تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 300 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    در مورد دارک بگم که هرچقد کاپتون بیشتر باشه بهتره! چون مپای قوی تر میاره که خب مپای قوی هم دارکشون بیشتره!
    اگه میتونی بین 1600 تا 1800 برسونی کاپتو و همونجا هم بمونی پر از دارکه! هم لوت زیاده هم دریل های پر! هر اتک حداقل هشتصدتا دارک میتونی جمع کنی! با زدن دریل های لول سه یا چهار! لول شیشم گیرت بیاد دوتاش حدود سه هزارتا یا بیشتر دارک میده!
    من الان بدون زحمت هر روز حداقل 20 هزارتا جمع میکنم اونم بدون اینکه خودم متوجه بشم و هدفم دارک نیست! فقط باید کاپت بالا باشه!
    یه ترفند دیگه هم هست که با اسپل لایت رو روی مخزن های پر میندازی که اونم نزدیک هزارتا دارک میشه دزدید هر بار!
    اما بهترین کار همینه که کاپتو بالا ببری و دریل های پر رو بزنی!
    مرسی دوست عزيز
    والا این چند روزه که تان داشت آپ می شد من مخازنم پر بود کار خاصی هم نداشتم گفتم برم کریستال جمش رو بگیرم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی این مپهایی که من دیدم واقعا سخت بود بعید می دونم بتونم کاپ رو همین حدود نگه دارم
    به هر حال بازم ممنون تست می کنم ببینم می تونم لوت بزنم یا نه اگه نشد که میرم کاپهای پایین تر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

تو گلوبال دیدم یکی میخواست اکانت بفروشه خریدار میگفت شماره اکانتت رو بده تا ببینم چقدر جم داری!
    چجوری میشه فهمید یه اکانت چقدر جم داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

زمانی که تاون هالم پنج بود این مساله رو تست کردم می خواستم ساختمونش رو آپگرید کنم توش گوبلین داشت آپگرید میشد . ساختمون رو زدم آپگرید متوقف شد بعد از آپگرید ساختمون ادامه تحقیقات ادامه یافت
    تو ویکیش هم در این مورد دقیقا همین موضوع رو نوشته

تحقیقات در زمان اپگرید ساختمان ادامه پیدا میکنه ولی یک باگ وجود داره که نمیدونم چرا درستش نمیکنند به این صورته که بعد از اتمام ارتقا ساختمان، زمان تحقیقات رو دقیقا همان زمانی میاره که شروع به ارتقا ساختمان کردی! در حالیکه این زمانی که داره نشون میده درست نیست و تحقیقات خیلی زودتر تموم خواهد شد! این اشتباه باعث میشه که فکر کنید ارتقا سرباز در زمان ارتقا ساختمان وجود نداره.
    خودمم نفهمیدم چی گفتم ولی دوبار این قضیه رو تجربیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تحقیقات در زمان اپگرید ساختمان ادامه پیدا میکنه ولی یک باگ وجود داره که نمیدونم چرا درستش نمیکنند به این صورته که بعد از اتمام ارتقا ساختمان، زمان تحقیقات رو دقیقا همان زمانی میاره که شروع به ارتقا ساختمان کردی! در حالیکه این زمانی که داره نشون میده درست نیست و تحقیقات خیلی زودتر تموم خواهد شد! این اشتباه باعث میشه که فکر کنید ارتقا سرباز در زمان ارتقا ساختمان وجود نداره.
    خودمم نفهمیدم چی گفتم ولی دوبار این قضیه رو تجربیدم
    در این حالت زمان آپگرید سرباز بیشتر میشه ! همیشه باید سربازی رو آپ کنید که زمانش کم باشه

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    از امروز عصر کلش از کار افتاده و لود نمیشه . هر کاری کردم فایده نداره . بقیه دوستان مشکلی ندارند ؟
    با تشکر . . .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    از امروز عصر کلش از کار افتاده و لود نمیشه . هر کاری کردم فایده نداره . بقیه دوستان مشکلی ندارند ؟
    با تشکر . . .
    خیر من همین الان دارم بازی میکنم.

7. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عجیبه ، بازی رو که از صفر شروع میکنی مشکلی نداره . ولی به محض اینکه با اکانت گوگلت سینک میشی هنگ میکنه . هم تبلتم این مشکل پیدا کرده هم گوشیم . برادرم هم دقیقا همینجوری شده .
    هر چی هست به اکانت گوگل و شرکت مخابرات اصفهان ربط داره !!!
    Last edited by PLAΨMID; 17-05-2015 at 22:10.

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من یه چیزی متوجه شده ام
    نمیدونم شاید هم توهم باشه !

من هروقت زیادی رو بازی باشم و آفلاین نشم و بهم حمله نشه یهو علامت آنت وای فای میاد و بازی لود میشه و در همین 5-10 ثانیه که بازی لود میشه میرم میبنم بهم حمله شده
    فکر میکنم بازی از عمد از بازی میندازتم بیرون
    چند بار این اتفاق واسم افتاده
    از عدم مشکل اینترنت و وایرلس و این چیزا هم مطئن هستم

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من یه چیزی متوجه شده ام
    نمیدونم شاید هم توهم باشه !

من هروقت زیادی رو بازی باشم و آفلاین نشم و بهم حمله نشه یهو علامت آنت وای فای میاد و بازی لود میشه و در همین 5-10 ثانیه که بازی لود میشه میرم میبنم بهم حمله شده
    فکر میکنم بازی از عمد از بازی میندازتم بیرون
    چند بار این اتفاق واسم افتاده
    از عدم مشکل اینترنت و وایرلس و این چیزا هم مطئن هستم
    بازی که اتومات کیک داره

یعنی فکر میکنم بعد از 12 یا 15 ساعت دائم انلاین بودن مینویسه شما به استراحت نیاز دارید و برای 15 دقیقه به زودی از بازی کیک میشید

و دقیقا هم بعدش بهتون اتک میزنن . یعنی سرور اکانت شمارو از لیست Random خارج میکنه و تو لیست سرچ قرار میده

11. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بازی که اتومات کیک داره

یعنی فکر میکنم بعد از 12 یا 15 ساعت دائم انلاین بودن مینویسه شما به استراحت نیاز دارید و برای 15 دقیقه به زودی از بازی کیک میشید

و دقیقا هم بعدش بهتون اتک میزنن . یعنی سرور اکانت شمارو از لیست Random خارج میکنه و تو لیست سرچ قرار میده
    این هشت ساعت بود
    از آپدیت جدید، شده 6 ساعت!
    6 ساعت پشت سر هم آنلاین باشید، از بازی انوماتیک بیرون انداخته میشید...

13. این کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •