تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 197 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا دیدن مهدی در این حالت برخلاف وداع غم آلودش بسیار لذت بخشه
    کلا لبخند مهدی دلنشینه

یک سوال
    واقعا فوتبال ایران بدون اسطوره های پرسپولیس و درخششون در اروپا اونهم دوش به دوش بزرگان، چگونه بود؟

در این سالهای شوم که غرور ایران روز به روز بیشتر خورد شد
    این اسطوره های پرسپولیس بودن که با درخششون در جوامع بین المللی تکه تکه های این غرور شکسته رو از زمین برداشتن
    اگر درخشش اسطوره هایی مثل کریم باقری دایی مهدوی کیا و حتی مهرداد میناوند در فوتبال اروپا نبود میشد به غم نامه فوتبال ایران در 20 سال اخیر عنوان دو دهه سکوت داد

2. 20 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

افتخار ملی ...
    کیا موشک آسیا با بهترین مربی جهان مورينيو ...
    این پسر خیلی دوست داشتنی ,,,

4. 14 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

به احتمال فراوان کريم انصاري‌فرد فصل آينده در تيم بوخوم آلمان بازي خواهد کرد

انصاري‌فرد که فصل ناموفقي را در پرسپوليس پشت سرگذاشت پس از دريافت رواديد، هفته جاري به آلمان سفر خواهد کرد تا، به نقل از ايسنا، به تيم بوخوم آلمان بپيوندد.

مهدي مهدوي کيا، وحيد هاشميان و محرم نويدکيا سه بازيکن ايراني هستند که پيش از اين در اين تيم بازي کرده‌اند.

(خدا کنه بوخومی ها بزنه به کلشون و بخرن انصاری فردو...از دستش راحت شیم...
    )

6. 11 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

به احتمال فراوان کريم انصاري‌فرد فصل آينده در تيم بوخوم آلمان بازي خواهد کرد
    امیدوار با رفتن کریم قاضی بمونه
    همانجوری که تیمی مثل بایرن مهاجمهای تقریبا از لحاظ سبک بازی مشابه داره که البته نتیجه اش رو هم گرفته پرسپولیس هم میتونه با مدیریت مربی، قاضی و سید صالحی رو با هم استفاده کنه

8. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تاکتيک دهنوي قرارداد با 16 تيم ليگ برتري است

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت:دهنوي شوخي بدي را با محبوب‌ترين تيم آسيا انجام داده است و بايد تاوان سختي را پس بدهد.

سعيد شيريني درباره آخرين شرايط قاسم دهنوي اظهار داشت: ما با قاسم دهنوي قراردادي مشروط داريم اما از آن کوتاه نمي‌آييم حتي اگر تا پاي محروميت دهنوي هم پيش برويم.

به گزارش فارس،وي افزود: در ذات و شخصيت من نيست که دنبال تخريب کسي باشم اما ظاهرا امضاي قرارداد داخلي با 16 تيم ليگ برتري تاکتيک دهنوي در فصل نقل و انتقالات شده است. اما اين بار اين بازيکن شوخي بدي را با محبوب‌ترين تيم آسيا انجام داده است و بايد تاوان سختي را پس بدهد.

سرپرست قرمزپوشان خاطرنشان کرد: ما در قرارداد داخلي‌مان با دهنوي که از لحاظ قانوني مو لاي درز آن نمي‌رود بندي گنجانديم که در صورت عدم پايبندي به اين قرارداد او بايد رقم سنگيني را به عنوان ضرر به پرسپوليس بدهد.

وي تاکيد کرد: البته به نظر مي‌رسد اين پول‌ها براي سپاهاني‌ها پول نباشد ولي هميشه هم نمي‌شود کارها را با پول پيش برد و مطمئن باشيد مقابل بي‌قانوني خواهيم ايستاد و بابت اين موضوع شکايت خواهيم کرد.

منبع : ورزش 3

================================
    ینی این حرکات دهنوی تو فوتبال ما هم بی سابقس !! !
    استقلال و پرسپولیس و سپاهانو با هم سرکار گذاشتن هنر می خواد .... !! !

10. 11 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

همایون بهزادی: اگر از این دنیا رفتم، حلالم کنید!

سایت هواداران پرسپولیس: سرطلایی فوتبال ایران که چندی است از بیمارستان مرخص شده، هنوز سلامتی کامل خود را به دست نیاورده است. او جمله غم‌انگیزی می‌گوید: "اگر از این دنیا رفتم، حلالم کنید!"
    همایون بهزادی درباره وضعیت کنونی خود اظهار کرد: هنوز به سلامتی کامل خود دست نیافته‌ام و از نظر تنفسی مشکلاتی دارم.
    وی با تشکر از همه کسانی که به ملاقات او رفته‌اند، گفت: در زمانی که در بیمارستان بودم، خیلی‌ها به ملاقاتم آمدند که بیهوش بودم و نتوانستم دیدارشان کنم و تشکر خود را به آنها اعلام کنم. بعد از اینکه به هوش آمدم هم دوستان زیادی به ملاقات آمدند اما نمی‌توانم از کسی اسم ببرم؛ چرا که دوستان زیادی در این مدت به من لطف داشتند و مرا شرمنده خود کردند. خیلی از افراد هم از طریق فرزندانم و از خارج از کشور جویای احوالم شده بودند، از همه آنها ممنونم.
    کاپیتان سال‌های دور تیم ملی فوتبال همچنین گفت: طی این سال‌ها چند بار به بیمارستان رفتم اما این بار شرایطم خیلی سخت بود. الان هم درخواستی از کسی ندارم. تنها آرزویم این است که خدا عزتم را حفظ کند. تشکر می‌کنم از همه مردمی که در این سال‌ها کنارم بودند و به من کمک کردند. دست همه آنها را می‌بوسم. اگر زنده ماندم که امیدوارم باز هم توفیق حضور در کنار مردم و خدمت به آنها را داشته باشم و اگر هم از این دنیا رفتم، حلالم کنید.

12. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

مسئولان باشگاه پرسپولیس به زودی قرارداد یعقوب کریمی را رسانه‌ای می‌کنند.

به گزارش فارس، در پی مذاکرات باشگاه پرسپولیس با یعقوب کریمی و سپس قرارداد این بازیکن با سپاهان، مسئولان باشگاه پرسپولیس از این بابت بسیار ناراحت هستند از این رو طبق هماهنگی‌های انجام شده مسئولان باشگاه پرسپولیس قصد دارند قرارداد یعقوب کریمی با خودشان را رسانه‌ای کنند تا به سؤالات رسانه‌ها و مردم در این خصوص جواب داده شود.

همچنین احتمال دارد که شکایتی نیز از این بازیکن به کمیته انضباطی داشته باشند.

گفتنی است کریمی در حال حاضر در تمرینات سپاهان حضور دارد.

14. 3 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    ويتنام هستم. تورنمنت فوتبال پايه سنين ٦ تا ١٥ سال كه با شركت چهارهزار فوتباليست دختر و پسر از كشورهاي ويتنام، تايلند، لائوس و فيليپين به دعوت فدراسيون فوتبال ويتنام و نروژ در شهر hue برگزار مي‌شود.
    نشستي با مسئولين مسابقات و افراد شركت‌كننده در اين تورنمنت از جمله نماينده فيفا، نماينده فوتبال نروژ و ويتنام در مورد اهميت فوتبال پايه برگزار شد.
    اميدوارم ما نيز اهميت بيشتري به فوتبال پايه در سطح كشور بدهيم.

16. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    ويتنام هستم. تورنمنت فوتبال پايه سنين ٦ تا ١٥ سال كه با شركت چهارهزار فوتباليست دختر و پسر از كشورهاي ويتنام، تايلند، لائوس و فيليپين به دعوت فدراسيون فوتبال ويتنام و نروژ در شهر hue برگزار مي‌شود.
    نشستي با مسئولين مسابقات و افراد شركت‌كننده در اين تورنمنت از جمله نماينده فيفا، نماينده فوتبال نروژ و ويتنام در مورد اهميت فوتبال پايه برگزار شد.
    اميدوارم ما نيز اهميت بيشتري به فوتبال پايه در سطح كشور بدهيم.
    اینو مهدی کجا گفته؟تو فیس بوق یا اون پرنده آبیه؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

وداع رسمی ولاتکو گروزدانوسکی با هواداران پرسپولیس

پرسپولیس نیوز : هافبک مقدونیه ای فصل گذشته پرسپولیس رسما با هواداران این تیم خداحافظی کرد.

ولاتکو گروزدانوسکی که در نیم فصل گذشته لیگ برتر به پرسپولیس ملحق شد،در صفحه اجتماعی اش از هواداران پرسپولیس خداحافظی کرد.

ولاتکو در پاسخ به پرسش یکی از هواداران پرسپولیس مبنی بر اینکه آیا احتمال بازگشتش به جمع سرخپوشان وجود دارد یا نه عنوان کرد:متاسفانه خیر.

او همچنین در پیام دیگری از روزهای حضورش در پرسپولیس به نیکی یاد کرد.

......................
    بازیکنه خوبی بود...

19. 7 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •