برای اون مودم منم چیز خاصی پیدا نکردم مدلش رو درست نوشتی؟اینو چک کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اون مودم منم چیز خاصی پیدا نکردم مدلش رو درست نوشتی؟اینو چک کن:
سلام مهندس من هم قبلا طرفدار SLI بودم . ولی یکبار تجربه من با کراس فایر چیز جالبی بود و طرفدارش شدم . 2عدد 4670 روی مادر برد p5q deluxe
سلام.من خیلی وقته دنبال درایور کارت صوتی pci sound pro ht8338 میگردم.اگه کسی یتونه برام پیدا کنه ممنون میشم.
درخواست درایور پرینتر SCX-4300 SAMSUNG برای ویندوز 7( 64 بیت)
جای اشتباه پست دادی!!!سلام مهندس من هم قبلا طرفدار SLI بودم . ولی یکبار تجربه من با کراس فایر چیز جالبی بود و طرفدارش شدم . 2عدد 4670 روی مادر برد p5q deluxe
این کارت صدا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپرینتر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا خیلی ممنون.ولی من همه اینارو امتحان کردم نشد.اگه کسی بتونه دانلود کنه و یجای دیگه آپلود کنه خیلی ممنون میشم.
انگار تو این دنیا جایی نیس که این درایو رو داشته باشه
سلام دوستان من یک کارت تی وی دارم به مارک ATC TV سی دی درایورش را گم کردم کسی از دوستان میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟
سلام.درایور کارت گرافیک Intel GMA 4500 می خواستم برای lenovo n500
جواب داده شد...سلام دوستان من یک کارت تی وی دارم به مارک ATC TV سی دی درایورش را گم کردم کسی از دوستان میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟
سلامسلام.درایور کارت گرافیک Intel GMA 4500 می خواستم برای lenovo n500
اینه؟:Lenovo 3000 N500
مجموعه:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)