تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 203 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

دوستان لیگ تموم شده س...بارسا امتیاز از دست نمیده. اتلتیکو حاضره بارسا ده بار قهرمان بشه ولی رئال یک بار نشه.

ما باید تمرکزمون رو بذاریم برای رفتن به فینال. این منطقی ترین کاره.

من با این حرف راضی نیستم چون تو جام حذفی جلو بارسا حذف شدن و باید برای جبران و تلافی بازی کنن که جلو تماشاگرای خودشون اگه بخوان ببازن شاید منطقی نباشه و اگه لغزشی داشته باشن شاید والنسیا جاشون رو در رده سوم بگیره البته برای ما در صورتی که بتونیم از سد والنسیا بگذریم با یک تساوی بارسا هم به هدفمون رسیدیم که معلوم نیست و به نظر من بایرن شاید بتونه خطر ساز بشه و حذفشون کنه که بعیده ولی تو فوتبال چیزی از پیش معلوم نیست هر چند بارسا با پاریس و بایرن که بازی کرده چندتا بازیکن کلیدیشون رو نداشتن فعلا که باید دید چی میشه

2. 2 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

■ لالیگا می تواند پس از این دور مسابقات تمام شود
    هیچکس نمی داند بازی آخر کی برگزار خواهد شد
    اتحاد ستارگان فوتبال
    رقابتی با 36 هفته؟
    ■ برنابئو برای نبرد مقابل والنسیا آماده می شود
    آخرین شانس رئال برای قهرمانی
    نونو به روند بردهای متوالی پایان داده بود
    بنزما به سرعت تمرینات خود افزود تا برای چهارشنبه آماده شود
    ■ وروشو در نزدیکی؛ مردان امری به ایتالیایی ها رحم نکردند
    آ.اِس
    ■ کاپلو برای آ.اس فصل 07-2006 را یادآوری می کند
    - "این مادرید را شبیه مادرید خودم می بینم که برای بردن حریص است"
    - "با روحیه و ذهنیتی که دارند هیچوقت آرام نمی گیرند. این تیم با دلش می جنگد."
    ■ فوتبالیست ها در اعتصاب: کاپیتان های لاروخا از رئیس خود حمایت کردند■ سویا تقریباً در ورشو■ ماریو سوارز: "متاسفانه رئیس قبل از من به دگیران بیشتر اطمینان داشت"

کاپلو: رئال فعلی، شبیه به رئال من است

فابیو کاپلو، سرمربی سابق رئال مادرید عنوان کرد که تیم فعلی رئال تحت هدایت آنچلوتی،شباهت زیادی به رئال زمان او دارد.

به گزارش "ورزش سه"، سرمربی ایتالیایی، در دو مقطع به همراه رئال موفق شد دوبار قهرمان لالیگا شود و در سال پایانی، در روز آخر موفق شد هم امتیاز با بارسا شود و به لطف پیروزی پر گل در ال کلاسیکو، قهرمان لالیگا شود، اتفاقی که ممکن است امسال نیز رخ دهد.
    کاپلو در مصاحبه با آ.اس گفت:" من درباره ی "ماموریت 30 امتیازی " شنیده بودم. مثل ماموریت تیم من، این که تمام بازی ها را با پیروزی پشت سر بگذاریم. فکر می‌کنم این رئال مادرید پس از پیروزی در الکلاسیکو به خودش ایمان آورد. آنها شایسته قهرمانی لالیگا هستند. یک مربی بسیار خوب و باهوش دارند و من روحیه ی زمان خودم را در این تیم می‌بینم. آنها با یک قلب، در کنار یکدیگر می‌جنگند. می‌توان این را در زمین دید. من در لالیگا هوادار رئال مادرید هستم. برای من، خاطره انیگز ترین دیدارها در فصل 07-2006، دو بازی آخر بود. مقابل هوئلوا 2-0 جلو بودیم ولی بازی به تساوی کشیده شد ولی کارلوس یک گل زد و همان گل، کلید قهرمانی ما بود. سپس در بازی پایانی مقابل مایورکا، کمی ترسیده بودیم و پاس‌های اشتباه زیادی می‌دادیم. نیمه ی اول 1-0 عقب بودیم و همه به نظر شکست خورده می‌آمدند. من همیشه برای بازیکنان صحبت می‌کردم ولی این بار، در کنار آنها نشستم، پیش روبرتو کارلوس. گفتم:" بچه ها، با ترس بازی نکنید. از 9 بازی تنها 5 امتیاز از دست دادیم که فوق‌العاده است. این قدم آخر است. به زمین بروید و با روحیه و بدون تنش بازی کنید. همین کار را هم کردیم. آن فصل، از سوی مطبوعات خیلی از من انتقاد شد. آن زمان، به خاطر بازی دفاعی از من انتقاد می‌شد. من امرسون و محمدو دیارا را در اختیار داشتم و باشگاه مثل حالا، پولی در اختیار نداشت و مربی باید با داشته هایش بازی می‌کرد و فکر می‌کنم ما خیلی خوب کار کردیم."

4. 3 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من با این حرف راضی نیستم چون تو جام حذفی جلو بارسا حذف شدن و باید برای جبران و تلافی بازی کنن که جلو تماشاگرای خودشون اگه بخوان ببازن شاید منطقی نباشه و اگه لغزشی داشته باشن شاید والنسیا جاشون رو در رده سوم بگیره البته برای ما در صورتی که بتونیم از سد والنسیا بگذریم با یک تساوی بارسا هم به هدفمون رسیدیم که معلوم نیست و به نظر من بایرن شاید بتونه خطر ساز بشه و حذفشون کنه که بعیده ولی تو فوتبال چیزی از پیش معلوم نیست هر چند بارسا با پاریس و بایرن که بازی کرده چندتا بازیکن کلیدیشون رو نداشتن فعلا که باید دید چی میشه
    چیزی که مشخصه هم اتلتیک و هم طرفداراش دوست ندارن رئال قهرمان شه ، حتی در ازای باختن تیم خودشون
    تنها چیزی که اتلتیک رو تهدید میکنه از دست دادن رده ی سوم هست ، که هر دو رقیبش با رئال بازی دارن ، والنسیا ( که این هفته بازی داره ) و سویا که به رئال باخت ، امتیاز از دست داد و اختلاف با اتلتیک زیاد شد اگه والنسیام از رئال ببازه و اتلتیک بازی با لوانته رو ببره اختلاف امتیاز والنسیا با اتلتیک 7 امتیاز میشه
    و کلا دو هفته به پایان لیگ مونده و اتلتیک هر دو بازی باقی موندش رو هم ببازه باز سومیش قطعی هست
    پس لالیگا دور از دسترس به نظر میرسه ، مگه اینکه اما و اگرهایی اتفاق بیفته
    بازی های این هفته ی 4 تیم اول لالیگا خیلی چیزهارو مشخص میکنه
    به امید موفقیت رئال

6. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

نشست خبری سرمربی رئال مادرید
    آنچلوتی: حضور راموس در خط میانی حماقت نیست

رئال مادرید پس از شکست 2-1 از یوونتوس در لیگ قهرمانان، خود را برای جدال حساس فردا شب مقابل والنسیا در لالیگا آماده می کند.

به گزارش "ورزش سه"، کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید در نشست خبری این بازی شرکت کرد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد :

تعلیق دو هفته پایانی لالیگا

این موضوعی است که باید در روزهای آینده حل شود. باید جلسه ای بین طرفین برگزار بشود. بعید می دانم لالیگا زودتر از موعد به اتمام برسد و فکر می کنم اوضاع به حال طبیعی باز خواهد گشت.

شکست از یوونتوس

از آن شکست می توانیم درس های بزرگی بگیریم. ما می توانیم خیلی بهتر از آن مسابقه ظاهر شویم. کمی تمرکزمان در بازی را از دست داده بودیم. مشکلی نیست که نتوان حلش کرد.

بنزما

او آماده بازی شده است و وضعیت خوبی دارد. کریم جزو لیست 18 نفره بازی مقابل والنسیا خواهد بود و فردا تصمیم می گیرم که به او از ابتدا بازی بدهم یا خیر.

شرایط تیم قبل از بازی با والنسیا

شرایط روحی ما خوب است. می دانیم که این مسابقه حکم یک فینال را دارد. خوش شانسیم که این هفته در خانه با والنسیا و یوونتوس بازی داریم.

ترکیب احتمالی

فقط به بازی با والنسیا فکر می کنم. ترکیب اصلی هیچ ارتباطی به بازی برگشت مقابل یوونتوس نخواهد داشت. نمی خواهم به هیچکدام از ستارگان تیمم استراحت بدهم. بهترین ترکیب ممکن را مقابل والنسیا قرار خواهم داد.

راموس

هنوز در این مورد که او فردا در خط میانی بازی کند یا دفاع، تصمیم گیری نکرده ام.فردا در این مورد به جمع بندی می رسم. او مورد اعتماد و اطمینان من قرار دارد.سرخیو در خیلی از پست ها می تواند بازی کند. اینکه مقابل اتلتیکو، سویا و یوونتوس او را در خط میانی قرار دادم، حماقت نبود. از این به بعد هم حماقت نخواهد بود.

خدیرا

او از ناحیه پای راست مصدوم است و هنوز بهبودی در وضعیت مصدومیت او حاصل نشده است.

مسی و بارسلونا

هم مسی و هم بارسا، مقابل بایرن، بازی خیلی خوب به نمایش گذاشتند. دیگر بازیکنان بارسلونا هم خوب بودند.

در مصاحبه با as
    کاپلو: یوونتوس در برنابئو هم خطرناک است

فابیو کاپلو که سابقه هدایت هر دو تیم یوونتوس و رئال مادرید را در کارنامه دارد، معتقد است که رئال مادرید در برنابئو هم برای جبران شکست 2-1 بازی رفت، کار دشواری پیش رو خواهد داشت.

به گزارش "ورزش سه"، یوونتوس در بازی رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان در تورین موفق شد رئال را 2-1 شکست دهد و بازی یرگشت، چهارشنبه این هفته در مادرید برگزار خواهد شد.

فابیو کاپلو که در یک مصاحبه اختصاصی با AS شرکت کرده بود، در مورد بازی برگشت دو تیم گفت:" من با یوونتوس دو اسکودتو را کسب کردم؛ هرچند که این دو عنوان را از ما پس گرفتند. با یووه حتی رئال را در فصل 2004-2005 از دور رقابت ها حذف کردیم. جدال این دو تیم، جدال دو تیم قدرتمند و با کیفیت بود. نتیجه 2-1 همه چیز را به بازی برگشت کشاند اما یوونتوس بازیکنان باارزشی در اختیار دارد و در برنابئو هم کار را برای رئال مشکل خواهند کرد. رئال در بازی رفت، غیبت مودریچ را کاملا حس کرد و در بازی برگشت هم همینگونه خواهد بود"

کاپلو در مورد درست بودن استفاده از راموس در خط میانی گفت:"گوش کنید؛ در این مورد آنچلوتی که هر روز با بازیکنانش در تمرین حضور دارد و طبیعتا شناخت بیشتری از وضعیت تیمش دارد، بهتر می تواند نظر بدهد. هافبک های رئال خیلی می دوند و کیفیت بالایی دارند. هم در حمله و هم در دفاع مشارکت خوبی دارند. در این مورد من با تصمیمات کارلو موافق هستم و فکر می کنم تیمی که که به زمین فرستاد، تیمی کامل بود."

کاپلو در مورد شیوه بازی یوونتوس در بازی برگشت گفت:" یوونتوس می تواند با دو یا سه مدافع مرکزی به خوبی بازی کند. بستگی دارد که آلگری تیمش را برای چه هدفی به زمین بفرستند. دفاع کردن یا زدن حداقل یک گل. مساله مهم این است که پوگبا در بازی برگشت حضور خواهد داشت. او یک هافبک خارق العاده است که تاثیر مثبتی روی بازی یوونتوس می گذارد."

بارسلونا در یک قدمی قهرمانی لالیگا
    چالش روز اسپانیا؛ پایان لالیگا در هفته 36؟

عدم توافق اتحادیه بازیکنان اسپانیا و کمیته برگزاری مسابقات لالیگا با قانون جدید دولت اسپانیا، منجر به تعلیق دو هفته پایانی بازی های لالیگا شده است.

به گزارش "ورزش سه"، مشکلات پیش آمده در مورد حق پخش تلویزیونی و قانون جدیدی که دولت اسپانیا در این مورد به تصویب رسانده، مورد اعتراض اتحادیه بازیکنان قرار گرفته است. طبق قانون جدید، 50 درصد حق پخش تلویزیونی بین 20 تیم لالیگا بصورت مساوی تقسیم خواهد شد. روز گذشته اتحادیه بازیکنان شاغل در لالیگا که بازیکنان بزرگی چون کاسیاس، راموس، ژاوی و پیکه نیز در آن حضور داشتند، جلسه ای ترتیب دادند و بر تعلیق دو هفته پایانی لالیگا صحه گذاشتند.

نشریه مارکا امروز در رابطه با این موضوع گزارشی تکان دهنده منتشر کرده مبنی بر اینکه طبق قانون کار اسپانیا، در صورت برگزار نشدن هفته های 37 و 38 لالیگا، این دو هفته دیگر تکرار نخواهند شد و لالیگا عملا در هفته 36 به اتمام خواهد رسید.

در آن دو هفته، بارسلونا با اتلتیکو و دپورتیوو و رئال مادرید با اسپانیول و ختافه باید دیدار کنند. این در حالی است که بارسلونا هم اکنون با دو امتیاز اختلاف از رئال صدرنشین است و شنبه دیدار آسانی با سوسیداد در نوکمپ پیش رو دارد. تعلیق شدن مسابقات مطمئنا به ضرر رئال مادرید خواهد بود چرا که بارسا می تواند با پیروزی بر سوسیداد، تا پایان هفته 36، صدرنشینی خود را تداوم ببخشد و اگر دو هفته پایانی نیز برگزار نشود، عملا طبق قانون، قهرمان اسپانیا خواهد شد.

شرایط به گونه ای است که در صورت تعلیق دو هفته پایانی و سپس از سر گرفتن آن دو هفته در هفته های بعد، تیم هایی که تا پایان هفته 36 سقوط نکرده بودند ولی با از سر گرفته شدن مسابقات به دسته پایین تر سقوط کنند، حق شکایت برایشان محفوظ خواهد بود.

دو طرف درگیر تا 16 می فرصت دارند تا در این مورد به یک توافق مسالمت آمیز دست یابند؛ در غیر اینصورت لالیگا در پایان هفته 36 به اتمام خواهد رسید.

8. 4 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به گزارش روزنامه دیلی میل چاپ کشور انگلستان و به نقل از نشریه فرانسوی So Footکریستیانو رونالدو فوق ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید و برترین بازیکن دنیای فوتبال در دو سال اخیر مبلغ 5 میلیون پوند را برای کمک به مردم زلزله زده کشور نپال هزینه کرده است.
    گفتنی است این ستاره 30 ساله سابقه طولانی در انجام کارهای خیریه داشته و ماه گذشته نیز به مناسبت اینکه هوادارانش در شبکه اجتماعی فیسبوک به 100 میلیون نفر رسیده بود کمک ویژه ای به یک بنیاد خیریه کرده و هوادارانش را برای کمک های بیشتر به کودکان نیازمند دعوت کرده بود.

10. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

مصاحبه جالب کاپلو که قبلا تو همین شرایط یکی از شیرین ترین قهرمانی های لالیگا رو باهاش بدست اوردیم.

فابیو کاپلو: این تیم رئال همان روحیه تیم من را برای قهرمانی لالیگا دارد

محتوای مخفی: متن مصاحبه 

در مورد آخرین لالیگایی که با رئال بردید صحبت کنید؟

قهرمانانه بود.
    کدام بازی سرنوشت قهرمانی را تغییر داد؟
    برای من بازی ال کلاسیکو در نیوکمپ بود که ۳-۳ شد و مسی هتریک کرد. گل سوم دقیقا دقایق آخر به ثمر رسید که با همه این اوصاف بازیکنانم دیدند که از آنها خیلی‌ بهتر هستند و پس از آن روحیه گرفتند.
    آیا از آنجا تیم شروع به باور قهرمانی کرد؟
    آنجا با بازیکنان صحبت کردم. برای داشتن اعتقاد به تیم و سیستم خود باید بجنگید. اگر شما مطمئن شوید که همه با هم متّحد هستند، می‌‌توانید به خیلی‌ چیز‌ها برسید.
    چه کسی‌ رهبر رختکن بود؟
    در واقع همه. نمی‌‌خواهم بین هیچکدام از بازیکنان فرق بگذارم. بازیکنان اسپانیایی و همینطور نیستلروی و کارلوس از مهمترین‌ها بودند. من بکام را هم در نظر می‌‌گیرم چون با اینکه با تیم دیگری قرارداد بسته بود اما برای ما به خوبی‌ بازی کرد.
    رونالدو؟
    نه. رونالدو باید در تعطیلات ژانویه تیم را ترک می‌‌کرد. با این حال ببینید، همه بازیکنان این روحیه را داشتند. آنها فوق العاده بودند و این اعتقاد را با ایمان به آن می‌‌خواستند که کیفیت خود را نشان دادند.
    آیا شباهتی بین این تیم رئال و آن تیمی که لالیگا را برد می‌‌بینید؟
    من "عملیات گرفتن 30 امتیاز" را شنیده ام. بله. هدف ما یکی‌ است. اینکه همه بازی‌ها را ببریم. فکر می‌‌کنم این تیم هم بعد از بازی نیوکمپ این اعتقاد را پیدا کرده است که می‌‌توانند مثبت بیندیشند. آنها لیاقت آن را دارند.
    شما این رقابت را چطور می‌‌بینید؟
    مادرید مربی‌ بسیار خوب و باهوشی دارد. همان روحیه تیم خودم را در آنها می‌‌بینم.
    همان روحیه "چنگ زدن به ریسمان" معروف؟
    دقیقا. آنها با هم، با قلبشان می‌‌جنگند و آن را در زمین نشان داده اند.
    آیا آنها می‌‌توانند لیگ را ببرند؟
    همه می‌‌دانند که من طرفدار رئال مادرید هستم اما بارسلونا در سطح بالایی‌ است. ببینید با بایرن چه کردند. کار آنها باور نکردنی بود. کمی‌ شانس وجود دارد که شاید آنها از پیروزی‌ها زیاد، کمی‌ استراحت کنند مثل بازی با سویا. بازی با اتلتیکو می‌‌تواند خوب باشد.
    رئال چطور؟
    آنها با همان ذهنیت و روحیه همیشگی‌ بدون استراحت به پیش می‌‌روند
    منبع طرفداری

12. 8 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه خبر خوب، زیدان موفق شد مدرک مربیگری UEFA Pro Licence رو بگیره و به تمام بحث ها و شایعات خاتمه بده.

زیدان در صفحه اینستاگرامش:

Very proud to complete and receive my UEFA Pro Licence today. Mission accomplished

14. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

■ اتمسفر قهرمانی
    خوش آمد برنابئو به یک بازی خاص؛ گزینه قهرمانی با پیروزی مقابل والنسیا و یک تست جدی برای بازی برگشت با یوونتوس
    ■ تغییر حیرت انگیز در آنوئتا
    بارسلونا کاملا با تیمی که در سن سباستین باخت فرق دارد؛ آن ها با پیروزی می توانند قدم دیگری به سمت قهرمانی لالیگا بردارند
    لوئیز انریکه به چند نفر استراحت می دهد
    مسی و نیمار در خط حمله
    ■ ایبار در آستانه سقوط■ اعتصاب فوتبالی ها: یک قرارداد بد
    روبیالس: "این احتمال وجود دارد که بازی ها در زمان تعیین شده برگزار نشوند"
    آ.اِس
    ■ شنبه داغ
    لالیگا هنوز در خطر اعتصاب
    آنچلوتی در مورد ضعف راموس در میانه زمین نگران نیست
    بارسا قبل از مادرید مورد امتحان قرار می گیرد
    مویس: "هیچکس نمی تواند مسی را دفاع کند"

سپیدپوشان در پی شکست طلسم برنابئو مقابل والنسیا
    پیش بازی رئال مادرید- والنسیا

دو تیم رئال مادرید و والنسیا، امشب در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو شهر مادرید به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

به گزارش "ورزش سه"، این آخرین دیدار سخت رئال تا پایان این فصل لالیگاست و پیروزی در آن برای ادامه رقابت با بارسا حیاتی است.

رئال مادرید

شاگردان کارلو آنچلوتی با 2 امتیاز اختلاف نسبت به بارسلونا، در حال حاضر در رده ی دوم جدول لالیگا قرار دارند. آنها در 5 بازی اخیر خود، 4 پیروزی و1شکست کسب کرده اند که شکست آنها به دیدار مقابل یوونتوس در لیگ قهرمانان باز می‌گردد. دیدار با والنسیا، آخرین دیدار سخت رئال تا پایان فصل لالیگاست و در صورت پیروزی در این بازی، رئال گام بزرگی در ادامه رقابت با بارسا بر می‌دارد. با این حال، والنسیا در 3 بازی اخیر در برنابئو، موفق به کسب تساوی شده و همیشه کار را برای رئال سخت کرده است. لوکا مودریچ به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیمش نیست ولی احتمالا کریم بنزما مشکلی برای بازی کردن نداشته باشد.

والنسیا

والنسیا با کسب 72 امتیاز از 35 بازی، در رده ی چهارم جدول لالیگا قرار گرفته و 3 امتیاز با سویا ی رده پنجمی فاصله دارد. آنها برای کسب سهمیه، نیاز به پیروزی در این بازی دارند تا بتوانند اختلاف با سویا را حفظ کنند. والنسیا همیشه گربه سیاه رئال بوده و در 3 بازی اخیر خود در برنابئو، 3 تساوی کسب کرده است. دنی پارخو در 3 بازی اخیر والنسیا گلزنی کرده و بسیار آماده نشان داده است.

16. 6 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بازی سختی امشب داریم ، تیمی که تو بازی رفت رئال رو برد ، امشب هم وقت خوبی برای گرفتن انتقام اون باخت هست و هم نگهداشتن تیم تو کورس
    امیدوارم شب خوبی باشه همراه با برد تیم

+

دو خبر :

- واران به زودی داماد میشه
    - داوید آلابا گزینه ی اصلی برای جایگزینی کوئنترائو هست که رئال مدنظر داره برای خریدش اقدام کنه

* * دفاع راستی که خریدیم چطوریاس ؟؟؟ به نظرتون از دوتا دفاع راست فعلیمون بهتره ؟

18. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

* * دفاع راستی که خریدیم چطوریاس ؟؟؟ به نظرتون از دوتا دفاع راست فعلیمون بهتره ؟
    چوب خشک هم از دفاع فعلی هامون بهتره!

20. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •