مشکل از پورتتون هست
ورت تورنت رو به آنت ویروستون add کنید حل میشهمتشکرم.حل شد.همچنین فایروال(چون بیشتر فایراول مشکل ایجاد می کند)
همچنین در روتر ان پورت را باز بزارین
مشکل از پورتتون هست
ورت تورنت رو به آنت ویروستون add کنید حل میشهمتشکرم.حل شد.همچنین فایروال(چون بیشتر فایراول مشکل ایجاد می کند)
همچنین در روتر ان پورت را باز بزارین
دوست دارم یه چیزی بگم ...
ولی بماند .
خب... جناب Zed2 گفتن سوالم رو اینجا بپرسم... (سوالم زیاد به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 فیلم از تورنت دانلود کردم... هر سه کد شدن!یکی میگه پلیر دوم-ایکس رو میخوام! یکی پلیر ویدئو پلیر!! یکی هم میگه برو سایت تورنت پسورد!! راه حلی داره؟
یکی این :
Speed Racer.2008.DvdRip.XViD.Eng.HQRiPS
رفتم تو سایت اش ... میگه فلان جا ثبت نام کن بعد نحوه باز کردن رو بهتون توضیح میدن! سایته بالا نمیاد! (با ----- شکن هم امتحان کردم...)
یکی هم این :
WALL-E.2008.English.TeleSync.Special.Edition.XviD
اینم تو نت سرچ کردم یه فروم پیدا شد که طرف همین مشکلو داشت بعد آدرس یه جایی رو داده بود که بری برنامه 3wdecoder رو دانلود کنی اون دیکود میکنه!!!! دانلود کردم بعد اون برنامه این ارور رو به یه ارور دیگه تغییر داد که میگفت برای رایت اش باید بری فلان برنامه رو دانلود کنی!!!!!
یه فیلم سوم هم بود که همون اول دانلود (150مگ رفته بود) با VLC بازش کردم دیدم میگه برنامه DOM-X میخوام!!! حالا ذوم ایکس چیه!!؟! یه برنامس که باید 10$ بدی برا خریدنش! باز تو نت سرچ کردم ببینم این برنامه گیر میاد! دیدم نه! (سایت DDL2.com رو امتحان کردم)
خب! دوستان حرفه ای ...چی کار میشه کرد!؟!!
Last edited by wellcan; 20-06-2008 at 11:41.
در مورد فایل ها تورنت هر کدوم را از کجا گرفتی می تونی ادرس ان جایی که دانلود کردی( نه خود ادرس فابل دانلودی) را بدی یک بررسی بکنیم.
ببینم احتمالا فایل های اصلی بخش های زیپ شده نبودند؟(چون تو عمومی 80 90 درصد انها فیک هیتند و کار نمی کنند.
تو
گذشته معمولا گفتن قبل از دریافت فایل از عمومی ها حتما یک بار بخش پیغام های ان تورنت را بخونید که ببینید فیک است یا نه.
در مورد این فایل ها معمولا می گن فیک است و الکی دانلود شده .حالا شما موارد بالا را بگید ما یک بررسی بکنیم.
سلام.
فایل تورنتی که شما گرفتین فیک هستش ابدا هم 3wplayer رو نه دانلود کنین و نه نصب چون یه تروجان هست
برای رفع این مشکل من قبلا تو یکی از پستهام آموزش کامل رو دادم
می تونید به اینجا مراجعه کنید
در ضمن سعی کنید بیشتر از سایتهای خصوصی دان داشته باشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از جواب اتون! تورنت هارو از تورنت ریاکتور گرفتم... زیپ هم نبودن...هیچ کدوم ام کامنت نداشتن... اما در حال دانلود یکی ام که اون زیپ ه! باز فیلم Wall-E ...البته این رو از پایرتس-بی گرفتم! کامنت هاش فقط همینی رو که شما گفتی گفتن! کنسل کنم؟! 40% اش رفته! (ادیت : الان شد 90% از روی پایرتس بی هم ورداشتنش! برای طرف چه سودی داره که فیک بزاره؟ مثل رپید که نیست طرف پوینت جم کنه!؟!!)
اینه : Wall-E.2008.TS.Proper.XviD-PreVail
اون تاپیک اتون رو هم دیدم... لینکاش کار نمیکرد اما برنامه رو تو نت گشتم یه تورنتشو پیدا کردم ورژن 1
یه فروم خارجی :ویکی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد یه رب کانورت کردن هیچی پخش نکرد! windows player Clasic ارور Connot render this file رو داد ... VLC هم هیچ مسیجی نداد! فقط پخش نکرد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by wellcan; 21-06-2008 at 04:37.
دان از سایت خصوصی چیه؟ از این وبلاگ ها که توضیح و عکس هم دارن؟
تو عمومی ها شرکت ها برای اینکه جلوی ملت تو بگیرن میان از این کارا می کنند تا بیان پول بدن بخرن.
خصوصی منظورش ترکر خصوصی است.
یک سری سایت ها هستش که قوانین خاصی برای اپلود فایل تورنت و مقدار حجم اپلود داره و روی فایل های اپلودی به شدت نظارت داره.
معمولا تو انها کسی فیک نمب ده چون بده به سرعت بن می کنن .
تو ان سایت ها بر خلاف عمومی ها که مقدار حجم اپلود و دانلود ازاده شما باید تا یک میزان بیشتر از دانلود اپلود کنبد تا اخطار و بن نشید.(برای همین معمولا تو خصوصی ها یک سیدر برای هر فایل پیدا می کنی)
خب! حالا برا مشکل من راه حلی نبود!؟ این 4امی هم که زیپ بود پسورد میخواد!!
شما خیلی بدشانس هستید که هر چی می گیرین فیک در میاد.
راه اقای s_a_m4000 رو برای ان فیلم ها رفتید و نتیجه نمیده دیگر کاری جز پاک کردن انها نمی توانید انجام بدید
در مورد فایل اخر تو توضیحات فایل چیزی در مورد پسورد نگفته یا پیغام های ان تورنت چیزی نگفتن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)