تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 178 از 1547 اولاول ... 781281681741751761771781791801811821882282786781178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

شاتل ترافیک آپلود رو حساب نمیکنه؟ یا من اشتباه میکنم
    شرکت های دیگه همچین کاری کردن؟
    دلیل این که اپلودو حساب نمیکنن چی میتونه باشه!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من خودم الان 128 نامحدود شاتل رو دارم و سرعتش 150 هستش و شده در ماه 40 گیگ هم دانلود کردم ولی سرعتش همون 150 مونده
    جریان چیه مال همه اینطوریه؟؟یک ساله شاتل دارم همش اینطوریه هر چی دانلود میکنم سرعت ثابت میمونه پایین نمیاد
    برای همه ایران اینطوریه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

درود
    دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم
    حساب کردم دیدم سالیانه 240 هزار تومن دارم بابت این سرویس گند میدم
    حالا میخوام سرویس رو در صورت بودن سرویس بهتر تغییر بدم

بنظر شما با شرایط زیر از چه خدمات دهنده ای سرویس بگیرم و کدوم سرویسش رو بگیرم:

من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
    بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
    فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
    قطعیش کم باشه و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه
    شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
    سیفون دستشویی (یا همون که میدونین) روش کار کنه
    پینگ خوبی داشته باشه
    ریموت هم زیاد میزدیم

فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟

دوستان من این سوال رو یه بار هم قبلا مطرح کردم ولی جواب خوبی نگرفتم.
    ایا سرویس اقتصادی شاتل 4 گیگ در ماه با سرعت 128 جوابگوی کار من هست؟
    سرعت 128 بیشتر از 128 میبندن دیگه درسته؟

با سلام

ببینید اگر که فقط خودتون هستید و شخص دیگه ای استفاده کننده دائمی نیست معمولا 3-4 گیگ در ماه کفایت میکنه. من الان سرویس 3 گیگ ماهیانه دارم (البته از فناوا) خودم و خانمم و استفاده اومن هم شبیه شماست , نهایت ممکنه یک ماه مصرفم 4 گیگ بشه.
    در مورد تمام شدن حجم هم اگر که زودتر از موعد تمام بشه شما میتونید که حجم اضافه بخرید و هر چقدر هم که ازون حجم اضافتون باقی بمونه منتقل میشه به ماه بعد. (شاتل رو که مطمئنم چون در محل کار قبلی داشتیم و فناوا رو هم که الان دارم اینجوریه) . مثلا شما سرویس 4 گیگ دارید و بعد از 20 روز حجمتون تمام میشه. میتونید یا سرویس جدید بخرید که اون 10 روزتون میسوزه یا مثلا 2 گیگ حجم اضافه بخرید. بعد اگر در آخر ماه ازون 2 گیگ مثلا 700 مگش اضافه بیاد اضافه میشه به حجم ماه بعدتون و اون میشه 4.7 گیگ. البته یک نکته هست که اگر از حجم اصلی ماه که 4 گیگ بود , مثلا 1 گیگش اضافه بیاد اون میسوزه و منتقل نمیشه.

در مورد قند شکن هم , تجربه خود من اینه که فناوا به شدت محدود میکنه , آسیاتک کار میکرد و لی سرعتش پایین بود , شاتل کار میکرد سرعت خوب بود و صبانت بهترین سرعت رو داشت (تمام اینها در اصفهان هست) بسته به تعداد مشترکان در هر مرکز هم یک مقداری فرق میکنه.
    سرعت رو هم میتونید زنگ بزنید به فروششون و ازشون سوال کنید ولی معمولا بالاتر می بندند.

سلام
    دوستان برای دانلود کدوم سرویس به صرفه تره ؟؟ البته دانلود زیاد هم نیست مثلا روزی 3 گیگ
    ممنون میشم جواب بدین
    اگر که منظورتون 3 گیگ دانلود روزانه هست اول برید دنبال نا محدود و اگر که حجمی میخواهید فقط های وب به صرفه هست اونم به خاطر فشفشه ها چون فشفشه های حجم بالاش بعضا تا گیگی کمتر از 1000 تومن هم داره.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان برای دانلود کدوم سرویس به صرفه تره ؟؟ البته دانلود زیاد هم نیست مثلا روزی 3 گیگ
    ممنون میشم جواب بدین
    اگه بخوای از شاتل بگیری ، باید از آرت 1 شروع کنی و اگر که محدود شدی ، با پرداخت ما به تفاوت آرت 1 و 2 ، سرویستو به آرت 2 ارتقا بدی و از محدودیت دربیای و همینجور تا انتها....
    در غیر این صورت میتونی از فن آوا سرویس 1 مگ نامحدود رو بگیری ( 65 تومن) که هر چقد بخوای میتونی دانلود کنی ؛ البته فن آوا تو چیزشکن و ... اختلال داره و ممکن خوشت نیاد.
    اگرم که بخوای سرویس حجمی بگیری ، می تونی از شاتل سرویس 8 مگ رو بگیری و تو شبانه دانلوداتو انجام بدی یا اینکه از شرکت های دیگه بگیری که شبانه دارن...

شاتل ترافیک آپلود رو حساب نمیکنه؟ یا من اشتباه میکنم
    شرکت های دیگه همچین کاری کردن؟
    دلیل این که اپلودو حساب نمیکنن چی میتونه باشه!
    شاتل آپلود رو حساب نمی کنه ؛ منتها بعضی شرکتا هستن که آپلود رو حساب میکنن ولی به جاش 25% حجم اضافه موقع خرید بهت میدن.

من خودم الان 128 نامحدود شاتل رو دارم و سرعتش 150 هستش و شده در ماه 40 گیگ هم دانلود کردم ولی سرعتش همون 150 مونده
    جریان چیه مال همه اینطوریه؟؟یک ساله شاتل دارم همش اینطوریه هر چی دانلود میکنم سرعت ثابت میمونه پایین نمیاد
    برای همه ایران اینطوریه؟؟
    50 - 60 گیگ دانلود کنی ، دیگه احتمال زیاد محدودت میکنن ؛ ولی اگه محدودت نمیکنن ، که استفاده کن و تا میتونی پدر شاتلو درار

5. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اگه بخوای از شاتل بگیری ، باید از آرت 1 شروع کنی و اگر که محدود شدی ، با پرداخت ما به تفاوت آرت 1 و 2 ، سرویستو به آرت 2 ارتقا بدی و از محدودیت دربیای و همینجور تا انتها....
    در غیر این صورت میتونی از فن آوا سرویس 1 مگ نامحدود رو بگیری ( 65 تومن) که هر چقد بخوای میتونی دانلود کنی ؛ البته فن آوا تو چیزشکن و ... اختلال داره و ممکن خوشت نیاد.
    اگرم که بخوای سرویس حجمی بگیری ، می تونی از شاتل سرویس 8 مگ رو بگیری و تو شبانه دانلوداتو انجام بدی یا اینکه از شرکت های دیگه بگیری که شبانه دارن...

شاتل آپلود رو حساب نمی کنه ؛ منتها بعضی شرکتا هستن که آپلود رو حساب میکنن ولی به جاش 25% حجم اضافه موقع خرید بهت میدن.

50 - 60 گیگ دانلود کنی ، دیگه احتمال زیاد محدودت میکنن ؛ ولی اگه محدودت نمیکنن ، که استفاده کن و تا میتونی پدر شاتلو درار
    من یک ساله کارم دانلوده اصلا محدود نمیکنن .
    شما اطلاغی ندارین کسی صبانت داشته باشه من الان من محدود نشده باشه؟؟

داره خودمونی میشه mishkaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من اینجا یه حرفی زدم اصلاح کنم هیمنجا گفتم آرت1 رو شاتل روی 2مگ می بنده آمارشو گرفتم روی 1مگ بسته میشه این سرویس

سلام
    دانلود چند کیلوبایت هست در هر ثانیه در این سرویس ؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دانلود چند کیلوبایت هست در هر ثانیه در این سرویس ؟
    120تا 150 کیلو

داره خودمونی میشه mishkaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ممنون
    من امروز سرویس ارت 2 گرفتم
    اما سرعتم از ۱۵۰ بالاتر نرفته

ارت 2 باید چند باشه سرعت ؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    من امروز سرویس ارت 2 گرفتم
    اما سرعتم از ۱۵۰ بالاتر نرفته

ارت 2 باید چند باشه سرعت ؟
    آرت 2 حداقل باید 160 تا 180 باشه

با 23089در تماس باشید نتیجه هم اینجا اعلام کنید بی زحمت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم جواب بدین
    بنظر من 128 کی نامحدود شاتل ماهی 30 ت خوبه یکی از دوستان داره می گه من ماهی 50-60 گی دان می کنم راضیم هست از سرعتش
    نکته مهم : اگه زیاد دان کنید و توپو ببندید توش سرعتتون محدود میشه توسط سرور پس مراعات کنید.

12. این کاربر از omid7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •