تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 266 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز من امروز بدون هیچ ولتازی در occt برای 2 ساعت در خفن ترین حالت روی فرکانس 3.6 پایدار بودالبته از یک کانفیگ پیشفرض خود مین استفاده کردم من فقط فرکانس بالا بردم.دما هم دیگه بعد ساعت رو سخت ترین حالت occt از 72 بیشتر نشد.خمیر هم خود خمیر فن هست cooler master
    به نظر شما پایداره سیستم من ؟با تغیر ولتاژ به نظر شما تا 4 میشه اور کرد؟خواهشن دقیق بگید ولتاژ کدام قسمت باید بره بالاتر.
    من حالا با ولتاژ 1.25 cpu هم تست میکنم یه خبری میدم.بابت اطلاعات فوق ممنون.
    پس چرا قبلا نبود!؟ نه مشکلی نیست سیستمت رو زی چند ساعت رو شنه؟بله می تو نی تا 3.8 برید ولی فکر کنم مشکل دما بخوری برای بالاترش تا 4 رفتن که خب کمی سخت تر میشه و اعمال ولتاژ بیشتر!مثلا NB-VTT و....می تونی از cpu tweaker هم استفاده کنی+ memset

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز گفتم از یکی دیگر کانفیگ های مین اتفاده کردم.قبلا واقعا نمیشد اما در حالت manul.
    اما تو این کانفیگ با اون که همچیز در حالت auto هست اما پایداره.
    سیستم زیاد روشنه 10 ساعت به بالا.ممکنه با دمای فعلی که تحت فشار به 72-73 میرسه به مشکل بخورم؟البته فقط در برنامه occt به این دما میرسه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز گفتم از یکی دیگر کانفیگ های مین اتفاده کردم.قبلا واقعا نمیشد اما در حالت manul.
    اما تو این کانفیگ با اون که همچیز در حالت auto هست اما پایداره.
    سیستم زیاد روشنه 10 ساعت به بالا.ممکنه با دمای فعلی که تحت فشار به 72-73 میرسه به مشکل بخورم؟البته فقط در برنامه occt به این دما میرسه.
    خب دوست من!برای همین هست که من به شما میگم باید از تنظیمات دقیق تری استفاده کنی که حداقل ولتاژ پایداری رو پیدا کنی و بیشتر از او ن اعمال نشه که دمای هم روی مرز نباشه وقتی استفاده بلندمدت و 24/7 می خوای!کاربرد شما چیه؟به هر حال با تنظیمات صحیح تا 3.8 مشکلی نیست خنک کننده هم مناسبه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سیستم دارم سال 81 گرفتم ram 256وcpu 1.33
    تازه می خوام اوور کنم هیچی نمیدونم از کجا شروع کنم یکهویی نسوزه ()مبتدی

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سیستم دارم سال 81 گرفتم ram 256وcpu 1.33
    تازه می خوام اوور کنم هیچی نمیدونم از کجا شروع کنم یکهویی نسوزه ()مبتدی
    سلام. مشخصات کامل سیستمتون چیه؟ البته فکر نکنم برای اورکلاک مناسب باشه ، چون خیلی قدیمیه و عمرش رو کرده ، بهتره به فکر ارتقا باشین!

6. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض اور i7

دوست عزیز ما یه جورایی به مشکل برخوردیم تو اور.من اور کردم تا 3.6 اما با فرکانس رم اتوماتیک.و فرکانس
    دی رم را1600 که در حالت عادی است به 1440 برده بود.و کمترین فرکانس رم بعد از 1440 میشه 1820
    که یعنی از فرکانس فعلی بیشتر باشه اما هر کاریش میکنم پایدار نمیشه.دما هم که رو occt با V8 میره رو 70تا 75.
    من اومدم cpu rate را از 20 بردم 21 اونموقع حدقل فرکانس بالای فرکانس رم فعلی 1730 بود و با ولتاژ 1.25625
    تونستم تا 2 ساعت پایدارش کنم.حالا با همون کانفیگ یه بار میشه یه بار نمیشه پایدار.
    با خود فررکانس اتوماتیک رم تا 4000 هم پایدار میشه اما فرکانس رم پایین تر حد معمول هست .دور ور 1400-1500.
    1 - به نظر شما یکم دما برا این فن زیاد نیست یا این همینطوریه؟
    2- به نظر شما من فرکانس رم رو اگر بخوام بالاتر از حد معمولش بدم یعنی بالاتر از 1600 که میشه 1800 -
    cpu voltage و dram bus voltage را رو چند بزارم حدودی با از چند شروع کنم برم بالا؟
    3-به جز این 2-3 مورد تغیر ولتاژ تو کدوم قسمت را توصیه میکنید؟مثلا qpi/dram voltage چه طور؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام. مشخصات کامل سیستمتون چیه؟ البته فکر نکنم برای اورکلاک مناسب باشه ، چون خیلی قدیمیه و عمرش رو کرده ، بهتره به فکر ارتقا باشین!
    برای اورکلاک و رکورد بازی و ...که عالیه!ولی منظورت اورکلاک کاربردی بود که بله هیچ تاثیری نداره...

دوست عزیز ما یه جورایی به مشکل برخوردیم تو اور.من اور کردم تا 3.6 اما با فرکانس رم اتوماتیک.و فرکانس
    دی رم را1600 که در حالت عادی است به 1440 برده بود.و کمترین فرکانس رم بعد از 1440 میشه 1820
    که یعنی از فرکانس فعلی بیشتر باشه اما هر کاریش میکنم پایدار نمیشه.دما هم که رو occt با V8 میره رو 70تا 75.
    من اومدم cpu rate را از 20 بردم 21 اونموقع حدقل فرکانس بالای فرکانس رم فعلی 1730 بود و با ولتاژ 1.25625
    تونستم تا 2 ساعت پایدارش کنم.حالا با همون کانفیگ یه بار میشه یه بار نمیشه پایدار.
    با خود فررکانس اتوماتیک رم تا 4000 هم پایدار میشه اما فرکانس رم پایین تر حد معمول هست .دور ور 1400-1500.
    1 - به نظر شما یکم دما برا این فن زیاد نیست یا این همینطوریه؟
    2- به نظر شما من فرکانس رم رو اگر بخوام بالاتر از حد معمولش بدم یعنی بالاتر از 1600 که میشه 1800 -
    cpu voltage و dram bus voltage را رو چند بزارم حدودی با از چند شروع کنم برم بالا؟
    3-به جز این 2-3 مورد تغیر ولتاژ تو کدوم قسمت را توصیه میکنید؟مثلا qpi/dram voltage چه طور؟
    دوست من این تنظیمات اتومات رو رها کنید!

یکی از بهترین نرم افزارها cpu tweaker هست برای این چیپ!ولتاژ و ضریب رو با تصویر قبلا برای شما توضیح دادم عقبگرد کنید...

دمای شما ر وی مرز هست و برای استفاد ه طولانی مد ت توصیه نمیشه پایداری شما هم 100% نیست!

داره خودمونی میشه evil 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    HELL!!!!

پيش فرض

سلام سيستم من اينه: (چطوري ميتونم cpu رو اوور كنم؟؟؟؟ ) راستي ضرري هم داره؟

amd athlon 64 X2 dual core processor 4600+ 2.41 GHz
    ram: 2gb
    geraphic: 8500gt 1gb

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

پاورت چيه و مارك رم
    مدل مادربردت بصورت كامل مهمه

11. این کاربر از Lord_theOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

:5
    سلام سيستم من اينه: (چطوري ميتونم cpu رو اوور كنم؟؟؟؟ ) راستي ضرري هم داره؟

amd athlon 64 X2 dual core processor 4600+ 2.41 GHz
    ram: 2gb
    geraphic: 8500gt 1gb
    اولآ بهتره نسل قبلی amd رو اوور نکنی!!! چون خیلی بالاتر نمیره!!1
    ضرر که داره و عمر قطه رو هم به نسبت اوور کردنت کم میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •