تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 301 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این دو بازی اخیر رو که دیدم تنها نکته نگران کننده استقلال تو هوادارانش بود
    بازی با الهلال که تماشاگران بیشتر به ضرر بودن با به نفع بازی با سپاهان هم نیمه دوم از دیوار صدا میومد از این تماشاگرا نه
    فقط دقیقه 91 که دیدن 7 دقیقه وقت اضافه گرفتن یادشون اومد یکم تشویق کنن
    استقلال واقعا باید به لیدرهاش چند تا تقدیر نامه بده!

باشگاه سپاهان رسماً از استقلال شکايت کرد
    اشتباهی اومدن
    فکر کنم باید از سازمان لیگ شکایت کنن که گذاشتن همچین قراردادهایی ثبت بشه (برفرض درست بودن ادعا)

2. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

هه هه تیرشون به سنگ خورد

پاسخ رد AFC به الريان

با پاسخ رد کنفدراسيون فوتبال آسيا به مسئولان الريان، اين تيم يکشنبه با هواپيماي اختصاصي راهي تهران مي‌شود.

به نقل از سايت قطري الکاس، علي سالم عفيفه، مديرعامل باشگاه الريان با اعلام رد درخواست اين باشگاه از سوي کنفدراسيون فوتبال آسيا مبني بر تعويق زمان برگزاري ديدار با استقلال يا تغيير مکان اين ديدار به خاطر وقوع زلزله در ايران، افزود: پس از اينکه اين درخواست پذيرفته نشد، شرايط را فراهم کرديم تا يکشنبه آينده با هواپيماي اختصاصي راهي تهران شويم.

باشگاه الريان صبح امروز در نامه‌اي از کنفدراسيون فوتبال آسيا درخواست کرده بود تا به خاطر زلزله اخير در ايران که منجر به مرگ ده‌ها تن شده است ديدار با استقلال از هفته پنجم رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا تعويق يا به کشور ديگري منقل شود.

اين ديدار قرار است طبق برنامه سه‌شنبه سوم ارديبهشت به ميزباني ورزشگاه آزادي برگزار شود.

فارس

4. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

کسی که پنالتی نمیزنه میگه من چون پنالتی نمیزنم کلا این بازی هم نمیزنم ...
    چرا میگه کمرم و فلان جام درد میکنه ؟ تو زمین که بازی میکرد کمر درد نداشت ؟ ترس از خراب کردن پنالتی و از دست دادن محبوبیت باعث بوده که پنالتی نزنه
    از قضا اون بازی هم از شبكه ی 3 پخش می شد

تو نيمه ی دوم مجيدی مصدوم شد ... تا آخر بازی هم دست به كمر بازی می كرد ... شمايي كه منطق داری! توجهت جلب شد به مصدوميت فرهاد؟!!

حالا اصلا گيريم كه مصدوم هم نبود ... اين بنده خدا تا حالا من ياد ندارم پنالتي زده باشه ... ديگه پنالتي زدن و نزدن يه بازيكن به نظر من و شما و تماشاگر و حتی سرمربی هم نيست. يه وقت يه بازيكن تو تمرينات عالي پنالتي می زنه ... منتها داخل زمين وقتي ازش می‌خوان ميگه شرايط روحی خوبی واسه زدن پنالتی ندارم ... اين مواقع معمولا سرمربی هم بيخود فشار نمياره كه طرف دچار استرس بشه و خراب كنه.

پس پنالتي زدن و نزدن خيلي بستگی‌ داره به حالت روحی‌ و انگيزه و خود بازيكن نه خواست سرمربی.

مثلا چرا سيد مهدی رحمتی پنالتی زد؟ چون روحيش بالا بود و انگيزه داشت. حالا اينكه خراب شد مساله ای نداره ... بزرگترين پنالتی زن های جهان هم هميشه يه وقتايی خراب كردن.

مورد ديگه در مورد مربوط بودن پنالتی‌و محبوبيت !!!!!! ( خداييش من موندم اين 2 مورد رو چطور ربط دادی به هم شما ! ) : مثلا اگه زيدان پنالتی خراب كنه طرفداراش ديگه دوسش ندارن؟!!! يا اگه حميد استيلی پنالتی زده به تيرك پرسپوليسی ها ديگه دوسش ندارن؟! يا خيلی‌موارد ديگه ... خراب كردن پنالتی‌اصلا و ابدا ربطی به محبوبيت و اين حرفا نداره. مگه هلند سال 2000 جلو ايتاليا تو پنالتی نباخت؟! بعد منه طرفدار هلند بيام از اين تيم و بازيكن هاش بدم بياد؟! نه به هيچ وجه ... تو اون بازی پاتريك كلايفرت و فرانك دبوئر 2 تا پنالتی‌ رو از دست دادن ولی‌من اصلا و ابدا ازشون هيچ وقت ناراحت نيستم چون خيلی بازيكن های خوب و بزرگی بودن ( البته شرمنده اين نظر منه ... دوباره نيان بگن به چه حقی‌ اين 2 تا بازيكن بزرگ رو دوست داری )

موفق باشيد
    Last edited by Hamid Hamid; 17-04-2013 at 22:03.

6. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داشتم تو سایت استقلال عکسای بازی رو نیگا میکردم خودمم پیدا کردم اونجا ! اون مستطیل آبیه منم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 5 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

تو نيمه ی دوم مجيدی مصدوم شد ... تا آخر بازی هم دست به كمر بازی می كرد ... شمايي كه منطق داری! توجهت جلب شد به مصدوميت فرهاد؟!!
    موضوع منطق چه ربطی به دقت کردن به بازی داره ؟

حالا اصلا گيريم كه مصدوم هم نبود ... اين بنده خدا تا حالا من ياد ندارم پنالتي زده باشه ... ديگه پنالتي زدن و نزدن يه بازيكن به نظر من و شما و تماشاگر و حتی سرمربی هم نيست. يه وقت يه بازيكن تو تمرينات عالي پنالتي می زنه ... منتها داخل زمين وقتي ازش می‌خوان ميگه شرايط روحی خوبی واسه زدن پنالتی ندارم ... اين مواقع معمولا سرمربی هم بيخود فشار نمياره كه طرف دچار استرس بشه و خراب كنه. پس پنالتي زدن و نزدن خيلي بستگی‌ داره به حالت روحی‌ و انگيزه و خود بازيكن نه خواست سرمربی. مثلا چرا سيد مهدی رحمتی پنالتی زد؟ چون روحيش بالا بود و انگيزه داشت. حالا اينكه خراب شد مساله ای نداره ... بزرگترين پنالتی زن های جهان هم هميشه يه وقتايی خراب كردن.
    من که حرفی نزدم ... گفتم اگه نمیخوای پنالتی بزنی بگو وضعیت روحی و مناسبی برای زدن پنالتی ندارم . اینجوری هم دلیلش سنگین و رنگین تره هم بعد کار مورد تمسخر واقع نمیشی ... نه اینکه آخر بازی بگی کمرم درد میکنه و پنالتی نزنی.

مورد ديگه در مورد مربوط بودن پنالتی‌و محبوبيت !!!!!! ( خداييش من موندم اين 2 مورد رو چطور ربط دادی به هم شما ! ) : مثلا اگه زيدان پنالتی خراب كنه طرفداراش ديگه دوسش ندارن؟!!! يا اگه حميد استيلی پنالتی زده به تيرك پرسپوليسی ها ديگه دوسش ندارن؟! يا خيلی‌موارد ديگه ... خراب كردن پنالتی‌اصلا و ابدا ربطی به محبوبيت و اين حرفا نداره. مگه هلند سال 2000 جلو ايتاليا تو پنالتی نباخت؟! بعد منه طرفدار هلند بيام از اين تيم و بازيكن هاش بدم بياد؟! نه به هيچ وجه ... تو اون بازی پاتريك كلايفرت و فرانك دبوئر 2 تا پنالتی‌ رو از دست دادن ولی‌من اصلا و ابدا ازشون هيچ وقت ناراحت نيستم چون خيلی بازيكن های خوب و بزرگی بودن ( البته شرمنده اين نظر منه ... دوباره نيان بگن به چه حقی‌ اين 2 تا بازيكن بزرگ رو دوست داری )
    بله تو ایران به این چیزا ربط داره ... بازی به این مهمی .... محبوبیتی که داره اگه با خراب کردن پنالتی ، اون بازی رو وا میدادیم و میباختیم حتما عده ای به ضررش میشدن .... گفته اگه پنالتی بزنم و خراب کنم ذهن مردم نسبت به من خراب میشه ... بزار همین ذهنیت خوبی که مردم از من به ذهن و خاطر دارن بمونه ....

شما مختاری هر کسی رو بخوای دوست داشته باشی ....

10. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sir12011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

فکر کنم بعضی کامنتا از روی غرضه

مجیدی نزد پنالتیو چون مصدوم بود

12. 2 کاربر از sir12011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

داشتم تو سایت استقلال عکسای بازی رو نیگا میکردم خودمم پیدا کردم اونجا ! اون مستطیل آبیه منم

چقدم معلومی :|

14. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

معلومه خوش قد و هیکلی بزنم به تخته من بودم عمرا پیدا میشدم

16. 3 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه از اون دسته هوادارایی هستی که تا توپ دست هاشم میاد فحشش میدی و هو میکنی و حتی صبر نمیکنی که اول توپ رو خراب کنه بعد ضدش حرف بزنی حتما این پست رو بخون!
    هاشم بچه ی فوق العاده خاکی و با معرفتیه،یه استقلالی واقعیه،که جدا از خصوصیات اخلاقیش بازیکن قابلیه! کافیه بازیهاش در فصول گذشته رو به یاد بیارید و اون گلی رو که توی پیرهن سپاهان به ما زد که شاید در این چند سال فقط هاشم تونسته باشه از فاصله ۳۰ متری به استقلال بزنه! و بعدش هم خوشحالی نکرد...
    شاید ندونید هاشم پرافتخار ترین بازیکن لیگ برتر ایرانه و دارای ۵ عنوان قهرمانی هست!از همه این مسائل جدا،هاشم بازیکن تیممونه و واسه این تیم داره عرق میریزه و ما وظیفه داریم حمایتش کنیم،اگه ما اینقدر بهش فشار نیاریم باور کنید روحیش رو به دست میاره و دیگه اینقدر با استرس بازی نمیکنه.
    به خدا بعد از تعویضش توی بازی سپاهان وقتی با چشمای پر اشک اومد سمت تماشاچیا و دست زد گفتم ماها خیلی بی معرفتیم...
    بیایید کمی قدر شناس باشیم..

18. 11 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اگه از اون دسته هوادارایی هستی که تا توپ دست هاشم میاد فحشش میدی و هو میکنی و حتی صبر نمیکنی که اول توپ رو خراب کنه بعد ضدش حرف بزنی حتما این پست رو بخون!
    هاشم بچه ی فوق العاده خاکی و با معرفتیه،یه استقلالی واقعیه،که جدا از خصوصیات اخلاقیش بازیکن قابلیه! کافیه بازیهاش در فصول گذشته رو به یاد بیارید و اون گلی رو که توی پیرهن سپاهان به ما زد که شاید در این چند سال فقط هاشم تونسته باشه از فاصله ۳۰ متری به استقلال بزنه! و بعدش هم خوشحالی نکرد...
    شاید ندونید هاشم پرافتخار ترین بازیکن لیگ برتر ایرانه و دارای ۵ عنوان قهرمانی هست!از همه این مسائل جدا،هاشم بازیکن تیممونه و واسه این تیم داره عرق میریزه و ما وظیفه داریم حمایتش کنیم،اگه ما اینقدر بهش فشار نیاریم باور کنید روحیش رو به دست میاره و دیگه اینقدر با استرس بازی نمیکنه.
    به خدا بعد از تعویضش توی بازی سپاهان وقتی با چشمای پر اشک اومد سمت تماشاچیا و دست زد گفتم ماها خیلی بی معرفتیم...
    بیایید کمی قدر شناس باشیم..
    کاملا تایید میشه ...
    واقعا ادعای فهم و معرفت هم میکنیم ... حالا اون بنده خدا مثل بعضی ها بلد نیست سر و صدا کنه و جنجال به پا کنه باید اینجوری باهاش رفتار کنیم ؟
    اون بچه خیلی سادس و ظرفیت داره ....
    واقعا هاشم بیک زاده خیلی با معرفته ....... دمش گرم .. من که به شخصه دوستش دارم و از چهرش خوشم میاد.

20. 9 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •