كم انگيزه بودند و در حد خودشان نبودند.
    وي ادامه داد: جواب دادن در مورد اين شكست‌ سخت است و نمي‌دانم چگونه بايد عذرخواهي كنم. ما بازيكناني داريم كه پتانسيل زيادي دارند اما فقط شماري كمي از آنها تلاش كردند. اميدوارم در دو بازي آينده بتوانيم اين شكست را جبران كنيم.
    پيرواني درباره تعويض هاي وينگادا تصريح كرد: تعويض‌ها با نظر وينگادا انجام شد. ما مي‌خواستيم ميانه زمين را بيشتر تقويت كنيم اما باز هم مي‌گويم يك بازيكن را نبايد زير سئوال ببريم و همه در اين باخت شريك بودند از جمله كادر فني.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

ساعت ديدار پرسپوليس و راه‌آهن تغيير كرد
    خبرگزاري فارس: زمان ديدار دو تيم فوتبال پرسپوليس و راه‌آهن تغيير كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، سازمان ليگ قبلا در برنامه خود در هفته پاياني ساعت تمامي بازي ها را 17:15 اعلام كرده بود اما با درخواست باشگاه راه آهن ساعت بازي تغيير كرد.
    بر اساس تصميم جديد اين بازي روز يكشنبه هفته آينده ساعت 15 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
    هفته پاياني ليگ برتر يكشنبه 6 ارديبهشت برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    فرخزادي: نام و نشاني از پرسپوليس نديدم
    خبرگزاري فارس: عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: در بازي مقابل الغرافه قطر نام و نشاني از پرسپوليس نديدم.

مجيد فرخزادي در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: جلسه‌اي با كادر فني برگزار و در خصوص اين شكست صحبت خواهيم كرد اما متاسفانه در بازي مقابل الغرافه قطر من نامي از پرسپوليس در زمين نديدم.
    وي افزود: حمايت از كادر فني از سوي هيات مديره بسيار خوب بود اما متاسفانه در بازي مقابل الغرافه خوب نبوديم از موقعيت‌هاي خود استفاده نكرديم. از وينگادا توقع داشتيم راه حل‌هاي بهتري براي غلبه بر حريف در نيمه دوم در نظر بگيرد.
    فرخزادي تاكيد كرد: پس از شنيدن صحبت هاي كادر فني در اين باره تصميم گيري خواهيم كرد.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    ابراهيمي: وينگادا نبايد به ايران بازمي‌گشت
    خبرگزاري فارس: مربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: وينگادا پس از شكست 5 بر يك مقابل الغرافه نبايد به ايران بازمي‌گشت.

ناصر ابراهيمي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد بازي شب گذشته پرسپوليس مقابل الغرافه تصريح كرد: بعد از جدايي علي پروين و من؛ اين باشگاه 8 مربي عوض كرده كه 6 تن از آنها خارجي بوده اند. اين تيم فقط يك بار آن هم با مديريت كاشاني قهرمان شده است. من هميشه گفته ام كه حضور مربي خارجي در فوتبال ايران ضرر است. وينگادا مربي كاردان و قوي نيست كه بتواند تيمي مثل پرسپوليس را كنترل كند.
    وي افزود: وينگادا شب گذشته بدون اينكه بتواند كاري كند روي نيمكت نشسته بود. از روزي كه او مربي اين تيم شده نه زيبا بازي مي كند و نه توان بدني مناسبي دارد. جدايي كماسي از اين تيم به ضرر آنها تمام شد.
    ابراهيمي ادامه داد: بازيكنان پرسپوليس از لحاظ روحي و رواني دچار مشكل شده است. اگر وينگادا در عربستان موفق بوده از دستش در رفته است. من اگر حرفي مي زنم در اين فوتبال به افتخاراتم رسيده ام و دلم مي سوزد كه اين حرف ها را مي زنم.
    وي تاكيد كرد: يكي از دلايلي كه اين تيم نتيجه نمي گيرد اين است كه بازيكنان و مربيان زيادي هستند كه از اين باشگاه طلب دارند و باشگاه اقدامي نمي كند. من از اين وضعيت خسته شدم و مي خواهم شنبه به فيفا شكايت كنم. سال هاست طلب 26 ميليون توماني من را نمي دهند. معلوم است كه پشت سر اين تيم نفرين است. اعتقاد دارم نفرين بازيكنان و مربيان طلبكار اين تيم پشت سر اين تيم است.
    ابراهيمي تصريح كرد: روزي كه از اين تيم بعد از سال ها زحمت كشيدن رفتم حتي يك مراسم خداحافظي هم برگزار نكردند. ديروز پرسپوليس اگر 5 گل خورد 5 گل هم نخورد. نه پرسينگ را انجام دادند و نه تحت فشار قرار دادند. انگار بازيكنان اين تيم با هم قهر بودند.
    مربي پرسپوليس به انتقاد از فوتبال ايران پرداخت و گفت: در فوتبال ما مد شده به مربيان 400، 500 ميليون پول مي دهند و بعد هم مي گويند برو. در حال حاضر مسئولان باشگاه پرسپوليس مقصر هستند كه اين همه به مربي خارجي اعتماد كردند. تعويض هاي او افتضاح بود.
    وي تصريح كرد: مسئولان پرسپوليس بايد وينگادا را اخراج كنند و در بازي هاي باقي مانده تيم را به افشين پيرواني بدهند. وينگادا نبايد به تهران بازمي گشت. با اين اتفاقاتي كه در فوتبال ايران رخ داده فقط بايد گفت كه واي به حال فوتبال ايران. ما ديگر در فوتبال آسيا نمي توانيم حرف اول را بزنيم. ما به فوتبال درجه دو و سه آسيا تبديل شده ايم.
    ابراهيمي خاطرنشان كرد: اگر فدراسيون ما بهترين فدراسيون آسيا است پس بهتر است من هم بروم مربي كشتي شوم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    كريمي: الغرافه در حدي نبود كه 5 گل به ما بزند
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: الغرافه قطر در حدي نبود كه بتواند 5 گل به ما بزند.

علي كريمي در گفت و گو با خبرگزاري فارس پس از ورود به ايران خاطرنشان كرد: خيلي بد بوديم و واقعا نمي‌دانم چه حرفي بايد بزنم. تا آنجا كه مي‌دانم الغرافه تيم حرفه‌اي و خوبي است اما جايگاه فوتبال ما اين نيست كه 5 گل از الغرافه بخوريم.
    وي در جواب اين سوال كه شما بهترين بازيكن ميدان از نظر كارشناسان بوديد گفت: اين حرف ها الان سودي براي پرسپوليس ندارد. براي من فرقي نمي‌كند. مهم اين است كه پرسپوليس باخته و ما با 5 گل مغلوب حريف شده‌ايم.
    وي درباره جريمه هيات مديره عنوان كرد: هيات مديره حق دارد ناراحت باشد و هر تصميمي كه بگيرد بايد قبول كرد اما حرف اصلي من با مردم و هواداران پرسپوليس است. من صميمانه از آنها عذرخواهي مي‌كنم و شرمنده آنها هستم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

بعد از سنگين‌ترين شكست قرمز‌پوشان در 15 سال اخير
    وينگادا: الغرافه بهتر از پرسپوليس بود!
    سرويس: ورزشي - فوتبال
    1388/02/02
    04-22-2009
    10:04:39
    8802-00872: كد خبر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    نلو وينگادا مربي پرسپوليس بدون هيچ اعتراضي به نتيجه شکست تحقيرآميز مقابل الغرافه، تيمش را فاقد قدرت لازم در اين مسابقه دانست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پرسپوليس تهران پنج گل خورد و يکي از بدترين شکست هاي تاريخ خود را در دوحه به ثبت رساند. الغرافه ميزبان که در بازي قبلي 3-1 برابر همين پرسپوليس در تهران شکست خورده بود به وعده خود عمل کرد و انتقام آن بازي را با برد 5-1 سه شنبه شب گرفت.

وينگادا پس از اين بازي در نشست خبري گفت : " الغرافه واقعاً خوب کار کرد. آنها نشان دادند که چرا قهرمان قطر هستند. ما آنها را 3-1 در تهران برده بوديم و براي سه امتياز بعدي به اينجا آمده بوديم. اما موفق نبوديم."

وي درباره شانس پرسپوليس براي صعود به مرحله بعد گفت: " ما هنوز نمي توانيم به مرحله بعد فکر کنيم چون تا پايان بازي‌هاي گروهي ما دو بازي ديگر هم داريم. البته تمرکز اصلي ما روي ليگ قهرمانان آسيا خواهد بود. مي دانم که رفته رفته فشار زيادي روي ما خواهد بود اما اگر شما بازيکنان قابلي داشته باشيد نيازي به نگران شدن وجود ندارد. ما اينجا هم بهترين تيم خود را آورديم و با بهترين بازيکنان شروع کرديم".

بازي ديگر اين گروه بين الشباب عربستان و الشارجه امارات هنوز انجام نشده است اما با اين وضعيت پرسپوليس هفت امتيازي حداقل همچنان تيم دوم گروه B خواهد ماند. الشباب 7 امتيازي است و قبل از بازي چهارم خود با تفاضل بهتر در صدرجدول قرار گرفته و الغرافه با دومين بردي که بدست آورد در جاي سوم است.

پاکتا هم بعد از بازي گفت:"روز خاطره انگيزي براي الغرافه بود. ما مقابل حريفي قدرتمند خوب بازي کرديم. فقط دنبال نتيجه خوب بوديم که کار بهتر از آنچيزي که فکر مي کرديم شد. فکر مي کنم در تيم به تعادل خوبي رسيده‌ايم و مي خواهم به همه بازيکنانم بابت اين نمايش تبريک بگويم. به بازيکنانم گفته بودم که جشن گرفتن قهرماني در ليگ را ديگر فراموش کنند. چون بازي مهمي داشتيم . براي ما بازي در ليگ قهرمانان اهميت فوق العاده‌اي دارد. اين مسابقات مهمترين بازيهاي قاره آسياست".

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

وينگادا بزرگترين اشتباه پرسپوليس است
    ابراهيم آشتياني: فوتبال در وضعيت اسف‌باري است
    بازيكنان شب زنده دار و خوش‌گذران را كنار بگذاريد
    1388/02/02
    04-22-2009
    1101
    8802-01006: كد خبر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    ابراهيم آشتياني پس از شكست سنگين پرسپوليس مقابل الغرافه قطر گفت: روزي كه مربي اخراجي از اردن به ايران آمد گفتم كه وينگادا بزرگترين اشتباه پرسپوليس است ولي نمي دانم چه منافعي براي آقايان داشت كه حرفم را گوش ندادند.

پيشكسوت پرسپوليس در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: تعويض پي در پي مربي در تيم پرسپوليس و جذب وينگادا در مرحله‌ي آخر از بزرگ‌ترين اشتباهات باشگاه پرسپوليس بود، روزي كه وينگادا به ايران آمد اعلام كردم كه حضورش فايده اي نخواهد داشت ولي كسي گوش نداد، متاسفانه هيات مديره پرسپوليس حتي يك نظر خواهي از پيشكسوتان نكرد. اين مربي را هيات مديره غير فوتبالي پرسپوليس به ايران آورد، پس چه توقعي مي‌توان از اين تيم داشت؟! كار از سرچشمه خراب است!
    وي ادامه داد: اگر باشگاه پرسپوليس هيات مديره قوي داشت و بررسي مي كرد كه وينگادا چه چيزي در چنته‌ي خود دارد به اين روز نمي‌افتاد كه همه به او بخندند. من از شرايط فعلي بسيار ناراحت هستم و از روي مردم خجالت مي‌كشم. مردم به اعضاي هيات مديره كه روزي مي آيند و روزي هم مي روند كاري ندارند و ما را مي شناسند و از ما انتظار پاسخگويي دارند.
    پيشكسوت پرسپوليس در خصوص عملكرد اين تيم در ديدار مقابل الغرافه متذكر شد: مساله دوندگي بازيكنان نبود. انصاري فرد سال‌ها براي پرسپوليس زحمت كشيده ولي تركيب هيات مديره اين تيم بايد فوتبالي شود. آنها بايد براي فصل بعد روي تك تك بازيكنان حساس شوند. بازيكنان شب زنده دار و خوش گذران را كنار بگذارند و با چشم باز براي تيم خود تصميم بگيرند.
    وي ادامه داد: همه بازيكنان ليگ پرسپوليس را دوست دارند و مي دانند كه مي توانند ره صد ساله را در پرسپوليس يك شبه طي كنند بنابراين مسوولان اين باشگاه مي توانند با ارزان ترين مبلغ‌ها بهترين ها را در تيم خود جمع كنند. از طرفي مسوولان اين تيم بايد استعدادهاي فوتبال را وارد تيم هاي پايه خود كنند.
    بازيكن اسبق تيم پرسپوليس با تاكيد بر اينكه شكست پرسپوليس غير قابل پيش بيني نبود خاطر نشان كرد: شكست پرسپوليس از قبل مشخص بود، عملكرد اين تيم در ليگ هم همينطور است. پرسپوليس در ليگ هم به استقلال اهواز ته جدولي باخت.
    پيشكسوت تيم پرسپوليس در باره‌ي عملكرد تيم هاي ايراني در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا اضافه كرد:
    قبل از آغاز مسابقات گفته بودم كه ليگ بسيار ضعيفي داريم. بنابراين نمايندگان‌مان در ليگ قهرمانان آسيا نيز ضعيف هستند. ما در بازي با تيم هاي خودمان متوجه اين ضعف نمي‌شويم و شما مي بينيد كه در بازي با تيم هاي غرب آسيا چگونه شكست مي‌خوريم.
    آشتياني افزود: سالانه حدود 300 ميليارد تومان در ليگ هزينه مي شود ولي شاهد اين افتضاح هستيم. ليگ‌مان نياز به بازنگري دارد، معتقدم كساني كه فوتبالي نيستند بايد به خاطر احساسات مردم كنار بروند. خدا را خوش نمي آيد كه كسي با احساسات مردم بازي كند. من از قبل همه‌ي اين نتايج را پيش بيني مي كردم چهار تيم در ليگ قهرمانان داريم كه هيچ كدام نمي توانند نتيجه بگيرند، تيم ملي هم كه در وضعيت سقوط است متاسفانه گوش شنوايي نيست و يا اينكه تصور مي شود حرفهايم از روي غرض ورزي است.
    وي در پايان تصريح كرد: فقط پرسپوليس وضعيت بدي ندارد، استقلال ته جدول است، سپاهان هم كه مي بازد اگر يك تيم ما ضعيف عمل مي كرد مي گفيتم كه اتفاقي افتاده ولي عملكرد نمايندگان ما نشان داد كه ما علي رغم صرف پول هاي هنگفت بيت المال در منطقه ضعيف هستيم كه اين هم به مديريت غلط فوتبال ما بر مي گردد.
    انتهاي پيام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •