تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 752 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دو نکته:
    1)EP-630i میکروفن داره که فقط با iphone جواب میده.
    2)این دکتر... اگر هم خوب باشه چون مسافر میاره اصلا قابل اطمینان نیست و توی منابع مرجع حرفه ایی صدا حتی لحظه ایی به مغز فرد خرید این نوع هدفون ها خطور نمیکنه. برای همین اصلا بحثی درباره این ها پیدا نمیشه.
    یک مدل boss هم تو بازار هست فکر کنم 140 تومن بود.

2. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خيلى ممنون بابت راهنمايياتون ولى من متوجه نشدم كه مدل هاى پيشنهاديتون براى من چيه ؟

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

13

سلام دوستان ،راستش من هیچ اطلاعاتی راجع هدفنا ندارم...اما خودم می‌خواستم یک هنسفیری با کیفیت که بشه باهاش موزیک رو با کیفیت خیلی‌ خوب و فیلم هارو هم با صدای عالی‌ دریافت کنم(با لپتاپ)

قیمت تا سقف ۳۰ تومن چی‌ پیشنهاد میدین؟؟

پیشاپیش از زحمتتون ممنونم

کسی نیست جواب مارو بده!!خواهشن جواب بدین...طاقتم سر اومده

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سلام دوستان ؛
    من پارسال ، همین موقع ها بود که این مدل هدفونو گرفتم ( Philips Headphones SHE9621 ) ، روزانه بیش از 3 ساعت برام کار میکنه ! ولی دیگه از دستش خسته شدم ، سوکتش تا حالا 3 بار خراب شده بود ! الان خیلی کیفیتش اومده پایین وقتی سوکت رو عوض کردم !

الان ابن مدل چشممو گرفته ( Philips In-Ear Headphones SHE9555 ) ؛ بیستو نه تومن یه سایتی داره میده !

پلیرم هم موزاییکه ، این جدیده چطوریه ؟ کیفیت و بیس ش به پای اون قبلیم میرسه ؟ کلا" نظر بدید !

عکس ها :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

درود بر همگی
    من دنبال یه هدفون خوب برای گوش دادن به موزیک (بیشتر سبک ترنس) می گردم
    دیروز هدفون تو گوشی AKG مدل K340 رو خریدم، صداش خوبه اما احساس می کنم یه مقدار تیزه، (البته فکر می کنم چون هدفونی که تا الان ازش استفاده می کردم Sennheiser RS 170 بوده عادت کردم به صدای لطیف)
    خلاصه دنبال یه هدفون بهتر از این مدل akg می گردم
    الان نظرم روی دو مدل زیر هستش :
    کد:
    کد:
    بیشتر مدل beats by dre رو می پسندم چون کاملا با ایفون سازگاره، من هم که موزیک هامو با ایفون گوش میدم و می تونم از میکروفونش برای صحبت کردن هم استفاده کنم
    اما اگه بدونم از لحاظ صدا مدل AKG بهتره اون رو می گیرم
    اگه هم مدلی بهتر از این دو تا می شناسید معرفی کنید، پولش هم مهم نیست
    با سپاس.
    با این وجود تا حدود 200 دلار میتونید واسه in ear پول بدید--البته یه نصیحت بکنم واسه in ear تا این حد پول ندید ...
    در مورد انتخاب اولتون تو ایران مدل های beats by dre رو کسی زیاد تست نکرده من خودم همین TOUR رو تست کردم از نظر کیفیت به نظرم واقعا عالی بود + اینکه باس قوی و شفافی داشت و من واقعا از صداش خوشم اومد
    اما اینجا مسئله پول بیان میشه که این ایرفون خیلی خوب واقعا به این قیمت نمی ارزه خوب دلیلش هم مشخصه
    برای چی هدفون های DR.DRE اینقدر گرون هست ! قیمت بالاش به خاطر خود dr.dre و اسمش هست و اینکه چون اکثر خوانندگان U,S از این هدفون ها و ایرفون ها چه استفاده شخصی میکنند چه تو MUSIC VIDEO هاشون ازش استفاده میکنن گرون هست + اینکه 2 مدل از ایرفون ها با همکاری رپر pdiddy و مدل دیگر با همکاری lady gaga ساخته شده و امضاشون روش هست و ... (البته از حق نگذریم تو امریکا فروش خیلی خوبی داره این هدفون ها )(من خودم از صدای beats studio واقعا لذت بردم)

بعد شما میخواید حتما کنترل داشته باشه ایرفونتون ؟ ..
    مدل هایی از برند های سونی و کریتیو هم یه نگاه بنداز اون ها هم مدل های خوبی دارند .. .
    Aurvana in ear2 هم نگاه بنداز از برند کریتیو ...
    کلا تو این رده سونی و کریتیو موفق تر بودن از سن هایزر و ای کی جی و ... برخلاف CIRCUMAURAL ها و ...

---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------

کسی نیست جواب مارو بده!!خواهشن جواب بدین...طاقتم سر اومده
    من در مورد handsfree اطلاعی ندارم متاسفانه ولی اگه earphone بخوای تو این رده از کریتیو میتونی ep630-830 رو مدنظر داشته باشی با ex35 از سونی ...
    Last edited by a.z.p.z; 23-09-2010 at 11:23.

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز می‌خواستم یه هدفون خوب تا ۱۰۰ تومن نهایت بگیرم واسه mp3 player و مدلیشم می‌خوام از این های باشه که معمولی‌ هستش و مثل هدفون قدیمیا هستش باشه نه از اینایی‌ که داخل گوش میره کامل یا روی گوش قرار میگیره ( مثل مدل هدفون موبیل‌ها می‌خوام ) چون اینایی‌ که داخل گوش میره کامل گوشه منو اذیت می‌کنه و اصلا نمیتونم تحملشون کنم... فقط واسه موزیک می‌خوام و کیفیت صدای خوب و بیس خوب و جنس سیمشم مقاوم باشه ...چه مدلی‌ رو پیشنهاد میدین خودم این رو دیدم نظرتون چیه ؟(akg K319) ار این بهتر چی‌ هست تا این قیمت؟
    کد:
    مرسی‌ از عزیزانی که جواب میدان
    Last edited by dooste.man83; 23-09-2010 at 11:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با این وجود تا حدود 200 دلار میتونید واسه in ear پول بدید--البته یه نصیحت بکنم واسه in ear تا این حد پول ندید ...
    در مورد انتخاب اولتون تو ایران مدل های beats by dre رو کسی زیاد تست نکرده من خودم همین TOUR رو تست کردم از نظر کیفیت به نظرم واقعا عالی بود + اینکه باس قوی و شفافی داشت و من واقعا از صداش خوشم اومد
    اما اینجا مسئله پول بیان میشه که این ایرفون خیلی خوب واقعا به این قیمت نمی ارزه خوب دلیلش هم مشخصه
    برای چی هدفون های DR.DRE اینقدر گرون هست ! قیمت بالاش به خاطر خود dr.dre و اسمش هست و اینکه چون اکثر خوانندگان U,S از این هدفون ها و ایرفون ها چه استفاده شخصی میکنند چه تو MUSIC VIDEO هاشون ازش استفاده میکنن گرون هست + اینکه 2 مدل از ایرفون ها با همکاری رپر pdiddy و مدل دیگر با همکاری lady gaga ساخته شده و امضاشون روش هست و ... (البته از حق نگذریم تو امریکا فروش خیلی خوبی داره این هدفون ها )(من خودم از صدای beats studio واقعا لذت بردم)

بعد شما میخواید حتما کنترل داشته باشه ایرفونتون ؟ ..
    مدل هایی از برند های سونی و کریتیو هم یه نگاه بنداز اون ها هم مدل های خوبی دارند .. .
    Aurvana in ear2 هم نگاه بنداز از برند کریتیو ...
    کلا تو این رده سونی و کریتیو موفق تر بودن از سن هایزر و ای کی جی و ... برخلاف CIRCUMAURAL ها و ...
    من زیاد اصراری به کنترل داشتن ایرفون ندارم (البته اگه داشته باشه که چه بهتر)
    من دنبال بهترین کیفیت می گردم، می خوام بهترین صدا رو بشنوم
    اگه مدل خاصی از برندهای پیشنهادیتون سراغ دارید خوشحال میشم معرفی کنید
    نظرتون در مورد k390 nc از برند akg چیه ؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

من زیاد اصراری به کنترل داشتن ایرفون ندارم (البته اگه داشته باشه که چه بهتر)
    من دنبال بهترین کیفیت می گردم، می خوام بهترین صدا رو بشنوم
    اگه مدل خاصی از برندهای پیشنهادیتون سراغ دارید خوشحال میشم معرفی کنید
    نظرتون در مورد k390 nc از برند akg چیه ؟

من aurvana in ear 2-1 رو پیشنهاد میکنم رده پایین ترم ep650 و اگه با کنترل میخوای مدل ep 930i رو بهت پیشنهاد میکنم ...

10. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

جواب پست من رو کسی نمیده؟

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز می‌خواستم یه هدفون خوب تا ۱۰۰ تومن نهایت بگیرم واسه mp3 player و مدلیشم می‌خوام از این های باشه که معمولی‌ هستش و مثل هدفون قدیمیا هستش باشه نه از اینایی‌ که داخل گوش میره کامل یا روی گوش قرار میگیره ( مثل مدل هدفون موبیل‌ها می‌خوام ) چون اینایی‌ که داخل گوش میره کامل گوشه منو اذیت می‌کنه و اصلا نمیتونم تحملشون کنم... فقط واسه موزیک می‌خوام و کیفیت صدای خوب و بیس خوب و جنس سیمشم مقاوم باشه ...چه مدلی‌ رو پیشنهاد میدین خودم این رو دیدم نظرتون چیه ؟(akg K319) ار این بهتر چی‌ هست تا این قیمت؟
    کد:
    مرسی‌ از عزیزانی که جواب میدان
    انتخاب خوبیه در ضمن کریتیو هم یه چیزایی داره مت EP240
    راستی یه موقعی دو تا فروشگاهی که در پایتخت کووان میفروختند گوشی ها شو از خریدار بر میداشتند و گوشی In ear میدادند اکه بتونی یکی از اونا بخری کیفیت خوبی دارند قیمت شان در حد 10 تا 15 باید باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •