لطف می کنید.
در مورد خلوتی کلوپ K750 من هم با شما موافقم. ونظرم این است که در صفحات گذشته مهمترین پاسخ به مشکلات و مهمترین ترفندها را دوباره بگذاریم.
اگه موافقید بسم الله...
لطف می کنید.
در مورد خلوتی کلوپ K750 من هم با شما موافقم. ونظرم این است که در صفحات گذشته مهمترین پاسخ به مشکلات و مهمترین ترفندها را دوباره بگذاریم.
اگه موافقید بسم الله...
اگه منظورت تغیر شکل قیافه صفحه منو است این فایل PDF را دانلود کن یه سری اطلاعات و آدرسهای تاپ در مورد گوشی های اریکسون داخلشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سایت می خوام برای دانلود منوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر نمیکنم برای سونی اریکسون بشه.من که تابحال ندیدم.سلام. راهی وجود داره که SMS ها را روی Ram گوشی ذخیره کنیم؟؟؟
ادرس کار نکرد![]()
[QUOTE=iman_s;1769663]مشکلی بود حل شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر![]()
Last edited by e_mohsen83; 01-11-2007 at 09:40.
سلام .
یه سوال :
میشه واکمن سری W رو تو k750 استفاده کرد ؟
از طرق هک گوشی ؟ نمی خوام تبدیل به W800 کنم
منم همین سوال رو داشتم
فکر نمیکنم این کار امکانپذیر باشه. چون این قابلیت فقط برای سری W هست و روی سری های دیگه مثل K فقط یک مدیا پلیر معمولی وجود داره. از راه هک هم فکر نکنم بشه.چون هسته سیستم عامی که سیستم واکمن هم جزیی از آن میشه در Main گوشی هستند و بوسیله هک به main فقط میشه پچ اضافه کرد.پچ هم فقط میتونه در main تغیراتی ایجاد کنه نه اینکه چیزی اضافه کنه.سلام .
یه سوال :
میشه واکمن سری W رو تو k750 استفاده کرد ؟
از طرق هک گوشی ؟ نمی خوام تبدیل به W800 کنم
سلام دوست عزیز
مدیا پلیر K750 رو نمیتونید به واکمن تغییر بدید همون طور که دوستمون گفت باید Main گوشی عوض بشه
و گرنه الان همه داشتن از واکمن استفاده میکردند.
موفق باشید
سلام.چطور میشه بازی super real tennis رو از روی گوشی پاک کرد.هر وقت می خوام حذفش کنم میگه فایل محافظت شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)