تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 249 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

جدای از بازی خوب بازیکنا من واقعا دست خدا و لطفش توی این بازی به پرسپولیس رو به شکل کاملا مشخصی دیدم
    ههممون اون گل سالم نوری توی اون دربی و لجاجت شیث با دایی و خیانتش به پرسپولیس دقیقه 90 رو یادمونه
    حالا امروز وقتی همون شیث میره توی تیم مظلومی و اول بازی اون اشتباهو میکنه چی میتونه باشه غیر از لطف خدا
    وقتی جناب مظلومی که با کمک اشتباهات داوری توی روزنامه ها به خودش انواع و اقسام لقبها رو میداد امروز 6 تایی میشه چی میتونه باشه غیر از لطف خدا
    وقتی همه ما بی تاب گل ششم هستیم و داور به خاطر وقفه ای که جناب مظلومی توی بازی ایجاد کرد 6 دقیقه وقت اضافه میگیره و توی همون دقایق مدافع حریف اونجوری توی کنترل یه توپ ساده اشتباه میکنه و توپ میفته روی پای حاتمی چی میتونه باشه به جز لطف خدا

امروز هم شیث جواب بدیهاشو گرفت هم مظلومی

و ما هم یادمون باشه که خدا هم فوتبال نگاه میکنه و اگر ما هم روزی دست از پا خطا کنیم یه جایی خِرمون رو میگیره
    علیرضا چه امضای معنا داری گذاشته
    دوست دارم خدایا

2. 14 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

گزارش روز : همه بردهای شش تایی پرسپولیس / از تاج تا مس

پرسپولیس رکورددار پرگل ترین بردهای لیگ های ایران است

سایت گل- پرسپولیس در طول تاریخ خود فراز و نشیب های زیادی داشته است ، این تیم رکورددار پرگل ترین بردهای لیگ های ایران است :
    پرسپولیس در لیگ ازادگان 10 بر 1 شاهین بوشهر را در هم شکسته و در لیگ برتر 8 بر 2 پگاه گیلان ( داماش کنونی ) را شکست داد که این دو برد پرگل ترین بردهای تاریخ پرسپولیس اند .

این تیم بردهای شش برصفرزیادی نیز در طول تاریخ خود داشته است :

پرسپولیس 6 - 0 تاج سنندج ( استقلال سنندج ) / سال 1350 / زیرگروه باشگاه های ایران

پرسپولیس 6 - 0 سپاهان اصفهان / سال 1350 / قهرمانی باشگاه های ایران

پرسپولیس 6 - 0 تاج تهران ( استقلال تهران ) / سال 1352 / لیگ تخت جمشید

پرسپولیس 6 - 0 پگاه گیلان / سال 1384 / لیگ برتر

پرسپولیس 6 - 0 پیکان / سال 1391 / لیگ برتر

پرسپولیس 6 - 0 ملوان / سال 1391 / جام حذفی

پرسپولیس 6 – مس کرمان 0 / سال 1392 / لیگ برتر

بردهای 6-1

پرسپولیس 6 - 1 تاج شیراز ( استقلال شیراز ) / سال 1349 / لیگ منطقه ای باشگاه های ایران

پرسپولیس 6- شاهین 1( باشگاه های تهران/ 1363)

پرسپولیس 6 - 1 دارایی تهران / سال 1368 / لیگ قدس

پرسپولیس 6 - 1 ذوب آهن اصفهان / سال 1373 / لیگ آزادگان

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اشتباهي كه پرويز دوباره مرتكب شد/تهييج پرسپوليسي ها عادت جديد مظلومي

امروز هم مظلومي به گونه ديگري باعث تهييچ حريف شد.به قول دايي؛آخه كجاي دنيا ،مربي براي تماشاگر كري مي خواند؟

سايت گل-اشتباهات تاكتيكي مظلومي به كنار.حتي ارنج اوليه او هم آنقدر نقش مخرب نداشت كه حركت او هنگام اخراج از كنار زمين باعث خلق اين شكست سنگين شد.

مظلومي كه بعد از اعلام ضربه پنالتي كنترل خودش را از دست داده بود پس از اخراج از كنار زمين در جواب هواداران پرسپوليس ناگهان عدد چهار را به انها نشان داد.پرويز، شان خودش را از قالب يك مربي به يك ليدر تنزل داد و صد البته باعث تهييج بازيكنان پرسپوليس شد.

او دقيقا همان اشتباهي را كرد كه در ان داربي معروف مرتكب شده بود.استقلال با دو گل پيش بود و مظلومي فاتحانه براي هواداران تيمش دست تكان مي داد.مهدوي كيا بعدها تعريف كرد كه ديدن چهره مظلومي و آن دست تكان دادن هايش چگونه در منقلب كردن پرسپوليس نقش داشت.

امروز هم مظلومي به گونه ديگري باعث تهييچ حريف شد.به قول دايي؛آخه كجاي دنيا ،مربي براي تماشاگر كري مي خواند؟

Last edited by +ali; 13-12-2013 at 20:10.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

در مورد بازی که به اندازه کافی حرف زده شد ولی در مورد گزارشگر بازی هم بگم یکی از معدود بازی هایی بود که گزارشگر رو مخ بینننده ها نبود و با تیکه های بامزه ، دیدن بازی رو هم جالب تر کرد

چند تا از این تیکه ها :

خطاب به اون کسی که اومده بود وسط زمین ؛
    به نظر میاد پسرِ خوبیه! یه نفر کافی بود واسه گرفتنش اینهمه پلیس لازم نبود

حقیقی 3 تا " مسی" دریبل زد

دفاع مس اتوبان شده
    پس از مصدومیت بازیکنان پرسپولیس در وقتهای اضافه:خدا کنه داور دیگه این صحنه ها رو به زمان بازی اضافه نکنه

مس هم 6 تایی میشه
    انتخاب بهترین بازیکن ازمیان پرسپولیسیهاکار سختیه‌ هرچند که‌ بازیکنان مس هم بچه‌ های خوبی بودن

=============

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by Greedy; 13-12-2013 at 20:50.

5. 13 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دايي: داوري به اين خوبي نديده بودم

سرمربي پرسپوليس گفت: نه تنها صالحي بلکه بزرگتر از او هم نمي‌تواند با چنين لحني حرف بزند و بگويد دايي تنبيه پذير نيست.
    علي دايي پس از پيروزي 6 بر صفر پرسپوليس مقابل مس کرمان در نشست خبري گفت: بازي را خوب شروع و در همان دقايقي ابتدايي از اشتباه دفاع مس به نحو احسن استفاده کرديم و به موقع گل را به ثمر رسانديم. در دقيقه 15 بازي هم توانستيم گل دوم را به ثمر برسانيم که اين مسئله کمک کرد تا بتوانيم حاکم بازي شويم.

به گزارش تسنيم، وي ادامه داد: در نيمه دوم با صحبت‌هايي که در رختکن انجام داديم مطمئن بودم مس رو به بازي انتحاري مي‌آورد و از تاکتيک توپ‌هاي بلند استفاده مي‌کند اما خوشبختانه بچه‌ها هوشمندانه بازي کردند و در اکثر دقايق مسابقه حاکم مسابقه بودند. امروز روزي بود که توپ‌هاي ما گل شد. فوتبال همين است يک روز مي‌بري و يک روز مي‌بازي. من به تمام اعضاي تيم مس هم خسته‌ نباشيد مي‌گويم اما به نظر من امروز روز ما بود.

سرمربي پرسپوليس با بيان اينکه عملکرد داور اين بازي بسيار خوب بوده، تصريح کرد: به نظر من قضاوت اين بازي در چند سال اخير جزو بهترين داوري‌ها بوده و داور مسابقه محکم و قاطع سوت مي‌زد. حتي خود من هم در اين چند سال داوري به اين صورت نديده بودم.

دايي درباره اتفاقاتي که بعد از گل سوم پرسپوليس بوجود آمد و منجر به اخراج پرويز مظلومي شد گفت: فکر مي‌کنم اتفاقات برعکس چيزي شد که آقايان فکر مي‌کردند. خوشبختانه بچه‌هاي ما حرفه‌اي‌تر و باهوش‌تر بودند و اسير اين ترفند نشدند. در ادامه هم تمام نبض بازي در دست ما بود و توانستيم سه گل ديگر هم بزنيم.

وي اظهار داشت: سال قبل که من با راه‌آهن به کرمان آمدم در اوج شايستگي 4 بر صفر شکست خوردم اما امروز آن روي فوتبال خودش را به ما نشان داد. خدا را شکر تيمم برنده شد. من منکر زحمات مس نمي‌شوم اما اتفاقات دست به دست هم داد تا اين نتيجه رقم بخورد. بايد بگويم به طلسم هيچ اعتقادي ندارم و بچه‌ها تلاش کردند. ما از همان ابتداي فصل تمريناتمان را به خوبي دنبال مي‌کنيم و جابجايي‌هاي نيم‌فصل هم باعث شد تا به هارموني خوب برسيم و اين بازي را با يک نتيجه خوب پشت سر بگذاريم.

دايي درباره برتري پرسپوليس در اين بازي خارج از خانه و نتيجه نگرفتن اين تيم در بازي‌هاي قبلي به غير از ورزشگاه آزادي گفت: در استاديوم آزادي راحت‌تر بازي مي‌کنيم چرا که بازيکنان تيم ما تکنيکي هستند و سعي مي‌کنيم بازي خود را روي زمين انجام دهيم. در واقع تنها زميني که مي‌توانيم اين کار را به خوبي روي آن انجام دهيم ورزشگاه آزادي است و به همين خاطر نتايج بهتري در آن ورزشگاه گرفته‌ايم.

وي اضافه کرد: شايد در شهرستان‌ها شکست خورديم اما اين بار با نتيجه خوبي پيروز شديم و برخلاف هميشه که مشکل داشتيم توانستيم بازي را به خوبي به سود خود خاتمه دهيم.

سرمربي پرسپوليس در واکنش به اظهارات صالحي رئيس کميته استيناف در برنامه تلويزيوني و اينکه گفته است دايي تنبيه‌پذير نيست، اظهار داشت: صحبت‌هاي او را گوش نکردم چرا که وقت خود را براي يک برنامه تلويزيوني و صحبت‌هاي صالحي نمي‌گذارم و براي پرسپوليس وقت خواهم گذاشت و تلاش مي‌کنم. آنچه برايم مهم است و فکر و ذکر خود را به آن اختصاص مي‌دهم پرسپوليس است و خداراشکر که اين برنامه را نديده‌ام.

دايي ادامه داد: مي‌دانم صالحي و ديگران چه برنامه‌ريزي‌ را آغاز کرده‌اند اما نه تنها صالحي بلکه بزرگتر از او هم نمي‌تواند با چنين لحني حرف بزند و بگويد دايي تنبيه پذير نيست. هرکسي بايد حد و حريم خودش را رعايت کند و نبايد تنها به خاطر اينکه صالحي رئيس کميته استيناف است با چنين لحني حرف بزند.

وي خاطرنشان کرد: مدارک خود را هفته آينده ارائه مي‌کنم و پاسخ صحبت‌هاي صالحي را با اين مدارک خواهم داد. من از حق تيم خودم دفاع مي‌کنم. علي دايي حرف زده و چند وقت ديگر نتايج آن مشخص خواهد شد. به خاطر دفاع از پرسپوليس حرف حق زدم اما گل بود به سبزه هم آراسته شد. آنها تنها علي دايي را محروم نمي‌کنند و به دايي ضربه نمي‌زنند بلکه پرسپوليس و 30،40 ميليون هوادار آن را ناراحت کرده و به آنها ضربه مي‌زنند.

سرمربي پرسپوليس تاکيد کرد: ببينيد چه کساني حرف‌هاي بدتر از اين را زدند و در مصاحبه با خبرگزاري‌ها در شبکه‌هاي تلويزيوني چه صحبت‌هايي را مطرح کردند. دايي يک‌پنجم آنها را مطرح نکرده است من را اين همه جريمه نقدي و محروم کردند اما با اين کارها تنها به هواداران پرسپوليس و علاقه‌مندان اين باشگاه ضربه مي‌زنند.

وي در پايان گفت: علي دايي حق است و حقانيت صحبت‌هايم ثابت خواهد شد.

رويانيان: آقاي صالحي احترام خودت را نگه دار!

مديرعامل باشگاه پرسپوليس ضمن اعلام پرداخت مطالبات عجمان گفت: رئيس کميته استيناف بايد پاسخگوي بي احترامي خود به علي دايي باشد و باشگاه اين موضوع را پيگيري خواهد کرد.
    به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس صبح روز چهارشنبه به منظور مذاکرات نهايي با باشگاه عجمان به اتفاق امير مشيري مشاور روابط بين الملل مديرعامل راهي دبي شده بود در گفتگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس از پرداخت بخشي از مطالبات باشگاه عجمان خبر داد و گفت: با مساعدت و لطف آقاي هدايتي که جا دارد از ايشان تقدير و تشکر کنيم بخشي از مطالبات باشگاه عجمان بابت رضايت نامه محمدرضا خلعتبري پرداخت شد و براي پرداخت بخش ديگري از آن نيز توافقات بسيار خوبي داشتيم و در آينده نزديک تسويه حساب خواهيم کرد.

محمد رويانيان که براي بازگشت به ايران در فرودگاه دبي به سر مي برد درباره برتري پرگل سرخپوشان مقابل مس کرمان گفت: پيروزي مقتدرانه و غرورآفريني بود که جا دارد آن را به اعضاي کادرفني تيم فوتبال پرسپوليس، بازيکنان و هواداران تبريک بگوييم. بايد به کليه اعضاي تيم و در راس آن علي دايي دست مريزاد و خسته نباشيد گفت که توانستند با کسب سه امتياز اين بازي طلسم ناکامي هاي پرسپوليس در کرمان را بشکنند و براي اولين بار در ليگ حرفه اي پرسپوليس با يک پيروزي آن هم نتيجه شش بر صفر کرمان را ترک کند.

وي ادامه داد: بنابر گزارشي که از سوي روابط عمومي باشگاه در اختيار بنده قرار گرفته پرسپوليس با اين برد پرگل بيش از 10 رکورد را به ثبت رسانده و قطعا اين برتري قاطعانه روحيه و انگيزه اعضاي تيم را براي ادامه فصل و رقابت فشرده با ساير مدعيان مضاعف خواهد کرد. به هر حال در فوتبال نتايجي رخ مي دهد و بعضي وقت ها يک تيم غافلگير مي شود و اين باخت چيزي از ارزش هاي تيم مس کرمان کم نخواهد کرد و بنده اميدوارم تيم مس کرمان بتواند در ادامه رقابت ها نتايج مطلوبي کسب کرده و در ليگ برتر ماندگار شود تا هواداران کرماني که علاقه و وابستگي زيادي به تيم محبوب خود دارند شاهد درخشش ها و افتخارآفريني هاي تيم شهر خود باشند.

رويانيان درباره محروميت دو جلسه اي علي دايي و اظهارات رييس کميته استيناف در پاسخ به علي دايي گفت: حکمي صادر کرده اند ناعادلانه و غيرقانوني. ما درخواست واخواهي داده ايم و اين حکم را نمي پذيريم. چطور مي شود ايشان بعد از صدور راي مصاحبه مي کنند اما اظهارات آقاي دايي و نقدهاي منصفانه و قانوني ايشان را تحمل نکرده و علاوه بر فرافکني به سرمربي پرافتخار پرسپوليس توهين و بي احترامي مي کنند.

وي افزود: آقاي صالحي احترام خودت را نگه دار. به شما اين اجازه را نخواهيم داد که به سرمربي پرسپوليس توهين و بي احترامي کنيد و قطعاً در قبال اين بي احترامي بايد پاسخگو باشيد. شما اگر منصف بوديد پاسخ نقدهاي آقاي دايي را مي داديد نه اينکه به فرافکني و توهين پناه ببريد. در کميته استيناف تخلفاتي شده است از جمله اينکه رايي صادر کرديد که پس از ورود سازمان بازرسي مجبور به اصلاح راي شديد. شما در پاسخ به ادعاهاي آقاي دايي جوابي نداشتيد و احترام خودتان را نگه داريد. ما به کسي اجازه بي احترامي به سرمربي پرسپوليس را نمي دهيم و اين حکم را هم قبول نداريم.

7. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

انتخاب بهترین بازیکن ازمیان پرسپولیسیهاکار سختیه‌ هرچند که‌ بازیکنان مس هم بچه‌ های خوبی بودن
    البته بعدش گفت برای بازیکن اخلاق...

9. 5 کاربر از mohrd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

6 تایی شدن [حذف شد] تبریک
    صدر نشین شدیم مجددا رکوردایی که تا اینجای فصل داریم ایناست:
    بیشترین برد (10 برد)
    کمترین گل خورده (8 گل)
    بهترین تفاضل گل(13+)
    Last edited by pcforlife; 13-12-2013 at 22:27. دليل: بخش حذف شده = زمینه ساز حاشیه

11. 11 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

یه شیش تایی دیگه.
    تبریک می گم.
    این عدد شیش با پرسپولیس عجینه. انشالله منتظر می مونیم تا شیش بعدی...

13. 8 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13

دوستان
    ممنون میشم سعی کنید مسائل مربوط به دربی ها و القاب مرتبط با اونا که ارتباطی با بازی پرسپولیس - مس نداراند رو برای جلوگیری از ایجاد حاشیه در تاپیک، در پست هاتون مطرح نکنید.
    502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیم‌ها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.
    +
    منم تبریک میگم برد پرسپولیس رو به هواداراش.

15. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

امروز همه 10

نیلسون، یکی از بازیکنا لیگ برتر تو مصاحبه اش تو نود گفت که نیلسون کلا" سطحش از لیگ برتر بالاتره؛ حقیقتی غیر قابل انکار هست، این بشر جاگیریهاش اونقدر عالی هست که برای خیلی از توپ ها واکنش خاصی هم انجام نمیده، سوپر واکنش هاش هم مربوط به سوپر شوت هاست

سیدجلال حسینی

محسن بنگر

میثم حسینی

حسین ماهینی

رضا حقیقی، یه خورده بیشتر تو زمین بدوه عالی تر هم میشه، خیلی مواقع راه میره تو زمین، برای بازیکنی تو پست اون نیاز هست که متوسط دویدنش بیشتر از اینها باشه تا به دفاع فشار نیاد و هافبک تهاجمی ها و مهاجم ها کمتر درگیر کار دفاعی بشن

مهرداد کفشگری، یاد حمید استیلی میندازه منو

محسن مسلمان، عالی!!! مدیرعامل ذوب آهن اواخر فصل قبل تو مصاحبه گفت که مسلمان روح و فکر و حواسش اونجاست (پرسپولیس) جسمش اینجا

پیام صادقیان، بعضی از بچه ها انقاد میکردن که تک روی زیاد داره، اگه دقت کنید اونجا هایی که تک روی میکنه امکان پاس دادن نیست، مخصوصا" امروز تو چند حرکت اگه پاس میداد بازیکنامون تو آفساید بودن

سیدمهدی سیدصالحی، این فصی اونطور که باید گل نزده برامون ولی موثر بازی میکنه، متاسفانه فشار کم گل زدن هم تاثیر میذاره رو بازیش

محمدرضا خلعتبری، حالا شده خــلـــعـــتـــبــــری بلکم بیشتر

محمد نوری

من نگران اون روزی هستم که این چند تا بازیکنمون اروپا خواهند رفت

17. 4 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

این شیش تا گل امروز حسابی به من چسبید و هنوز هم حلاوت خودش رو داره.

19. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •