تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 269 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

داره خودمونی میشه ernest1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دوستان خواهش میکنم اینقدر پست ندن که ایول صدر جدول...ایول صدر جدول
    ما که صدر جدول برامون عادی شده فقط یه چند هفته خستگی تو تن بازیکنا مونده بود رفته بودیم رده های پائین تر
    ببینیم از چند فصل پیش تا حالا استقلال غیر از صدر جدول مگر جایگاهی داشته؟
    اونی که برای ما خاطره است برای خیلیا آرزوست!

2. 5 کاربر از ernest1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ernest1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیا برای آرش هم پاپوش درست کردن!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس جنجالی لگد آرش برهانی به کلمن آب منتشر شد.

به گزارش فرارو، مهاجم استقلال که روز گذشته نسبت به تعویض خود در بازی با راه آهن معترض بود به گفته حاضران در ورزشگاه تختی، در راه رفتن به رختکن لگدی به کلمن آب زد تا ناراحتی اش را نشان دهد.

گفته می شود سرمربی استقلاب گفته است در صورتی که فیلم یا عکسی از این صحنه ببیند، برهانی را از تیم اخراج خواهد کرد.

در همین حال امروز روزنامه خبر ورزشی عکسی از این اقدام برهانی منتشر کرد که می تواند به اخراج این بازیکن از تیم ختم شود.

4. 4 کاربر از ernest1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

ای کاش منتظری هم میموند حداقل آخر فصل می رفت.اینجوری خیلی بد شد.(هر چند بازم امیر خان جا شو پر میکنه ولی من خیلی دوسش داشتم.).امسال فرهاد هم رفت.کلا سال خوش یمنی برای ما استقلالی ها نبود...ولی بازم قهرمانیم.به لطف امیر خان....

6. 3 کاربر از sh79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

برهانی: اگر طنابِ دار داشتم خودم را روی «کُلمن» دار می زدم!/ عذر‌خواهی ‌می‌کنم

آرش برهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در ابتدا ضمن تسلیت به جواد خیابانی گفت: من با او خاطرات خوبی دارم و از بچگی نیز با همین خاطرات جواد خیابانی زندگی می‌کنم. حالا هم با او هم‌درد هستم و از همین طریق به او تسلیت می‌گویم.

برهانی در خصوص بازی روز گذشته، گفت: ما بازی خوبی انجام دادیم و خدا را شکر که دو هفته‌ای است با ارائه بازی خوب 3 امتیاز را می‌گیریم. دیروز هم روز خوبی را پشت سر گذاشتیم و من چون خودم مهاجم هستم شرایط مهدی نظری را بهتر درک می‌کنم و خوشحالم از اینکه او توانست بعد از مدت‌ها گل بزند و با گل او به 3 امتیاز بازی برسیم. می‌دانم که او تحت فشار بود و از صمیم قلب بابت گلزنی نظری خوشحال هستم.

مهاجم تیم استقلال در خصوص حرکتش بعد از تعویض، گفت: زمانی‌که تعویض شدم خیلی زیر فشار بودم چون نتوانستم گل بزنم. دیروز حسی داشتم که به من می‌گفت می‌توانی گل بزنی اما وقتی تابلوی تعویض را دیدم تمام برنامه‌هایم خراب شد و از این بابت ناراحت شدم که نتوانستم برای استقلال مفید باشم.

وی افزود: اگر آن حرکت را انجام دادم به خاطر ناراحتی بود که نتوانستم برای استقلال گل بزنم. خیلی سال‌ها اتفاق افتاده که تعویض شدم و حتی در زمان مربیگری آقای قلعه‌نویی در بازی با پیکان در دقیقه 60 عوض شدم آن هم به خاطر مسائل تاکتیکی ولی هیچ کسی تاکنون چنین رفتاری از من ندیده بود. در این 7 سال هیچ وقت اتفاق نیفتاده که کسی از من چنین حرکتی ببیند و همیشه استقلال و پیراهن این تیم برایم در اولویت قرار داشته و دارد.

برهانی افزود: من اصلا حرکتم را تأیید نمی‌کنم ولی به من هم حق بدهید چون انسان هستم و انسان جایزالخطا است. دیروز اصلا بعد از تعویض متوجه نبودم که چه کاری انجام می دهم. من فقط کلمن را با پایم هل دادم ولی در این مسئله کمی بزرگنمایی شده است. شاید باور نکنید ولی اگر آنجا طناب دار وجود داشت روی کلمن می رفتم و خودم را دار می زدم چون خیلی ناراحت بودم!چون اصلا متوجه نبودم که چه کاری انجام می دهم و تسلطی روی کارهایم نداشتم. از طرفی ورزشگاه تختی روبرویش جایگاه تماشاگران ندارد و فکر نمی‌کردم کسی آن صحنه را ببیند و چنین اتفاقی بیفتد. مطمئنا اگر در ورزشگاه آزادی بود چنین اتفاقی نمی‌افتاد ولی حرکتم را تأیید نمی‌کنم و باید بگویم این اتفاق را در آینده جبران خواهم کرد.

برهانی در پایان صحبت‌هایش به فارس، گفت: از مجموعه استقلال، کادر فنی، هواداران عذرخواهی می‌کنم و تأکید می‌کنم که پیراهن استقلال از همه چیز برایم باارزش‌تر است و خیلی زمان‌ها بوده که به خاطر همین پیراهن از خیلی چیزها گذشته‌ام و به خاطر 30 دقیقه بیشتر بازی کردن دوست ندارم برای تیمم حاشیه درست شود و حرکتم ناخواسته بود.

8. 8 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

امیدوارم این فصل با تموم تلخیایی که واسمون داره، که من تا بحال یادم نمیاد همچین فصلی داشته بوده باشیم ()، با قهرمانی تولیگ بتونیم شیرینش بکنیم. البته من پارسال به امیرخان ایمان آوردم و اگه شکی هم داشتم برطرف شده و مطمئنم امسال قهرمانیم، امیدوارم شما هم رستگار بشید و بهش ایمان بیارید

10. 4 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قرعه‌کشی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی امروز در سازمان لیگ برگزار شد. طبق این قرعه‌کشی، پرسپولیس در اهواز مهمان فولاد است. استقلال هم در اصفهان به مصاف ذوب‌آهن می‌رود.
    سه ‌شنبه 1 بهمن‌
    ذوب‌آهن اصفهان - استقلال، ساعت 14، ورزشگاه فولادشهر

خبرآنلاین

12. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

وداع غمبار نکونام با شماره 6 استقلال

هافبک تيم استقلال به ديدار مديرعامل باشگاه رفت و برگ ديگري از مراحل جدايي کاپيتان تيم ملي از جمع آبي ها ورق خورد.

جواد نکونام عصر روز دوشنبه با حضور در باشگاه استقلال با علي فتح الله زاده ديدار کرد.

وي در اين نشست پيشنهادات رسيده به خود را به اطلاع فتح الله زاده رساند و گفت که با توجه به بروز برخي اتفاقات طي ماههاي اخير،قصد جدايي از جمع آبي پوشان را دارد.

مديرعامل آبي ها هم سعي کرد در اين جلسه،جواد نکونام را متقاعد کند تا در استقلال بماند اما در نهايت کاپيتان تيم ملي،ضمن تشکر از حمايت فتح الله زاده بر موضع رفتن تاکيد داشت.

فتح الله زاده در چند نوبت از نکونام خواست تا شرايط ادامه حضور در استقلال را بررسي کند اما وي تصميم نهايي اش را گرفته است.

اين در حالي است که بر اساس خبرهاي رسيده،نکونام از رفتن به چين منصرف شده و قصد دارد در يکي از دو کشور قطر يا ترکيه به فوتبال خود ادامه بدهد.

نکته مهم در اين باره زمان جدايي نکونام است که مقرر گرديد پس از گفت و گوي فتح الله زاده با قلعه نوعي مشخص شود.در صورتيکه سرمربي استقلال،با جدايي نکونام پيش از دربي موافقت کند،وي در هفته جاري تهران را ترک مي کند تا راهي تيم جديدش شود.

همچنين نکونام وقتي از جلسه با فتح الله زاده بيرون آمد به شدت ناراحت بود و حتي حاضر نشد داخل آسانسور برود و از راه پله هاي باشگاه،محل را ترک کرد.او با ناراحتي شديد از ساختمان باشگاه بيرون رفت و هرگز حاضر نشد دليل اصلي تصميم گيري ناگهاني خود را بيان کند.

به گزارش اوج نيوز

پ . ن : این پول لامصب چه بلایی سر استقلال داره میاره و ا ین قراردادهای ترکمنچایی که فتح الله زاده بسته و به امید فدراسیون و نجف نژاد و دولت جدید کم کم داره استقلال را بی بازیکن میکنه

بی غیرت ها حداقل بگذارید آخر فصل جدا بشید نه تو نقل انتقلات ژانویه

14. 9 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کاروالیو به عضویت استقلال درآمد

پس از تایید کادرفنی و تست پزشکی بازیکن برزیلی استقلال تا پایان نیم‌فصل دوم به عضویت این باشگاه درآمد.
    به نقل از سایت باشگاه استقلال، پس از تایید کادرفنی و تست پزشکی این بازیکن برزیلی تا پایان نیم‌فصل دوم به عضویت استقلال درآمد تا اقدامات لازم جهت ثبت قرارداد این بازیکن صورت بگیرد.

هاشم ساعدی؛ سخنگوی باشگاه با تایید این خبر گفت: پس از تایید کادرفنی و تست پزشکی این بازیکن برزیلی تا پایان نیم‌فصل دوم به عضویت استقلال درآمد تا اقدامات لازم جهت ثبت قرارداد این بازیکن صورت بگیرد.
    گفتنی است این هافبک نفوذی در صورت تشخیص کادرفنی استقلال می‌تواند مقابل استقلال‌خوزستان به میدان برود.

16. 5 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

به نظرم توی این جدایی ها رد پای کیروش هست ...

18. 4 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اميدوارم اين برزيليه بدرد بخور باشه و بتونه بازي كنه، نه اينكه دو ، سه تا بازي 10 دقيقه بازي كنه ، آخرش هم يه پول مفتي بگيره بره، يه پرونده هم رو دست استقال(من كه چشمم آب نمي خوره)

20. 4 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •