شاتل ترافیک آپلود رو حساب نمیکنه؟ یا من اشتباه میکنم
شرکت های دیگه همچین کاری کردن؟
دلیل این که اپلودو حساب نمیکنن چی میتونه باشه!
شاتل ترافیک آپلود رو حساب نمیکنه؟ یا من اشتباه میکنم
شرکت های دیگه همچین کاری کردن؟
دلیل این که اپلودو حساب نمیکنن چی میتونه باشه!
من خودم الان 128 نامحدود شاتل رو دارم و سرعتش 150 هستش و شده در ماه 40 گیگ هم دانلود کردم ولی سرعتش همون 150 مونده
جریان چیه مال همه اینطوریه؟؟یک ساله شاتل دارم همش اینطوریه هر چی دانلود میکنم سرعت ثابت میمونه پایین نمیاد
برای همه ایران اینطوریه؟؟
با سلام
ببینید اگر که فقط خودتون هستید و شخص دیگه ای استفاده کننده دائمی نیست معمولا 3-4 گیگ در ماه کفایت میکنه. من الان سرویس 3 گیگ ماهیانه دارم (البته از فناوا) خودم و خانمم و استفاده اومن هم شبیه شماست , نهایت ممکنه یک ماه مصرفم 4 گیگ بشه.
در مورد تمام شدن حجم هم اگر که زودتر از موعد تمام بشه شما میتونید که حجم اضافه بخرید و هر چقدر هم که ازون حجم اضافتون باقی بمونه منتقل میشه به ماه بعد. (شاتل رو که مطمئنم چون در محل کار قبلی داشتیم و فناوا رو هم که الان دارم اینجوریه) . مثلا شما سرویس 4 گیگ دارید و بعد از 20 روز حجمتون تمام میشه. میتونید یا سرویس جدید بخرید که اون 10 روزتون میسوزه یا مثلا 2 گیگ حجم اضافه بخرید. بعد اگر در آخر ماه ازون 2 گیگ مثلا 700 مگش اضافه بیاد اضافه میشه به حجم ماه بعدتون و اون میشه 4.7 گیگ. البته یک نکته هست که اگر از حجم اصلی ماه که 4 گیگ بود , مثلا 1 گیگش اضافه بیاد اون میسوزه و منتقل نمیشه.
در مورد قند شکن هم , تجربه خود من اینه که فناوا به شدت محدود میکنه , آسیاتک کار میکرد و لی سرعتش پایین بود , شاتل کار میکرد سرعت خوب بود و صبانت بهترین سرعت رو داشت (تمام اینها در اصفهان هست) بسته به تعداد مشترکان در هر مرکز هم یک مقداری فرق میکنه.
سرعت رو هم میتونید زنگ بزنید به فروششون و ازشون سوال کنید ولی معمولا بالاتر می بندند.
اگر که منظورتون 3 گیگ دانلود روزانه هست اول برید دنبال نا محدود و اگر که حجمی میخواهید فقط های وب به صرفه هست اونم به خاطر فشفشه ها چون فشفشه های حجم بالاش بعضا تا گیگی کمتر از 1000 تومن هم داره.
اگه بخوای از شاتل بگیری ، باید از آرت 1 شروع کنی و اگر که محدود شدی ، با پرداخت ما به تفاوت آرت 1 و 2 ، سرویستو به آرت 2 ارتقا بدی و از محدودیت دربیای و همینجور تا انتها....
در غیر این صورت میتونی از فن آوا سرویس 1 مگ نامحدود رو بگیری ( 65 تومن) که هر چقد بخوای میتونی دانلود کنی ؛ البته فن آوا تو چیزشکن و ... اختلال داره و ممکن خوشت نیاد.
اگرم که بخوای سرویس حجمی بگیری ، می تونی از شاتل سرویس 8 مگ رو بگیری و تو شبانه دانلوداتو انجام بدی یا اینکه از شرکت های دیگه بگیری که شبانه دارن...
شاتل آپلود رو حساب نمی کنه ؛ منتها بعضی شرکتا هستن که آپلود رو حساب میکنن ولی به جاش 25% حجم اضافه موقع خرید بهت میدن.
50 - 60 گیگ دانلود کنی ، دیگه احتمال زیاد محدودت میکنن ؛ ولی اگه محدودت نمیکنن ، که استفاده کن و تا میتونی پدر شاتلو درار![]()
من یک ساله کارم دانلوده اصلا محدود نمیکنن .
شما اطلاغی ندارین کسی صبانت داشته باشه من الان من محدود نشده باشه؟؟
سلام
دانلود چند کیلوبایت هست در هر ثانیه در این سرویس ؟
120تا 150 کیلو
ممنون
من امروز سرویس ارت 2 گرفتم
اما سرعتم از ۱۵۰ بالاتر نرفته
ارت 2 باید چند باشه سرعت ؟
آرت 2 حداقل باید 160 تا 180 باشه
با 23089در تماس باشید نتیجه هم اینجا اعلام کنید بی زحمت
بنظر من 128 کی نامحدود شاتل ماهی 30 ت خوبه یکی از دوستان داره می گه من ماهی 50-60 گی دان می کنم راضیم هست از سرعتش
نکته مهم : اگه زیاد دان کنید و توپو ببندید توش سرعتتون محدود میشه توسط سرور پس مراعات کنید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)