دوستان راهی هست که سرعت تک کانکشن رو بالا برد؟
دوستان راهی هست که سرعت تک کانکشن رو بالا برد؟
تست سرعت سرور لندن
فرستاده شده از MI 5sِ من با Tapatalk
هات اسپات شیلد. البته رو PC جواب میده فقط
![]()
![]()
Last edited by xomax; 25-11-2017 at 16:34.
سلام
من قصد دارم مبین نت بگیرم
در حال حاضر جایی دیگه شاتل دارم و راضیم
اما جای جدیدم خط تلفن نداریم
شما از مبین راضی هستید ؟
بعد از 7 ماه تجربه این سرویس اگر کماکان طرح ماهی 100 گیگ رو ادامه بده تمدید میکنم. طبق نظرسنجی خود مبین نت اکثر کاربر ها "راضی" و "تا حدودی راضی" هستن. منم به شخصه "تا حدودی راضی" هستم. نه خیلی خوشحالم از داشتن این سرویس نه از خریدش پشیمونم. در حال حاضر هیچ شرکت دیگه ای این قیمت ، سرعت و حجم ماهانه رو با هم نداره. شاید تعرفه های جدید ADSL بتونن رقابت کنن. درخواست بدید میان رایگان تست میکنن اگر راضی بودید خرید کنید.
ممنون
خب فرض کنید تا 2-3 ماه دیگه این طرح باشه بعدش نباشه!
خب یه مودم 170 تومنی رو دستم میمونه که
چرا شما راضی نیستید ؟
همونطور که گفتم من تا حدودی راضی هستم. اون یه مقدار نارضایتی هم برای بعضی قطعی ها و افت سرعت هست که بعضی اوقات رخ میده. من یه مودم وایمکس داشتم که روی دستم مونده بود، توی طرح با مودم TD تعویض کردم و برام ارزون تر افتاد و اگه روزی طرح های خوب رو حذف کردند میشه مودم رو فروخت. الان مبین نت چندبار خیز برداشته این طرح 100 گیگ رو حذف کنه ولی همش به تعویق میندازه چون الان بهترین و پر طرفدار ترینش همینه. نمونش یه طرح 3 ماه 300 گیگ 150 تومن داشت که همون اوایل سریع برداشت اما این طرح 100 گیگ اگه برداشته بشه اکثر یوزر ها تمدید نمیکننن. به نظرم شما یا مودم دست دوم بگیر یا صبر کن جشنواره ای تخفیفی داشت بخر.
سلام دوستان من مودم AirMaster 3100 مبین نت رو گرفتم زمانی که آنلاین پلی استیشن بازی میکنم هر 10 دقیقه قطع میشه حتی مودمشونو بردم عوض کردم بازم درست نشد کسی میدونه مشکلش چیه؟
اگه غیر موقع هم زیاد اینترنت قطع میشه باید همین مودمی هم که گرفتی بری عوض کنی .
شما اگه حجمت زیاده گهگاه مثلا یه فیلم بذار دانلود بشه ، تو مدتی که دانلود میشه نوار دانلود و چک کن ببین یهو قطع و وصل میشه یا نه . اگه دیدی اینجوریه اینم خرابه باید بری عوض کنیش .
ولی اگه فقط با شبکه پلی استیشن مشکل داری دوستان دیگه امیدوارم راهنمایی بهتری بکنن به شما .
من مودم AirMaster 3100 داشتم این طوری می شد یه بار مودممو عوض کردم نشد. الان AirMaster 3000 گرفتم تست کنم ببینم قطع میشه یا نه.
- - - Updated - - -
من مودم AirMaster 3100 داشتم این طوری می شد یه بار مودممو عوض کردم نشد. الان AirMaster 3000 گرفتم تست کنم ببینم قطع میشه یا نه.
- - - Updated - - -
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)