تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 720 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    ما حدود 8 ماهی میشه که V20 خریدیم.
    موضوعی که میخواستم با شما در میون بذارم، در مورد جا افتادگی تصویر هست. موقعی که این تی وی رو خریدیم، ابتدا تصمیم داشتم دوره ی 100 ساعت اول رو رعایت کنم و میزان روشنایی تلویزیون رو در حد پایین تر از اون چیزی که باید باشه قرار بدم، اما متاسفانه این موضوع رو خانواده نتونستن درک کنن و حاضر نبودن قبول کنن. به همین خاطر، از مد نرمال و کنتراست 100 استفاده کردیم. گذشت و گذشت تا زمانی که 800 ساعت از کارکرد تی وی گذشته بود و من متوجه شدم آرم یکی از شبکه ها که در طول روز به مدت 4 ساعت و پشت سر هم دیده میشد، تا حدودی روی پنل مونده. متاسفانه این شبکه هم از اون شبکه ها بود که حتی موقع تبلیغ هم آرمش رو برنمیداره! البته این رو هم بگم که اونقدرها این جا افتادگی مشخص نبود، تنها توی تصاویری که مشکی بود، اگه به اون ناحیه دقت میکردی، متوجه میشدی. یا به عبارتی اصلا مشکلی وجود نداشت؛ چون معمولا موقع تماشای تلویزیون کسی به گوشه ی تصویر دقت نمیکنه و ضمن اینکه این جا افتادگی هم تنها در تصاویر مشکی نمایان بود نه تصاویر معمولی و رنگی. در هر حال برای رفع این پدیده، دست به کار شدم و کنتراست رو به 80 رسوندم.

الان نزدیک به 2700 ساعت از کارکرد تلویزیون میگذره و باید بگم بهتر شده اما باز هم نمیشه گفت وجود نداره! شاید به این دلیل که همچنان تماشای اون شبکه ادامه داره! گرچه بازم میگم که در تصاویر معمولی به هیچ وجه مشخص نیست. فقط اگه حساس شی، میشه یه چیزایی رو اون گوشه، تازه اون هم به سختی دید.

قصدم از این پست تنها این بود که بگم: همون طور که بارها هم گفته شده با اینکه پلاسماها نسبت به نسل های قبلیشون از نظر پدیده ی جا افتادگی، پیشرفت قابل توجهی داشتن، اما همچنان مستعد جا افتادگی هستن. پس رعایت کردن یه زمان 100 ساعته نسبت به 60000 ساعتی که لا اقل قراره برامون کار کنه، چیز زیادی نیست. پس یکم اذیت شدن تو اون 100 ساعت اول، ارزشش رو داره. حالا برای ما که به خیر گذشت اما شاید یه بنده خدای دیگه به اندازه ی ما خوش شانس نباشه یا به جای 4 ساعت، مثلا 8 ساعت! از اون کانال کذایی استفاده کنه و مشکل جدی تری براش پیش بیاد. پس عزیزانی که به تازگی این تی وی (یا حتی پلاسماهای دیگه) رو خریدن یا اینکه قصد خرید دارن، این توصیه ی دوستانه رو از من بپذیرن.

در آخر هم حیفم اومد که نگم چقدر تصاویر V20 برام لذت بخشه. از کیفیت تصویرش فوق العاده راضی ام. در ضمن, الان از مد نرمال با کنتراست 90 و رنگ های گرم استفاده میکنم. این ترکیب رو از هر ترکیب دیگه ای بیشتر میپسندم.
    موفق باشد
    Last edited by armin100; 19-05-2011 at 22:02.

2. این کاربر از armin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iLive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام.
    دوستان ما کم کم داریم به خرید v20 نزدیک میشیم! کار خوبی میکنیم یا نه؟! :دی مدل جایگزین v20 تو سری جدید st30 هست دیگه؟ فکر نکنم حالا حالاها بیاد ایران! بیادم قیمتش باید بالای 2 تومن باشه! درست میگم؟ اگه اینجوری باشه که میریم سراغ همین v20.
    می خواستم توصیه های نهایی رو بهم بکنید که یه وقت تو خرید اشتباه نکنیم.
    قصد داریم بدون گارانتی و مدل تیونر دارش که قابلیت ضبط رو هم داره رو بگیریم، سایتی، جایی یا کسی رو سراغ دارید که با قیمت خوب بده و مطمئن باشه؟
    الان تنها نگرانی ای که دارم بابت این صدای نویزی هست که بعضی جاها بهش اشاره شده که در تصاویر روشن به وجود میاد. میخواستم ببینم آیا مدل یا سری خاصی از v20 هست که این مشکل رو نداشته باشن؟ (مثلا جای فن هیت سینک داشته باشن یا ...)
    اگه مورد دیگه ای هم به نظرتون میرسه که تو خرید مد نظر قرار بدم ممنون میشم بهم بگید.

با تشکر.
    Last edited by iLive; 20-05-2011 at 09:31.

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام.
    دوستان ما کم کم داریم به خرید v20 نزدیک میشیم! کار خوبی میکنیم یا نه؟! :دی مدل جایگزین v20 تو سری جدید st30 هست دیگه؟ فکر نکنم حالا حالاها بیاد ایران! بیادم قیمتش باید بالای 2 تومن باشه! درست میگم؟ اگه اینجوری باشه که میریم سراغ همین v20.
    می خواستم توصیه های نهایی رو بهم بکنید که یه وقت تو خرید اشتباه نکنیم.
    قصد داریم بدون گارانتی و مدل تیونر دارش که قابلیت ضبط رو هم داره رو بگیریم، سایتی، جایی یا کسی رو سراغ دارید که با قیمت خوب بده و مطمئن باشه؟
    الان تنها نگرانی ای که دارم بابت این صدای نویزی هست که بعضی جاها بهش اشاره شده که در تصاویر روشن به وجود میاد. میخواستم ببینم آیا مدل یا سری خاصی از v20 هست که این مشکل رو نداشته باشن؟ (مثلا جای فن هیت سینک داشته باشن یا ...)
    اگه مورد دیگه ای هم به نظرتون میرسه که تو خرید مد نظر قرار بدم ممنون میشم بهم بگید.

با تشکر.
    آقا کمک!
    فقط یه جا برای خرید بهم معرفی کنید هم کافیه! اگه اشکال داره که تو تاپیک بگید تو pm بهم بگید. ممنون.
    در مورد اون صدای نویز هم اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم بهم بگید.

داره خودمونی میشه sezareta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مدل تیونر دارش که قابلیت ضبط رو هم داره!!!
    می‌شه توضیح بیشتری در مورد این تیونر دارش که قابلیت ضبط رو هم داره بدی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مدل بدون گارانتي تيونر ديجيتال داره كه اگه اشتباه نكنم قابليت ضبط كردن برنامه هاي تلويزيون رو هم روي فلش داره، ولي مدل گارانتي دار تيونر ديجيتال و قابليت ضبط كردن رو نداره.

7. این کاربر از iLive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونايي كه شركتين و گارانتي دارن مدل V20r هستن كه براي Middle east صادر ميشن كه خدا رو شكر نه تيونر داخلي داره و نه ظبط و نه wireless LAN adapter ... اونايي كه مدل V20e,s,u,a هستن چون خدا دوسشون داشته و اينجا نيستن و از ما بهترونن يعني اروپا و امريكا، داراي اين مزيتا هستن .
    البته شايد بتوني بدون گارانتي تو بانه S يا E پيدا كني .

9. این کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehrdad2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این عکس v20 ایه که تیونر دیجیتال داره اون بالای تی وی نوشته freesat hd یعنی اینکه این تی وی تیونر hd داره یعنی میتونه کار یه ر-س-ی-و-ر اچ دیو انجام بده.

سلام

يعني اين مدل وي 20 واقعا رسيور اچ دي داخلي داره؟؟؟
    اگه داره پس اون رسيور پايين تلويزيون براي چي نصب شده؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

میشه دوستانی که مدل اس دارن بگن چه جوری میشه تصویر در تصویر کرد یا برنامه ها رو ضبط کرد
    من هم 3 ماهی میشه از بانه خریدک
    تو بانه هم خیلی کمیاب هست
    ولی سایتی هایی هستن که میفروشن محصولات بانه رو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان توجه کنن که ال ای دی های باناسونیک هم تو بانه اومدن
    میتونین به اونا هم توجه داشته باشین
    TH-L42E3s

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان با توجه به اینکه اینجا کلوپ وی20 ه یه سوال داشتم لطف کنین بدون توجه به عنوان تاپیک جواب بدید !
    من زیاد حرفه ای نیستم !
    بین تحقیقی کردم ای ایکس710 سونی و وی20 پاناسونیک تو یه رنج قیمتن ! ولی سونی ال ای دی ولی پانا پلاسما !
    کیفیت تصویر پانا مثکه بهتره !
    ولی اینکه پلاسماست و مصرف برقش زیاده تا چه حده ؟ چند واته ؟
    و سوال بعدی اینکه بنظر شما خرید کدوم بهتره ؟ عمر کدوم بهتره ؟ دوام کدوم پنل بهتره ؟
    مرسی

14. 2 کاربر از DemiGoD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •