تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 178 از 328 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

واقعا من میخوام بدونم چرا باید ازواج کنیم؟ از نظر من شاید من آدم احمقی باشم ولی کسی که ازدواج میکنه یه آدم ضعیف که نمیتونه به نفس خودش غلبه کنه به نیار خودش غلبه کنه...

نیازش اونو مجبور میکنه که ازدواج کن...چزا واقعا چرا ما اینقدر ضعیف باشیم که ازدواج کنیم؟ ما میتونیم خودمون به تنهایی نیازهای خودمون رو برطرف کنیم ...

واقعا بیایین ازدواج نکنیم...این ضعف رو بیشتر از این نمایان نکنیم...یعنی من 100 میلیارد تومن هم پول داشته باشم ازدواج نمیکنم به جاش یه حیوون خونگی میخرم 100 میلون تومن..

همین الانش خونه دارم 120 متر تو جای خوب تهران ماشین دارم کا ردارم پول دارم اما ازدواج نمیکنم به جاش با پولام زندگی میکنم...چرا ضعف نشون بدم؟.. من آدم قوی هستم و ازدواج نمیکنم...

یه پسره رفیقمه خونه نداره رفته با احاره نشینی ازدواج کرده ...من دیگه حرفی ندارم فقط ببین چه نیازی داره چه ضعفی داره که همچین کاری کرده...

خیلی ضایس ازدواج...آدم تا میتونه باید تو دنیا شادی کنه...شور و هیجان خودشو تخلیه کنه ...بابا اسیر نکنید خودتونو...این از من گفتن بود...

یسری روانپزشکا و ان ال پی بازا میگن اگر ازدواج نکنیم دچار مشکل روحی عاطفی و شخصیتی میشیم..اونم میشه با قرص اعصاب برطرفش کرد...2 تا قرص اعصاب میخوری شاد شاد میشی...

یه بار تو تلوزیون یه حرف خیلی شاخی زد گفتش وجود خود را از قرص آرامبخش پر کرده بود چون یاد خدواند را فراموش کرده بود...دقیقه 180 درجه برعکسش هم میشه ..
    شما هر هدفی برای زندگی داشته باشی ، از راه های مختلف می تونی بهش برسی ... اگر راه ها رو به دو دسته ی خوب و بد تقسیم بندی کنیم ، قطعا اینطو نیست که فقط یک راه خوب باشه و بقیه ی راه ها بد !

در مورد ازدواج هم همینطوره . ازدواج پاسخ به یک نیازه ، یکی از راههای پاسخ به اون هست . ممکنه شما راه دیگه ای یافته باشی ولی دلیل نمیشه راه شما بهترین باشه !

اینکه می فرمائید ازدواج ناشی از نیازه ، و آدم نباید جلوی نیازش کم بیاره خیلی عجیبه ! چون میشه نشون داد ازدواج نکردن شما هم ناشی از یک نیازه که باید تامین بشه ! هر کاری انسان میکنه ناشی از تامین یک نیازه ، فقط راه ها متفاوته ... خیلی عجیبه به انسان بگی که نیازشو برطرف نکنه

اما شاید بشه با قرص مشکلات روحی ناشی از ازدواج رو برطرف کرد (فرض کنیم اون نقل و قول شما از روانپزشکا درست باشه) ، ولی همونطور که گفتم بهترین راه نیست، مثلا عوارض جانبی مصرف دارو رو نادیده میگیرید.

ضمن اینکه تمام شادی هایی ه یک فرد مجرد میتونه داشته باشه رو اگر یک زوج بدست بیاره ، حرف شما نقض میشه ...تجرد تنها راه شادی نیست . اینکه دوستتون در شرایط نامناسب ازدواج کرد دلیل بر اشتلاه بودن ازدواج نیست !

اگر هدف شما شادی باشه ، من توصیه میکنم مواد مخدر رو امتحان کنید چون فوق العادست ! ، ولی چه شما این روش رو امتحان بکنید چه نکنید ، قابل اثبات هست که استفاده از مواد مخدر برای رسیدن به این هدف یکی از بدترین راه هاست ...
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 12-07-2014 at 21:06.

2. 7 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن امنيت نرم افزار lvl@ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    www.denizsoft.com

پيش فرض

من دوستی دارم که چند میلیارد بهش ارث رسیده و چون تک فرزند هم هست همه چی مال اون شده : کارخونه ، ماشین های لوکس و ...

ایشون از 17 سالگی با من دوست بودن . از بیست سالگی زده تو کار عیاشی و هوا و هوس . الان که نزدیک سی سالشه میگه همچین زندگی برام تکراری شده که احساس می کنم دارم خفه میشم

میگه با هر کسی رابطه برقرار می کنم هدفش فقط بخاطر پول و مادیات هست . حصرت یک رابطه ی رک و بی ریا بدون زرنگ بازی مونده رو دلم .

میگه حتی س ک س هم برام لذتی نداره . حالم دیگه به هم میخوره

ازدواج فقط س ک س نیست برادر . ازدواج یعنی مسئولیت پذیری بیش از حد ، یعنی معنی و مفهوم تعهد ، یعنی یک رابطه ی بی ریا ، واقعا ازدواج یک پنجره و یک دید جدید نسبت به دنیا هست . باید بفهمی و درک کنی تا زندگی برات شیرین بشه

4. 4 کاربر از lvl@ster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشید دوستان من یه سوالی برام پیش اومده (می دونم خیلی عهد هجری فکر می کنم!)
    شمایی که ازدواج کردید، گذشته همسرتون چقدر براتون مهم بوده؟
    و اگه مثل من خیلی براتون مهم بوده چطوری اعتماد کردید؟؟

یکی از اقوام که 16 سالش بیشتر نیست و مومنه و اعتکاف میره و اینا، پست ها و کامنت های پیج صفحه لاینش رو خوندم خیلی ترسیدم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ازدواج فامیلی بهتره یا غریبه ؟

یکی توضیح بده دلایلتون چیه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

من میخوام بدوم راههای ازدواج تو ایران به چه شکله؟....مثال :تو پارک شما جرات دارید با یه دختر حرف بزنید و بشینید یه گوشه؟...2 دقیقه بعد سر و کله پلیس پیدا میشه و........پس چه جوری میشه شریک زندگی رو پیدا کرد؟

چرا ایران نمیاد به صورت ( رندوم) اتفاقی برای هر پسر یه دختر رو انتخاب کنن ( قرعه کشی کامپیوتری) و مراسم ازدواجشونم با وبکم برگزار کنند ...اینکه خیلی بهتره از این همه زور زدنه پلیسه؟

چه جوری من میتونم یه دختر رو انتخاب کنم برای زندگی وقتی همه جاش پوشیدست و فقط صورتش معلومه؟ سایز اندام یه چیز مهم برای من نوعیه ..برای شما چه طور ؟

8. 3 کاربر از متین 68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    خواستگاری یه پروژه چند جلسه ایی هستش و بعید می دونم شما تو این چند جلسه نتونید بفهمید فیزیکش دوست دارید یا نه .همون جلسه اول مشخص می شه شما فیزیکش می پسندید یا نه . به نظر من این اصلا مسئله مهمی نیست که مطرح کردید .

10. این کاربر از jorj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

من میخوام بدوم راههای ازدواج تو ایران به چه شکله؟....مثال :تو پارک شما جرات دارید با یه دختر حرف بزنید و بشینید یه گوشه؟...2 دقیقه بعد سر و کله پلیس پیدا میشه و........پس چه جوری میشه شریک زندگی رو پیدا کرد؟

چرا ایران نمیاد به صورت ( رندوم) اتفاقی برای هر پسر یه دختر رو انتخاب کنن ( قرعه کشی کامپیوتری) و مراسم ازدواجشونم با وبکم برگزار کنند ...اینکه خیلی بهتره از این همه زور زدنه پلیسه؟
    اصلا چه معنی داره پسر دختر همدیگرو قبل از ازدواج ببینن ؟

این فرهنگ باید درست تو ایران جا بیفته ولی بخاطر مسائلی ( ... ) چون دوستی پسر و دختر مورد تایید نیست، پس شناخت خوب نمیشه کسب کرد.
    البته بعضی پسرا هدفشون ممکنه ازدواج نباشه که به این موضوع بیشتر دامن میزنه. ( در شرایط فعلی موضوع ازدواج و س/ک.س رو باید از هم تفکیک کرد هرچند از هم جدا نیستند )
    از طرفی میگن اقدام رسمی باشه با همکاری خانواده ها شناخت اشکالی نداره ولی باز هم بخاطر فرهنگ جا افتاده : اگه مثلا پسر بگه خوشم نیومد ، میگن چرا ؟ چرا عیب رو دختر مردم میزاری ؟ چش سفید بی غیرت میخوای آبروی ما رو ببری ؟

چه جوری من میتونم یه دختر رو انتخاب کنم برای زندگی وقتی همه جاش پوشیدست و فقط صورتش معلومه؟ سایز اندام یه چیز مهم برای من نوعیه ..برای شما چه طور ؟
    غیر از روشهای اینترنتی که با مشکلاتی همراه هستن در بعضی کشورهای غیر مسلمان، مسلمانان مراسمی مثل جشن برگزار میکنن و پسرا و دخترا خوشون رو برای هم معرفی میکنن برای ازدواج. البته این روش جالبه ولی خیلی جواب نداده . یه جورایی میشه انگار طرف خودشو به من قالب کرده ! خبری هم از عشق در یک نگاه و اینا نیست.

تا جایی که من شنیدم تو اسلامم یه راهایی هست برای اینکه مثلا پسر قبل از ازدواج دخترو بدون حجاب ببینه که اینم جزو حذفیات اسلام تو فرهنگ ایرانه . ولی اینکه براش نمایشگاه MODEL بذاره دیگه نه !!

فکر میکنم این بیشتر به قانونگذاری مربوط میشه تا این فرهنگها تغییر کنه ...

سلام
    خواستگاری یه پروژه چند جلسه ایی هستش و بعید می دونم شما تو این چند جلسه نتونید بفهمید فیزیکش دوست دارید یا نه .همون جلسه اول مشخص می شه شما فیزیکش می پسندید یا نه
    موافقم. هرچند خواستگاری زمانی اتفاق می افته که دیگه کار از کار گذشته و حرفی برای گفتن باقی نمونده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

واقعا برای من سواله،چجوری 2طرف توی چند جلسه همدیگه را میشناسند؟راههای شناخت چجوریه!!!
    نظر من هم به نظر متین نزدیکتره!!!حتی وقتی پول و امکانات داری،ازدواج چیز بیهوده و عبثی حساب میاد!!!مگه اینکه واقعا تنها شده باشی ویک انسان واقعی به چشمت بخوره!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

واقعا برای من سواله،چجوری 2طرف توی چند جلسه همدیگه را میشناسند؟راههای شناخت چجوریه!!!
    نظر من هم به نظر متین نزدیکتره!!!حتی وقتی پول و امکانات داری،ازدواج چیز بیهوده و عبثی حساب میاد!!!مگه اینکه واقعا تنها شده باشی ویک انسان واقعی به چشمت بخوره!!!!
    پیرو مطلب شما سوالی از خودم می پرسم . مگر من بعد از 30 سال برادر خودم تونستم بشناسم؟ من جلسات خواستگاری رفتنم دو رقمی شده . شما یکی سری معیار و ملاک در نظر دارید و درجلسه اول و جلسات بعدی مطرح می کنید . همین طور طرف مقابل هم به همین صورت . بعد می ببیند به چند مقدار از خواسته هاتون می رسید . اگر اوکی بودید و اون هم همین طور و از فیزیک هم خوشتان امد به سلامتی مزدوج می شید.
    مثلا یه مطلبی که برای من خیلی مهم هست و در همه جلسات خواستگاری عنوان می کنم پوشش هستش . من به هیچ عنوان نمی تونم بپذیرم همسر آینده ام ساپورت بپوشه یا مثلا سندل بدون جوراب و ...
    در مراسم خواستگاری این مطلب به عنوان یکی از خواست هام به عنوان همسر آینده خانم عنوان می کن . جالب اینجاست که یک سری از دختر خانم ها اصلا بر نمی تابن این مطلب من را و با واسطه می گن که فلانی سخت گیر هست و ...
    اونی که پیرو حرف من بخواد زندگی بکنه اصلا این چیز ها براش مهم نیست و به نظر من هم اصلا این مطالب مسائلی نیست که کسی بخواد راجبش بحث بکنه . بحث باید سر مثائل اصلی باشد .
    به نظر من اونی که بخواد نمایشگاه بازی در بیاره جاش توی خیابان هستش و نباید وارد زندگی مشترک بشه .

توصیه من به دوستانی که می خوان خواستگاری برن این که بشینن باخودشون خلوت بکنن ببین انتظارشون و خواستهاشون از شریک زندگیشون چی هست . این ها برای خودتون مشخص بشه بسیار در این زمینه انتخاب همسر مناسب موفق خواهید بود .
    به طبع طرف مقابل هم یک سری خواست از شما خواهد داشت و باید ببیند می تونید پاسخ گوی نیاز اون هم باشید یا نه
    یه سوال دیگری که من مطرح می کنم این که خواست خانم از نظر مالی از خودم می پرسم . می بینم که طرف با چقدر نیاز مالیش از من براورده می شه . یکی سری قانع هستن . یه دختر خانمی می گفت من چیز زیادی نمی خوام من همین زندگی می خوام. اشاره به زندگی که پدرش بعد از 30 سال تونسته بود براشون درست کنه داشت . با این جواب ها تکلیف کامل مشخص هست .
    دوستانی که می گن چرا باید ازدواج کنم باید بگم ازدواچ یه نیاز . نیاز عاطفی ، نیاز جنسی . نیاز به محبت و موارد بسیار زیاد دیگه که برای بدست آوردن این ها باید هزینه بدهید . ببیند اگر به این ها نیاز ندارید نباید این کار انجام بدهید.
    با خودتون فکر کنید
    Last edited by jorj; 21-07-2014 at 23:00.

14. 4 کاربر از jorj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

واقعا عالی بود!!!احسنت به نحوه انتخابتون وغیرت و مردانگی تون
    مسئله اساسی همین هزینه هایی هست که بررای این نیاز لازمه!!!که متاسفانه از توان هرکسی بر نمی آید!!!!!

16. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •