تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 376 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دیوونه خونه

پيش فرض

مشکل از پورتتون هست
    ورت تورنت رو به آنت ویروستون add کنید حل میشه
    همچنین فایروال(چون بیشتر فایراول مشکل ایجاد می کند)
    همچنین در روتر ان پورت را باز بزارین
    متشکرم.حل شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست دارم یه چیزی بگم ...
    ولی بماند .

داره خودمونی میشه wellcan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

خب... جناب Zed2 گفتن سوالم رو اینجا بپرسم... (سوالم زیاد به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3 فیلم از تورنت دانلود کردم... هر سه کد شدن!یکی میگه پلیر دوم-ایکس رو میخوام! یکی پلیر ویدئو پلیر!! یکی هم میگه برو سایت تورنت پسورد!! راه حلی داره؟

یکی این :
    Speed Racer.2008.DvdRip.XViD.Eng.HQRiPS

رفتم تو سایت اش ... میگه فلان جا ثبت نام کن بعد نحوه باز کردن رو بهتون توضیح میدن! سایته بالا نمیاد! (با ----- شکن هم امتحان کردم...)

یکی هم این :
    WALL-E.2008.English.TeleSync.Special.Edition.XviD

اینم تو نت سرچ کردم یه فروم پیدا شد که طرف همین مشکلو داشت بعد آدرس یه جایی رو داده بود که بری برنامه 3wdecoder رو دانلود کنی اون دیکود میکنه!!!! دانلود کردم بعد اون برنامه این ارور رو به یه ارور دیگه تغییر داد که میگفت برای رایت اش باید بری فلان برنامه رو دانلود کنی!!!!!

یه فیلم سوم هم بود که همون اول دانلود (150مگ رفته بود) با VLC بازش کردم دیدم میگه برنامه DOM-X میخوام!!! حالا ذوم ایکس چیه!!؟! یه برنامس که باید 10$ بدی برا خریدنش! باز تو نت سرچ کردم ببینم این برنامه گیر میاد! دیدم نه! (سایت DDL2.com رو امتحان کردم)

خب! دوستان حرفه ای ...چی کار میشه کرد!؟!!
    Last edited by wellcan; 20-06-2008 at 11:41.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب... جناب Zed2 گفتن سوالم رو اینجا بپرسم... (سوالم زیاد به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3 فیلم از تورنت دانلود کردم... هر سه کد شدن!یکی میگه پلیر دوم-ایکس رو میخوام! یکی پلیر ویدئو پلیر!! یکی هم میگه برو سایت تورنت پسورد!! راه حلی داره؟

یکی این :

رفتم تو سایت اش ... میگه فلان جا ثبت نام کن بعد نحوه باز کردن رو بهتون توضیح میدن! سایته بالا نمیاد! (با ----- شکن هم امتحان کردم...)

یکی هم این :

اینم تو نت سرچ کردم یه فروم پیدا شد که طرف همین مشکلو داشت بعد آدرس یه جایی رو داده بود که بری برنامه 3wdecoder رو دانلود کنی اون دیکود میکنه!!!! دانلود کردم بعد اون برنامه این ارور رو به یه ارور دیگه تغییر داد که میگفت برای رایت اش باید بری فلان برنامه رو دانلود کنی!!!!!

یه فیلم سوم هم بود که همون اول دانلود (150مگ رفته بود) با VLC بازش کردم دیدم میگه برنامه DOM-X میخوام!!! حالا ذوم ایکس چیه!!؟! یه برنامس که باید 10$ بدی برا خریدنش! باز تو نت سرچ کردم ببینم این برنامه گیر میاد! دیدم نه! (سایت DDL2.com رو امتحان کردم)

در مورد فایل ها تورنت هر کدوم را از کجا گرفتی می تونی ادرس ان جایی که دانلود کردی( نه خود ادرس فابل دانلودی) را بدی یک بررسی بکنیم.
    ببینم احتمالا فایل های اصلی بخش های زیپ شده نبودند؟(چون تو عمومی 80 90 درصد انها فیک هیتند و کار نمی کنند.
    تو
    گذشته معمولا گفتن قبل از دریافت فایل از عمومی ها حتما یک بار بخش پیغام های ان تورنت را بخونید که ببینید فیک است یا نه.
    در مورد این فایل ها معمولا می گن فیک است و الکی دانلود شده .حالا شما موارد بالا را بگید ما یک بررسی بکنیم.

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

یکی این :

یکی هم این :

سلام.
    فایل تورنتی که شما گرفتین فیک هستش ابدا هم 3wplayer رو نه دانلود کنین و نه نصب چون یه تروجان هست
    برای رفع این مشکل من قبلا تو یکی از پستهام آموزش کامل رو دادم
    می تونید به اینجا مراجعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن سعی کنید بیشتر از سایتهای خصوصی دان داشته باشین

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

ممنون از جواب اتون! تورنت هارو از تورنت ریاکتور گرفتم... زیپ هم نبودن...هیچ کدوم ام کامنت نداشتن... اما در حال دانلود یکی ام که اون زیپ ه! باز فیلم Wall-E ...البته این رو از پایرتس-بی گرفتم! کامنت هاش فقط همینی رو که شما گفتی گفتن! کنسل کنم؟! 40% اش رفته! (ادیت : الان شد 90% از روی پایرتس بی هم ورداشتنش! برای طرف چه سودی داره که فیک بزاره؟ مثل رپید که نیست طرف پوینت جم کنه!؟!!)
    اینه : Wall-E.2008.TS.Proper.XviD-PreVail

اون تاپیک اتون رو هم دیدم... لینکاش کار نمیکرد اما برنامه رو تو نت گشتم یه تورنتشو پیدا کردم ورژن 1
    یه فروم خارجی :
    کد:
    ویکی :
    کد:
    بعد یه رب کانورت کردن هیچی پخش نکرد! windows player Clasic ارور Connot render this file رو داد ... VLC هم هیچ مسیجی نداد! فقط پخش نکرد!
    Last edited by wellcan; 21-06-2008 at 04:37.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

دان از سایت خصوصی چیه؟ از این وبلاگ ها که توضیح و عکس هم دارن؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تو عمومی ها شرکت ها برای اینکه جلوی ملت تو بگیرن میان از این کارا می کنند تا بیان پول بدن بخرن.

خصوصی منظورش ترکر خصوصی است.
    یک سری سایت ها هستش که قوانین خاصی برای اپلود فایل تورنت و مقدار حجم اپلود داره و روی فایل های اپلودی به شدت نظارت داره.
    معمولا تو انها کسی فیک نمب ده چون بده به سرعت بن می کنن .
    تو ان سایت ها بر خلاف عمومی ها که مقدار حجم اپلود و دانلود ازاده شما باید تا یک میزان بیشتر از دانلود اپلود کنبد تا اخطار و بن نشید.(برای همین معمولا تو خصوصی ها یک سیدر برای هر فایل پیدا می کنی)

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

خب! حالا برا مشکل من راه حلی نبود!؟ این 4امی هم که زیپ بود پسورد میخواد!!

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب! حالا برا مشکل من راه حلی نبود!؟ این 4امی هم که زیپ بود پسورد میخواد!!
    شما خیلی بدشانس هستید که هر چی می گیرین فیک در میاد.
    راه اقای s_a_m4000 رو برای ان فیلم ها رفتید و نتیجه نمیده دیگر کاری جز پاک کردن انها نمی توانید انجام بدید
    در مورد فایل اخر تو توضیحات فایل چیزی در مورد پسورد نگفته یا پیغام های ان تورنت چیزی نگفتن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •