امروز من دوباره به مسئول فنی پارس آنلاین زنگ زدم گفت برات درخواست دادیم شنبه تیغه ات رو کلا عوض کنن.
گفتم تیغه چیه؟ گفت همون پورتت هم عوض میشه.
امروز من دوباره به مسئول فنی پارس آنلاین زنگ زدم گفت برات درخواست دادیم شنبه تیغه ات رو کلا عوض کنن.
گفتم تیغه چیه؟ گفت همون پورتت هم عوض میشه.
من هم بهت گفتم که اینا پنجشنبه ها کار نمیکنن حداقل رو دیتا.خوب این هم یه اصتلاحه ای یا (استلاحی)هست که برای خودشون دارن
ممنونم دوستان ، الان این قضیه زمان بر و هزینه داره ؟ منظورم اینه که زمان زیادی اینترنتم قطع میشه ؟ چون کارای اینترنتی مهمی دارم این روزا و ضمن اینکه شاید فقط یک ماه دیگه توی این خونه باشم ارزشش رو داره یا با همین وضع سر کنم ؟
کسی ادرس این سایت که فاصله تا مرکز رو میده رو نداره؟
فکر کنم احتمالا منظور دوستمون این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده
وتو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحات داده شده.
نه فقط موقع تعویض پورت اینترنت قطع و وصل میشه همین (البته خیلی کم )
حسن برا من نمیخونه که اطلاعات !!! مثلا الان اتنیشن من 55 هست که بر اساس اون فاصله رو میزنه نزدیک 4 کیلومتر و حداکثر سرعت رو 4 مگ که اینطوری نیست !!! رو اون یکی خطم با همین مشخصات سرعت حداکثر 3 مگ بود نه 4 مگ
در ضمن فاصله مستقیم از مرکز تا خونمون رو کیلومتر زدم از 4 بیشتره
یعنی خط تلفن پرواز کرده
ولی در کل سایت خوبیه برای تخمین
Last edited by fanoostalaei; 14-02-2014 at 23:56.
دوستان من یه مشکل جدی برخوردم ! حدود 2 هفته هست که اینترنت رو از مخابرات گرفتم.
روز اول SNR خطم روی 26 بود و فرداش شد 25 و همینطور روزی 1 عدد کم میشهو الان به حدی رسیده که شده :
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 143 240 Attenuation (0.1dB): 585 315
سیم پشت مودم رو هم عوض کردم نشد ! بدون اسپلیتر تست کردم بازم هیچ فرقی نکرد حالا نمیدونم چیکار کنم.
از پایین هم نگاه کردم سیم هیچ موردی نداره و کاملا وصله.
با این وضعیت که داره پیش میره تا 3 - 4 روز دیگه بدون اینترنت میشم.
لطفا کمک کنید تا SNR رو بیارم بالا.
خطت رو چند بسته شده؟
یعنی تمام مراحل رو از دم در تا خونه چک کردی کامل؟
نویزت خیلی بالاست.مشکل از مرکز هست یا خود شرکت باید با اونا پیگیری کنی
نویز از مرکز هستش و خطم رو 512
آپدیت جدید !! :
نویز روی تمامی خط های منطقه همینطوری هست ولی توی مغازه که توش هستم SNR 23 و برای اپلودش روی 33 هست ! اما مال خونه داره هی کم میشه که مشکل از کابل ! حالا نمیدونم از کجا.
SNR Margin (0.1dB): 117 240 Attenuation (0.1dB): 585 315
ولی الان دارم مودم رو میبرم پایین تست کنم.
خبرشو میدم.
سیم ورودی دم در از مخابرات که اومده به ساختمون و خود سیم ساختمون که بهش متصل میشه رو تمیز کن.فاصله مغازه تا خونتنون چقدره؟مغازه از چه شرکتی استفاده میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)