این نحوه حرف زدن شما درست نیست دوست عزیز ، مگر اینجا چاله میدون هست؟
عدد -80 از -95 بزرگ تر هست = -80dbm از -95dbm بیشتر هست = توان دریافتی بیشتر = سیگنال قوی تر = نرخ انتقال بیشتر
این نحوه حرف زدن شما درست نیست دوست عزیز ، مگر اینجا چاله میدون هست؟
عدد -80 از -95 بزرگ تر هست = -80dbm از -95dbm بیشتر هست = توان دریافتی بیشتر = سیگنال قوی تر = نرخ انتقال بیشتر
شما برو یه سرچ بزن بعد بیا با این قطعیت بگو.
(تو چاله میدون شما از افتاد استفاده میکنن؟)
به percent &dbmیه نگاه بنداز قشنگ متوجه میشی.
دوست عزیز بقیه دوستان کاملا درست میگن هرچه مقدار dbm بیشتر باشه یعنی به صفر نزدیک تر باشه درصد سیگنال بالاتر میره بخاطر اینکه dbm منفی هست. شما به خود عدد توجه می کنید که کمتر هست این حرفو میزنید در صورتی که به علامت منفی کنار عدد توجه کنید متوجه میشید حرفتون اشتباه بوده. در این عکسی هم که گذاشتید این موضوع کاملا مشخصه.
Last edited by Farhad 8904; 07-02-2015 at 14:08.
من مستند صحبت میکنم.90dbm- به شما قدرت سیگنال بیشتری میده یا 50dbm- ؟
من اولشم گفتم به ریاضیش کاری ندارم.شما چه بخوای چه نخوای این منفی پشت هست. من میگم 50dbm- تقریبا سیگنا ل 100% بهت میده ولی وقتی 95dbm-داری یعنی اوضاعت خوب نیست زیاد.110dbm- که دیگه افتضاحه.
شما جواب سوال منو بده.اینو اگه رد میکنی با اسکرین شات از قدرت سیگنال های مختلف حرفتو اثبات کن.
Last edited by hamed_korn; 07-02-2015 at 14:35.
دوستان چرا این قدر نسیت بهم جبهه میگیرید؟
سعی کنیم بهم چیزی یاد بدیم ازهم یاد بگیرم نه اینکه بهم بیاحترامی کنیم
عزیزان حرف همه شماها درسته.
سیگنال -50 dbm قدرتش از -100 dbm بیشتره. (هر چه نزدیکتر به صفر قدرت بیشتر)
+
Off Topic
مثل داستان شما، مثل این داستان مثنویه:
داستان چهار کس که زبان هم را نمی فهمیدند
چهار تن با هم همراه بودند یکی ترک و یکی تازی، یک فارس و یکی رومی. به شهری رسیدند. یکی از راه دلسوزی به آنان یک درهم پول داد که غریب بودند.
فارسی زبان: «با این پول انگور بخریم.»
تازی گوی (عرب زبان): «عنب بخریم.»
ترک زبان: «اُزُم بخریم.»
رومی زبان: «استافیل باید بخریم.»
ستیز و جنگ و نزاع در میانشان درگرفت تا جایی که به هم مشت می زدند. حکیمی آنجا رسید و به سخنان آنان گوش داد. او که چهار زبان را می دانست فهمید همه یک چیز می خواهند ولی به زبان خود می گویند. پول آنان را گرفت و رفت برای آنان انگور خرید هر چهار نفر مطلوب خود را دیدند و خوشحال شدند و دعوا پایان یافت. این است کار حکیمان الهی و اولیای خدا.
: دی
حرف ما هم دقیقا همینه -50 قدرت بیشتری داره. همه ماها حرفمون یکی هست فقط فرقش توی اینه که شما از واژه کمتر استفاده می کنید ما هم میگیم واژه بیشتر غلطه تو بحث قدرت سیگنال dbm باید گفته بشه کمتر...
در هر صورت منظور همه ماها یکیه.
دوستان کسی اطلاع داره چه زمانی همراه اول ارائه 3G رو بصورت مصرف آزاد شروع میکنه ؟ (چون گویا در حال حاضر فقط برای خط هایی که اقدام به فعال سازی بسته اینترنت کردند امکان استفاده از اینترنت نسل سوم وجود داره !)
و اینکه آیا کسی تجربه استفاده از 4G همراه اول رو داشته ؟ (اگه کسی تجربه داشته ممنون میشم یه تست از سرعتش بذاره و همینطور محدوده پوشش نسل چهارم رو بگه)
تاجایی که میدونم همه شهرها بجز تهران مصرف ازاد برای اولین اتصال به شبکه فعاله
نسل ۴ هم فعلا هیچ سیمکارتی توضیع نشده
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)