چرا بعضیا اینطوری فکر میکنن تبانی چیه؟ اخه کدوم شرکتی میاد با تیم کرکر تبانی کنه که کرک رو دیرتر ارایه بدن؟؟؟؟ مطمین باشید اگه دست EAبه تیم اسکیدرو یا ریلودد برسه تیکه تیکشون میکنه....مسیله اینجاست که هیچکدوم از این تیمها موفق به رمزگشایی بازی نشدن...و این موفقیت eaرو نشون میده که روی بازیش چنین کد و رمزهای پیچیده ای قرار داده..... و تا زمانیکه این کدها شکسته نشن امکان کرک نیست.....روش کار هم فقط به صورت ازمون وخطا هست و همین کار و پیچیده تر میکنه.....به
این رو قبول دارم بیشتر چرت گفتم
.gif)
...فقط میخواستم یه کم به خودم امیدواری بدم که کرک میشه...چون هنوز دو ماه نیست بالای گرافیک پول دادم،دق میکنم اگه آخرش داغ این BT4 رو دلم بمونه!

هرحال دو راه بیشتر ندارید
1-صبر کنید تا بالاخره یکی از این گروهها بازی رو کرک کنن
2-برین 130تومن بدین و بازی رو اورجینال بخرید و حالش رو ببرید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ولی این رو قبول ندارم
چون الان 130 تومن دادید FIFA خردیدید،هفته آینده هم دارین 150 بدین BT4 بگیرین یا دو هفته بعدش دارین 150 تا 200 بدین بالای AC بدین و همینطور برید جلو... (چون مطمئن باشید شاید گروههای کرکر نتونند قفل بازی رو بشکنند ولی مهندسین شرکتهایی نظیر UBI یا ACTIVISION براشون فقط 10 دقیقه کار داره تا به نوع سیستم کد گذاری DRM پی ببرند و یه کپی از اون روی بازیهاشون بزنند!!)
فعلا همینطور که گفتم اگه این بازی کرک نشه رسما یه جورایی خاک بر سر شدیم رفت

اگرچه ته دلم روشنه که آخرش کرک میشه!!...این جمله_م مثل این می مونه که طرف بگه اگه خدا بخواد این خونه همین روزه خالی میشه با خیال راحت میرم دزدی