حرف شما درسته.
مجبوره اون قیمت بده.
من که خودم یه کارت Kworld دارم.
حرف شما درسته.
مجبوره اون قیمت بده.
من که خودم یه کارت Kworld دارم.
پرویژنی های عزیز من هر کاری می کنم زیرنویس فیلم های divx مطلقا نمایش داده نمیشه هم نوع زیرنویس رو امتحان کردم( srt, sub, sub idx فارسی و انگلیسی ) ضمنا نرم افزار رو هم به ورژن سه آپدیت کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان فروم به علت طولانی شدن پست ها صفحه اول فروم ویرایش می شود غیر از مدلهای زیر و شهرهایی که ذکر می شود گیرنده های دیگری که می شناسید با مشخصات و قیمت مصرف کننده ذکر کنید و همچنین شهرها را تا در صفحه اول فروم قرار دهم متشکرم
xvision,provision. sinam,marshal
تهران مشهد اصفهان شیراز مازندران قزوین
کرج دماوند
کلآ زیرنویس فارسی رو که نمیاره ولی اگه انگلیسی رو میخوای باید اسم فیلم رو با اسم SUB یکی کنی فقط فرمت SUB باید SRT باشه بعد تویه یک پوشه بریزی منوی دستگاه هم انگلیسی کنی بعد میادش
اقا من tv digital مدل استرانگ خریدم وصل کردم ولی شبکه های داخلی رو نمیتونم بگیرم و فقط شبکه های جام جم و مستند و پرس و شبکه استانی و... میگیرم.
الان همسایه ما 1 مدل دیگه داره و همه 14 کانال رو میتونه بگیره.
به نظر شما مشکل از چیه....؟؟؟![]()
طول آنتن بکار رفته توسط شما کوتاه است و با استفاده از یک انتن مناسب مشکل شما به امید خدا حل خواهد شد.
مشکل از انتن نمیتونه باشه چون ما انتن مرکزی داریم .تو حالت معمولی تمام کانال ها رو با کیفیت خوب میگیره.
ولی نمیدونم چرا این دستگاهه نمیگیره...![]()
دوستان توی tvهایی که گیرنده دیجیتال دارن برای دریافت کانالها به چیز دیگه ای هم نیاز هست؟
EX700
Last edited by ahp4; 25-06-2010 at 19:11.
نه عزیز فقط آنتن هوایی معمولی رو بهش وصل میکنی .
یکی از فامیلها یکدونه پروویژن خریده اما وقتی میخواد یک فیلم با پسوند MKV تماشا کنه تصویر خوبه اما به هیچ وجه صدا نداره اما در کامپیوتر به راحتی با صدا پخش میشه اگه کمک کنید و بگید مشکل از کجاست متشکر میشم
فیلم هم 720P هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)