دوستان کسی نیست کمکم کنه؟؟؟
دوستان کسی نیست کمکم کنه؟؟؟
پس اگه اینجوریه باید بی خیالش شم و همون z500 را بچسبم.
یکبار دیجی کالا z500 را با ویندوز 8 اورجینال آورده بود.امکانش هست که تو بازار با ویندوز اورجینال هم گیر بیاد؟؟؟بعد من تجربه نصب ویندوز 8 را ندارم اصلا (اما ویندوز xp را کاملا یاد دارم) ، به نظرتون از پس نصب ویندوز خودم برمیام یا اینکه بدم همونجایی که ازش میخرم برام نصب کنه؟؟؟هزینه نصب ویندوز چقدر هست؟؟
اگه وین 7 تصب کرده باشی اینم شبیه اونه. در ضمن ویندوز اورجینال چه به دردت میخوره بنده خدا؟ جز اینکه 100-200 تومنی الکی از جیبت میره. بابت هزینشم هر کی هر چی بخواد تا میکنه. تو نرخای اتحادیه که نگاه کردم قبلا حدود 25 تومن آب میخوره. ولی حیف 25 تومن.![]()
وایه نصبش یه امتحانی بکن ضرر نمیکنی.
بابا نصب ویندوز کاری نداره منم خودم تجربی با 3 بار خرابکاری یاد گیرفتم خیلی از نصب Xp راحت تره
ویندوز اورجینال هم نگیر خدا وکیلی برا ما که تو ایران هستیم خداتومن آب میخوره و اصلا به درد نمیخوره نهایت با یه کرک میتونی ویندوزت رو اورجینال کنی
دوست عزیز این ربطی به درایور اینتل نداره البته شاید تا اینجا درستش کرده باشی.اما اگه درست نشده بهتون میگم.منم روز اول همین مشکل رو داشتم.برای اینکار برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از قسمت select product دستگاه خود را که Z500 هست و همچنین ویندوزت رو انتخاب کن مثلا من ویندوزم 8 64بیتی بود که بعدش از قسمت Video درایور مورد نظرت رو دانلود و نصب کن که البته در اونجا برای ویندوز 8 64 بیتی دو تا درایور برای GeForce وجود داشت که برای من این درایور Nvidia Video Driver (N14P-GV2) for Windows 8 (32-bit, 64-bit) - Notebook نصب شد.
دوست عزیز.اگه میتونی یه بار درایورشو دانلود و نصب کن.منظورم این نیست که اپدیتش کنی حتما یه بار درایورشو دانلود و نصب کن.
نصبش کردم بازم نشد...!!!به هر حال ممنون از راهنماییت دادا...
دوستان به نظرتون این قیمتایی که تو دیجیکالا برا z500 زده درسته ؟تو کمتر از دو هفته نزدیک 400 هزار تومن ارزونترش کرده میتونید تو نمودار تغییر قیمتش ببینید
الان زده2579 تومن
اگه ایشالا قرار به خریدن بود سراغ گارانتی مزخرف هماهنگ نرید.اون یه سال بیمه ایران کنارش واسه شکستگی های احتمالیه نه گارانتی قطعات تعویضی که معلوم نیست بیمه زیر بار بره یا نه مثل خود هماهنگ.گول نخوریدا!!!
سلام
آقا اینکه میگید این لپ تاپ بی صدا هستش یه خورده منو ناراحت کرده!
وقتی میگین بی صدا تا چه حد.من داداشم ایسوس k53 داره و از مال من کم صداتره
من وقتی تو یه اتاق که تنهام لپ تاپ رو روشن می کنم خیلی راحت صداشو می شنوم.
صدا هم از سمت چپ و پایین بدنه هستش!بنظرتون مشکل خاصی داره یا عادی هستش
به نظر خودم که صدای فن هستش و 2داهای عجیبی ازش در نمیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)