تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 178 از 218 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

دوستان اوردن برانکو برای سرمربی گری پرسپولیس درست با برکناری کی روش مشکوک نمیزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

شاید میخوان اینو بکنن سرمبی تیم ملی !

امشب 90 داره ساعت 15 : 23
    با پرسپولیس قرارداد بسته مگه الکیه؟
    برانکو رو به هیچ کس نمیدیم

2. 3 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

با پرسپولیس قرارداد بسته مگه الکیه؟
    برانکو رو به هیچ کس نمیدیم
    برانکو باس ماس ...یعنی تمام مربی های کروات ماس ماس

4. 3 کاربر از fonixhd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

دوستان اوردن برانکو برای سرمربی گری پرسپولیس درست با برکناری کی روش مشکوک نمیزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

شاید میخوان اینو بکنن سرمبی تیم ملی !

امشب 90 داره ساعت 15 : 23
    صد در صد
    اومدن برانکو مشکوکه .بویه نون وبوقلمون به مشامش خورده ..فکرنمیکنم همچین ادمی که با بی میلی سرمربی تیم ملی ایران شد
    به همین راحتی بیاد سرمربیه یک تیم لیگ برتری اونم توایران بشه
    اونجوری که فدراسیون گفته :
    بارفتن کیروش بفکر سرمربین ..وسرمربیه ایرانی هم خوبن ولی باید کسی رو درحد کیروش بیاریم وبه حرف مردم احترام بذاریم
    .................

کی رومیخوادبیاد؟؟؟ ایناکه میگن پول ندارن! ایناکه میگن کیروش نبایدنظر بده! کی؟
    هیچ سرمربیه باشعوری هم که با این همه حواشی دیگه سرمربی تیم ملی نمیشه
    هرکی بیاد کله میشه بعدازهر مسابقه ای یاد عوض شدن سرمربی میکنن
    براکو هم که با تمام رموز فدراسیون واین جماعت اشناست ..کی ازاین بهتر؟؟؟

6. 2 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

صد در صد
    اومدن برانکو مشکوکه .بویه نون وبوقلمون به مشامش خورده ..فکرنمیکنم همچین ادمی که با بی میلی سرمربی تیم ملی ایران شد
    به همین راحتی بیاد سرمربیه یک تیم لیگ برتری اونم توایران بشه
    اونجوری که فدراسیون گفته :
    بارفتن کیروش بفکر سرمربین ..وسرمربیه ایرانی هم خوبن ولی باید کسی رو درحد کیروش بیاریم وبه حرف مردم احترام بذاریم
    .................

کی رومیخوادبیاد؟؟؟ ایناکه میگن پول ندارن! ایناکه میگن کیروش نبایدنظر بده! کی؟
    هیچ سرمربیه باشعوری هم که با این همه حواشی دیگه سرمربی تیم ملی نمیشه
    هرکی بیاد کله میشه بعدازهر مسابقه ای یاد عوض شدن سرمربی میکنن
    براکو هم که با تمام رموز فدراسیون واین جماعت اشناست ..کی ازاین بهتر؟؟؟
    داداش برانکو با پرسپولیس قرارداد رسمی امضا کرد.
    تموم شد رفت!

چهارشنبه هم میاد تهران بازی پرسپولیس - النصر رو ببینه ( البته از رو سکو ها )

8. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

زکی ...
    برانکو چه سریع اومد ...
    کی روش هم خداییش سریع بیرونش کردن ...

خداییش کاش به جای این همه سرعت یه کمی هم دقت رو چاشنی کار کنن . فرط و فرط همینطور مربی میارن میندازن بیرون

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

داداش برانکو با پرسپولیس قرارداد رسمی امضا کرد.
    تموم شد رفت!

چهارشنبه هم میاد تهران بازی پرسپولیس - النصر رو ببینه ( البته از رو سکو ها )
    والا این قراردادا الکیه یارو ساعت 12شب قراردادو میبنده صبحش پشیمون میشه یا میندازنش بیرون
    1یا2سال دیگه میره تو تیم ملی
    اینا حالا حالا ها سرمربی نمیتونن براتیم ملی انتخواب کنن ...همیشه دقیقه ضربات پنالتی سرمربی پیدامیکنن ...
    ایرانی هم بیارن 1یا 2سال بیشتر دووم نمیاره گندشومقدماتی میزنه. سرمربی خارجی میارن اونم 3تا بازی مونده به پایان مقدماتی تا گنده اونو جمع کنه .اگه نتونه میندازنش بیرون ازدوباره جریان ترکراری رخ میده
    Last edited by امید رض; 07-04-2015 at 11:35.

11. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بعد از پرسپولیس، به زودی سپاهان هم میگرده دنبال یه مربی خارجی!

13. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بعد از پرسپولیس، به زودی سپاهان هم میگرده دنبال یه مربی خارجی!
    در همین راستا :

کفاشیان: کی‌روش 85 درصد رفتنی است

علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال در نشست خبري دقايقي پيش در محل فدراسيون درباره ماموريت جديدش در جلب رضايت کي‌روش براي ادامه کار در فوتبال ايران سخن گفت.
    به گزارش "ورزش سه"، رئیس فدراسیون ابتدا درگذشت حسین جوادی و میلاد اسلامی را تسلیت گفت و سپس حرف هایش را آغاز کرد:

جدایی کی‌روش به ضرر ماست

مصوب کردند که عینا قرارداد کی‌روش انجام شود. کی‌روش قرارداد 4ساله با فدراسیون فوتبال دارد که 4، 5 ماه آن گذشته است. او باید تا جام‌جهانی 2018 سکان تیم‌ملی را در اختیار بگیرد و اگر برود به ضرر فوتبال است. ما قراردادمان را قبل از جام‌ملت‌ها‌ با کی‌روش بسته ایم و می‌ خواهیم او در راه صعود به جام‌جهانی در تیم‌ملی حضور داشته باشد.

کی‌روش باید سریعا تصمیم بگیرد

اگر کی‌روش می‌ خواهد برود باید سریعا تصمیم بگیرد تا ما بتوانیم خیلی زود تکلیف سرمربی تیم‌ملی را مشخص کنیم. ما به زودی متن مصوبه هیات رئیسه را به کی‌روش می‌ دهیم و ایشان تا آخر هفته باید مشخص کند که می‌ خواهد در تیم‌ملی بماند یا نه.

من مامور مذاکره با کی‌روش هستم

در جلسه هیات رئیسه تصمیم بر آن شد که من مذاکراتم را با ایشان شروع کنم. مذاکراتی در مورد رفتن و ماندن ایشان. اگر ایشان ماند باید در مورد تعهداتمان، حقوق عقب افتاده او و مالیاتش صحبت کنیم.

به مترجم کی‌روش پیغام دادم

من با خود کی‌روش صحبتی نکردم اما از طریق مترجمش از او یک سوال داشتم که آیا می‌ خواهد در تیم‌ملی ایران بماند یا نه که البته جوابی از ایشان دریافت نکردیم. البته من دو، سه روز از مرخصی سالیانه ام استفاده کردم و دیروز به فدراسیون فوتبال آمدم و از امروز مذاکراتمان را با کی‌روش شروع می‌ کنیم.

کی‌روش باید در حیطه وظایفش صحبت کند

قرارداد کی‌روش به عنوان سرمربی تیم‌ملی است و قطعا فدراسیون فوتبال برای خودش دبیرکل و تیم اداری دارد و این در حیطه وظایف کی‌روش نیست که در مورد مدیران فدراسیون صحبت کند. حیطه وظایف آقای کی‌روش صحبت کردن در مورد مسائل فنی تیم است و ما هم کار خودمان را انجام می‌ دهیم.

کی‌روش برود باید 3 ماه حقوقش را بدهد

اگر کی‌روش بخواهد برود، عینا قراردادش اجرا خواهد شد. قرارداد او 4 ساله است و چنانچه ما قرارداد او را فسخ کنیم باید یک سال حقوقش را بدهیم و اگر او بخواهد برود، باید 3 ماه حقوقش را به ما پس بدهد.

هیچ گزینه ای برای هدایت تیم‌ملی نداریم

ما تا الان هیچ صحبتی در مورد گزینه های جانشینی کی‌روش نکردیم اما امروز هیات رئیسه این وظیفه را برگردن من گذاشت که در صورت رفتن کی‌روش قطعی شد، من سریع کمیته فنی و توسعه فوتبال نظرشان را در مورد گزینه های هدایت تیم‌ملی بدهند. گزینه هایی که توانایی هدایت تیم‌ملی را داشته باشند که البته نظر ما روی مربی خارجی است.

بچه های تیم‌ملی از سرمربی جدید هم حمایت می‌کنند

بازیکنان تیم‌ملی بچه های قدرشناسی هستند و تا روزی که آقای کی‌روش بود او را دوست داشتند و حمایتش کردند ولی برای آنها مهم تیم‌ملی است. شما شک نکنید اگر هر مربی دیگری هم بیاید از او حمایت خواهند کرد چون تیم‌ملی را بیش از هر چیزی دوست دارند.

ماجرای مالیات کی‌روش

ما مالیات سال 91 و 92 کی‌روش را پرداخت کردیم. در سال 93 هم طبق تعرفه قبل یک بخشی از مالیات کی‌روش را پرداخت کردیم اما به یکباره اداره مالیات به ما گفت که مالیات او 4برابر شده است. ما اعتراض کردیم و به ما گفتند که مالیات در دو سال اول اشتباه محاسبه شده بوده و الان حساب آن دقیق شده است. هم من و هم آقای کی‌روش نسبت به این رقم مالیات اعتراف کردیم. ضمن اینکه ما هنوز پول بلوکه شده در فیفا را نگرفته ایم و اگر آن مبلغ را دریافت کنیم، قطعا پول مالیات کی‌روش را می‌ دهیم.

مالیات کی‌روش از اول هم برعهده فدراسیون بود

از روز اولی که کی‌روش با فدراسیون فوتبال قرارداد امضا کرد، شرطش این بود که مالیاتش را فدراسیون فوتبال پرداخت کند و حالا اگر سازمان لیگ قانونی وضع کرده که به قرارداد کی‌روش ارتباطی ندارد.

ماجرای بازی با سوئد

از اول هم قرار نبود که در بازی با سوئد فدراسیون درآمدی داشته باشد. قرار بود فدراسیون سوئد کل هزینه های تیم‌ملی را بپردازد و مابقی سود حاصل را خودش بردارد که همین اتفاق هم افتاد.

کی‌روش 85 درصد رفتنی است

اگر از من می‌ پرسید من می‌ گویم کی‌روش 85 درصد از فوتبال ایران رفتنی است. مگر اینکه تصمیمش عوض شود و اتفاق تازه ای بیافتد.

====
    از این مصاحبه دو سوال برای من مطرح هست؛ اول اینکه :

قرارداد کی‌روش به عنوان سرمربی تیم‌ملی است و قطعا فدراسیون فوتبال برای خودش دبیرکل و تیم اداری دارد و این در حیطه وظایف کی‌روش نیست که در مورد مدیران فدراسیون صحبت کند. حیطه وظایف آقای کی‌روش صحبت کردن در مورد مسائل فنی تیم است و ما هم کار خودمان را انجام می‌ دهیم.
    حیطه وظایف؟ همین هست که هر کی از راه می رسه در مورد کیروش و نتایجش اظهار نظر می کنه و شما هم صرفا تماشا می کنید؛ مثل دیشب که در جواب صحبت های فردوسی پور و نکونام صرفا نگاه می کردین ! فکر کنم تنها کسی که به حیطه وظایف خودش آشنا نیست خود شما هستید که حتی نمی دونید باید بلیط پرواز بازیکنان رو شما اوکی کنید نه خودشون ! سایر موارد که جای خود.

کی‌روش 85 درصد رفتنی است

اگر از من می‌ پرسید من می‌ گویم کی‌روش 85 درصد از فوتبال ایران رفتنی است. مگر اینکه تصمیمش عوض شود و اتفاق تازه ای بیافتد.
    وقتی با چنین دیدگاهی قرار با کیروش برای " ماندن " مذاکره کنید، فکر می کنید نتیجه چی باشه ؟! جالبه، دیشب می گفت کیروش دلش با تیم نیست ! ولی فکر کنم کاملا برعکس هست و تمام اینها صحنه سازی برای رسیدن به نتیجه دلخواهشون با تصویری مثبت از خودشون هست. فکر کنم الان دیگه همه می دونن چه اتفاقی داره می افته !

بازیکنان تیم‌ملی بچه های قدرشناسی هستند و تا روزی که آقای کی‌روش بود او را دوست داشتند و حمایتش کردند ولی برای آنها مهم تیم‌ملی است. شما شک نکنید اگر هر مربی دیگری هم بیاید از او حمایت خواهند کرد چون تیم‌ملی را بیش از هر چیزی دوست دارند.
    کاملا برخلاف صحبت های دیشب نکونام ! چیزی مثل هندونه زیر بغل بازیکنان تیم ملی گذاشتن هست که خودشون رو برای کار کردن با مربی " ایرانی " آماده کنن.

و خبر جالب دیگه امروز :

پشیمانی عجیب فرکی از حضور در سپاهان
    به گزارش "ورزش سه"، سرمربی سپاهان با ابراز پشیمانی عجیب از حضور روی نیمکت این تیم در رادیو ورزش صحبت کرد،دلیل حضورش در این تیم را دور شدن از فضایی که او را گزینه هدایت تیم ملی معرفی می کردند اعلام کرد.

فرکی در این باره گفت: همه می‌دانند من در این فصل قصد کار کردن نداشتم، یک پایم را جراحی کرده بودم و می‌خواستم پای دیگرم را هم عمل کنم. حضورم در سپاهان بر خلاف اعتقاداتم بود. البته الان از حضور در این تیم پشیمان نیستم. دلیلم برای حضور در سپاهان این بود که نمی‌خواستم در آن فضایی که برده شده بودم- سرمربیگری تیم ملی- قرار گیرم.

وی ادامه داد: الان نیز به این موضوع فکر نمی‌کنم و در آینده هم فکر نخواهم کرد، من همیشه در حال زندگی می‌کنم و در مجموع توجه من به مسائل اخلاقی و فرهنگی است تا اینکه بخواهم به هر طریقی کار کنم. برای رهایی از این شرایط منتظر بودم تا به من پیشنهادی شود و مشغول شوم، این پیشنهاد را سپاهان داد.

فرکی که این روزها به همراه سپاهان شرایط خوبی ندارد امکان قطع همکاری اش در فصل آینده نیز وجود دارد.

15. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

خیلی دوست دارم بدونم اوضاع اسفبارتیم ملی بعداز کیروش چی میشه>
    خیلی دوست دارم بدونم با این همه مدرنیزه گری به قول خودشون ..کی رومیخوان سرمربی تیم ملی کنن (
    خیلی دوست دارم بدونم هی پول کیروش .هی پول کیروش میکردن .بعد از کیروش ..صرف چه سازندگی میشه ؟
    خیلی دوست دارم بدونم این بودجه ای که برا ورزش کشور قراردادن به کجایه فدراسیون میرسه؟

17. 2 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کیروش رفتنی نیست

این رو از من داشته باشین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •