تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 626 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کشورم: ایران

پيش فرض

دوستان کسی نیست کمکم کنه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون دوستمون راست میگه N56vz خیلی گرون هستش حدود 3800-3900
    بازم میگم اگه واقعا گرافیکش 4 هستش 100% اون رو بگیر اما باز انتخاب با خودته
    لنوو هم کم برندی نیستش و بعد از اپل کم ترین خرابی رو داره
    پس اگه اینجوریه باید بی خیالش شم و همون z500 را بچسبم.
    یکبار دیجی کالا z500 را با ویندوز 8 اورجینال آورده بود.امکانش هست که تو بازار با ویندوز اورجینال هم گیر بیاد؟؟؟بعد من تجربه نصب ویندوز 8 را ندارم اصلا (اما ویندوز xp را کاملا یاد دارم) ، به نظرتون از پس نصب ویندوز خودم برمیام یا اینکه بدم همونجایی که ازش میخرم برام نصب کنه؟؟؟هزینه نصب ویندوز چقدر هست؟؟

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یکبار دیجی کالا z500 را با ویندوز 8 اورجینال آورده بود.امکانش هست که تو بازار با ویندوز اورجینال هم گیر بیاد؟؟؟بعد من تجربه نصب ویندوز 8 را ندارم اصلا (اما ویندوز xp را کاملا یاد دارم) ، به نظرتون از پس نصب ویندوز خودم برمیام یا اینکه بدم همونجایی که ازش میخرم برام نصب کنه؟؟؟هزینه نصب ویندوز چقدر هست؟؟

اگه وین 7 تصب کرده باشی اینم شبیه اونه. در ضمن ویندوز اورجینال چه به دردت میخوره بنده خدا؟ جز اینکه 100-200 تومنی الکی از جیبت میره. بابت هزینشم هر کی هر چی بخواد تا میکنه. تو نرخای اتحادیه که نگاه کردم قبلا حدود 25 تومن آب میخوره. ولی حیف 25 تومن.
    وایه نصبش یه امتحانی بکن ضرر نمیکنی.

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

بابا نصب ویندوز کاری نداره منم خودم تجربی با 3 بار خرابکاری یاد گیرفتم خیلی از نصب Xp راحت تره
    ویندوز اورجینال هم نگیر خدا وکیلی برا ما که تو ایران هستیم خداتومن آب میخوره و اصلا به درد نمیخوره نهایت با یه کرک میتونی ویندوزت رو اورجینال کنی

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان منم دیروز لپ تاپ Z500 را خریدم I7/6/1 امروز یه ویندوز 8 نصب کردم یه سری مشکل دارم کسی هست کمکم کنه؟ مشکلم با گرافیکشه وقتی میخوام درایور NVIDIA را نصب کنم میگه این سخت افزار وجود نداره ، فکر میکنم فعال نشده باشه، چطور باید فعالش کنم؟
    دوست عزیز این ربطی به درایور اینتل نداره البته شاید تا اینجا درستش کرده باشی.اما اگه درست نشده بهتون میگم.منم روز اول همین مشکل رو داشتم.برای اینکار برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از قسمت select product دستگاه خود را که Z500 هست و همچنین ویندوزت رو انتخاب کن مثلا من ویندوزم 8 64بیتی بود که بعدش از قسمت Video درایور مورد نظرت رو دانلود و نصب کن که البته در اونجا برای ویندوز 8 64 بیتی دو تا درایور برای GeForce وجود داشت که برای من این درایور Nvidia Video Driver (N14P-GV2) for Windows 8 (32-bit, 64-bit) - Notebook نصب شد.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان :منم دیروز یکیشو گرفتم...z500 1/6/i7/2 واقعا عالیه...پرقدرت...بی صدا...شیک...الانم با اون اومدم کلوپ...ولی یه مشکلی واسم پیش اومده که واقعا کلافم کردم: تاچ پدش خوب کار نمیکنه ، یعنی وقتی میخوام اشاره گر ماوس رو حرکت بدم ،درگ میکنه ...حتی کارکرد چند انگشتیشم (multi-finger)کار نمیکنه...توی تنظیماتش رفتم همه چیش روبراه بود...واسه اطمینان گزینه defultرو زدم ولی بازم درست نشد... درایورشو آپدیت کردم ، نشد >حذفش کردم و دوباره نصبش کردم ،دوباره نشد...بافروشنده تماس گرفتم : از شانس بد ما امروز جمعه ست و تعطیل...دوستان لطفا کمکم کنید واقعا کلافه شدم...
    دوست عزیز.اگه میتونی یه بار درایورشو دانلود و نصب کن.منظورم این نیست که اپدیتش کنی حتما یه بار درایورشو دانلود و نصب کن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کشورم: ایران

پيش فرض

نصبش کردم بازم نشد...!!!به هر حال ممنون از راهنماییت دادا...
    دوست عزیز.اگه میتونی یه بار درایورشو دانلود و نصب کن.منظورم این نیست که اپدیتش کنی حتما یه بار درایورشو دانلود و نصب کن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان به نظرتون این قیمتایی که تو دیجیکالا برا z500 زده درسته ؟تو کمتر از دو هفته نزدیک 400 هزار تومن ارزونترش کرده میتونید تو نمودار تغییر قیمتش ببینید
    الان زده2579 تومن

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان به نظرتون این قیمتایی که تو دیجیکالا برا z500 زده درسته ؟تو کمتر از دو هفته نزدیک 400 هزار تومن ارزونترش کرده میتونید تو نمودار تغییر قیمتش ببینید
    الان زده2579 تومن
    اگه ایشالا قرار به خریدن بود سراغ گارانتی مزخرف هماهنگ نرید.اون یه سال بیمه ایران کنارش واسه شکستگی های احتمالیه نه گارانتی قطعات تعویضی که معلوم نیست بیمه زیر بار بره یا نه مثل خود هماهنگ.گول نخوریدا!!!

داره خودمونی میشه P@rtex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    آقا اینکه میگید این لپ تاپ بی صدا هستش یه خورده منو ناراحت کرده!
    وقتی میگین بی صدا تا چه حد.من داداشم ایسوس k53 داره و از مال من کم صداتره
    من وقتی تو یه اتاق که تنهام لپ تاپ رو روشن می کنم خیلی راحت صداشو می شنوم.
    صدا هم از سمت چپ و پایین بدنه هستش!بنظرتون مشکل خاصی داره یا عادی هستش
    به نظر خودم که صدای فن هستش و 2داهای عجیبی ازش در نمیاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •