تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 328 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

بازگشت کاسياس به تمرينات رئال

ايکر کاسياس، کاپيتان رئال، با پشت سر گذاشتن دوران مصدوميت، بار ديگر به تمرينات تيمرش بازگشت.

اين دروازه بان باتجربه در ديدار مقابل والنسيا در کوپا دل ري دچار شکستگي انگشت شست شده بود و به همين دليل براي دو ماه از ميادين دور ماند.

در اين مدت، ديه گو لوپس به دروازه بان شماره 1 کهکشاني ها تبديل شد و نقش مهمي در صعود اين تيم به مرحله يک چهارم نهايي چمپيونزليگ داشت.

اما کاسياس امروز در تمرينات رئال به طور کامل حضور پيدا کرد تا کار مورينيو براي پيدا کردن دروازه بان اصلي تيمش کمي مشکل شود.

در تمرينات امروز مورينيو بازيکنان را به دو گروه تقسيم کرد و سيلوينيو لورو، مربي دروازه بان هاي رئال، با کاسياس، لوپس، آدان و خسوس به تمرين پرداخت.

2. 6 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خبر بالا هم خوبه هم بد

خوبیش اینه کاسیاس برگشته و این باعث خوشحالیه

بدیش اینه با اومدن کاسیاس فکر نکنم لوپز قبول کنه نیمکت نشین بشه

باید موند و منتظر بود تا ببینیم چی میشه ؟!

خودم دوست دارم هر دو کنار هم یه چند سال کار کنن -- چون کاسیاس کم کم باید خداحافظی کنه و لوپز میتونه بهترین جانشین واسش باشه

نظر بقیه دوستان هم محترمه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من فکر میکنم لوپز مشکلی نداشته باشه ؛

با احترام به لوپز ؛ راجع به مانوئل نویر یا بوفون صحبت نمیکنیم ، لوپز در تیم خودش هم خیلی شرایط خوبی نداشت که اینجا توقع داشته باشه کاسیاس ذخیره ی اون باشه /

درسته که عملکردش خوب بوده ولی از اول اینو میدونسته مصدومیت کاسیاس طولانی مدت نیست و مطمئنا به این فکر کرده که داره موقتا به جای دروازه بان اولو کاپیتان اول تیم میاد و من فکر میکنم به راحتی با این موضوع کنار میاد /

ضمن اینکه من فکر نمیکنم مورینیو به طور مثال بلافاصله از بازی بعدی کاسیاس رو درون دروازه قرار بده چون از شرایط بازی دور بوده مدتی .

5. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

ضمن اینکه من فکر نمیکنم مورینیو به طور مثال بلافاصله از بازی بعدی کاسیاس رو درون دروازه قرار بده چون از شرایط بازی دور بوده مدتی .
    اینکه صد در صد معلومه از الان بازی نمیکنه -- تازه داره تمرین میکنه !!

ولی به طور به نظرم باید کاسیاس کامل رو از فصل بعد ببینیم -- چون لیگ قهرمانان تقریبا میشه گفت مورینیو ریسک نمیکنه و کاسیاس رو نمیذاره تو دروازه
    لوپز تو چند بازی اخیر لیگ قهرمانان و به طور کل تو همه بازی ها عالی بوده (( اگه بهتر از کاسیاس نبوده بدترم نیست ))

تا فصل بعد خدا بزرگه -- ولی قبل از اون باید تکلیف سرمربی معلوم بشه

یعنی چی میشه این مورینیو تو رئال بمونه ؟؟ اگه بشه چی میشه

7. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

به نظر منم لوپز از امسال کاسیاس بهتر بوده ... ولی چی کار می شه کرد ؟ حداقل اسم کاسیاس واسته توی دروازه ۵ تا گل هم بخوره کسی صداش در نمی اد ولی بد بخت مربی وقتی لوپزو بزاره تو ترکیب وقتی کاسیاس سالم باشه و ۲ تا گل بخوره ....

9. 2 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

لوپز هم خوب بود این مدت ولی خب یه جورایی کاسیاس ابهت بیشتری داره و خودش یه وزنه روحیه
    به شخصه دوست دارم کاسیاس باشه تو دروازه ، البته امیدوارم مورینیو هم به اندازه من از کاسیاس خوشش بیاد!!!

11. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دو تا بازی خوب داشته دارین با کاسیاس مقایسش میکنین؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوست عزیز داریم با کاسیاس مقایسش نمیکنیم
    شما چرا عصبی میشی ؟؟

در حال حاضر لوپز آمادگی بیشتری داره و ریسک بزرگیه کاسیاس تو بازی مهم برگرده به دروازه

در غیر اینصورت ایکر مقدس که number 1 کل دنیا هست

14. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

یه چیزی هست اسمش فرمه ... اگه درک بشه خیلی خوبه ...
    همون ۲ تا بازی خوب اگه کاسیاس توی همین حال ، هواش بود الان از لیگ قهرمانان حذف شده بودیم ..

16. 3 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

مورینیو: در مراسم فیفا گالا شرکت نکردم چون تقلب می شود

سرمربی پرتغالی رئال مادرید یکی از نامزدهای کسب این عنوان بود اما به بهانه دیدار تیمش در رقابت های کوپا دل ری، در مراسم اهدا جوایز که در زوریخ سوئیس برگزار شد، شرکت نکرد

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، سیستم رای دهی برای انتخاب بهترین مربی سال 2012 فیفا را مورد انتقاد قرار داد.

سرمربی پرتغالی رئال مادرید یکی از نامزدهای کسب این عنوان بود اما به بهانه دیدار تیمش در رقابت های کوپا دل ری، در مراسم اهدا جوایز که در زوریخ سوئیس برگزار شد، شرکت نکرد.
    اما او امروز در یک مصاحبه تلویزیونی دلیل عدم حضورش در مراسم را شرایط نامشخص رای گیری برای اهدا جایزه به فرد برنده عنوان کرد.
    او در گفتگو با رکورد گفت:" آیا به خاطر شرکت نکردن در مراسم فیفا گالا پشیمان هستم؟ خیر. این تصمیم درستی بود.
    آنها بیش از یک بار با من تماس گرفتند. دو-سه نفر گفتند که به من رای داده اند اما رای آنها به نام فرد دیگری اعلام شد؛به همین دلیل من تصمیم گرفتم در مراسم شرکت نکنم."
    در نهایت ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا به دلیل قهرمانی در یورو 2012، به عنوان بهترین مربی سال انتخاب شد.

واقعا اگه واقیعت داشته باشه باید تاسف خورد !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرجع خبري رئال مادريد : سامی خدیرا ، بازیکن آلمانی رئال مادرید در تمرین تیم ملی آلمان در فرانکفورت برای دو بازی با قزاقستان در روز جمعه در آستانه و سه شنبه در نورنبرگ مصدوم شد .
    خدیرا از ناحیه پای چپ مصدوم شد و راهی هتل ویا کندی شد تا پزشکان معاینه های بیشتر را رویش داشته باشند . لوو بیست بازیکن را در لیستش قرار داد که بندر و کروس به علت مصدومیت در این سفر حضور نداشتند .

البته امکان داره مصدومیت مصلحتی باشه

18. 4 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •