تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 396 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

اقا یه لحظه گوش کنید
    من دیشب یچی توو Creare Mode دیدم دهنم باز موند. برید توو قسمت Office بعد یجا زده Brows Job اونو بزنید بعد یه فرمی میاد که باس یه قیمتی تعیین کنید. بعد بسته به قیمتی که دادین تیم های ملی میان بهتون پیشنهاد همکاری میدن. یعنی هم تیم باشگاهیو میتونید هدایت کنید و همزمان تیم ملی. توو همون قسمتم یجا هست که تیم های باشگاهی دیگه میان بهتون توو همون وسطای فصل پیشنهاد واسه فصل بعدو میدن. دیگه مثه 12 نیست که فصل تموم شه بعد پیشنهاد بدن. الان من هم چلسیو دارم هدایت می کنم هم تیم ملی امریکا. خیلی فوق العاده شده این 13

2. این کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بعضی سایت های خارجی گذاشتنش بازی ما که کرک شدس رو میشه اپدیت کرد یا باید صبر کرد تا اپدیتی برا ما بیاد؟؟؟
    باید منتظر باشید تا برای این آپدیت هم کرک بیاد....اگه الان بریزید کرکتون از کار میفته....
    اگه این آپدیت برا رفع کرش باشه به زودی کرکهای جدید هم میاد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اقا یه لحظه گوش کنید
    من دیشب یچی توو Creare Mode دیدم دهنم باز موند. برید توو قسمت Office بعد یجا زده Brows Job اونو بزنید بعد یه فرمی میاد که باس یه قیمتی تعیین کنید. بعد بسته به قیمتی که دادین تیم های ملی میان بهتون پیشنهاد همکاری میدن. یعنی هم تیم باشگاهیو میتونید هدایت کنید و همزمان تیم ملی. توو همون قسمتم یجا هست که تیم های باشگاهی دیگه میان بهتون توو همون وسطای فصل پیشنهاد واسه فصل بعدو میدن. دیگه مثه 12 نیست که فصل تموم شه بعد پیشنهاد بدن. الان من هم چلسیو دارم هدایت می کنم هم تیم ملی امریکا. خیلی فوق العاده شده این 13
    اره خیلی جالبه اگه مربی گری خالی هم داشت خیلی باحال میشد که مدرک بگیری و تیم عوض کنی (یه چیزی تو مایه های فیفا منجر ولی بهترش)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

تو خیلی از سایتا گفته بودن اخه فصل دوم کرش میکنه.شایدم شایعه خواستن درست کنن اگه کسی فصل دوم رسیده بگه ما هم بریم بازی کنیم
    دوست عزیز شایعه نیست و واقعا تو فصل دوم کرش می کنه...اونایی که اورجینال هم خریدن همین مشکل رو دارن...مشکل از خود ea بوده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوست عزیز شایعه نیست و واقعا تو فصل دوم کرش می کنه...اونایی که اورجینال هم خریدن همین مشکل رو دارن...مشکل از خود ea بوده...

خوب پس خیلی مشکلی نداره تا ما برسیم فصل دو درست میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یه آپدیت 200 مگی اومد دیروز که این مشکلات رو برطرف می کنه:

Connection stability in Online Seasons when finding an opponent in the Arena, and at kick-off.
    • Career Mode freeze while starting a new career with free agents.
    • Career Mode hangs when using Game Face.
    • Stability in Career Mode when players retire or are being bought back from loan.
    • Users will no longer be able to lower difficulty settings in a FUT Seasons match.
    • Freeze in FUT Online Tournament HUB on PS3.
    • Legacy defending and passing assistance options removed in Pro Clubs.
    • Freeze in Pro Clubs Results screen.
    • Matchmaking settings in Pro Clubs (with “ANY” and “Match Keeper”) will provide the desired results.
    • Changes made in National Squad not properly reflected in Manager Mode screen.
    • (PC Only) Freeze while retrieving Hospitality Settings.

• Missing and Stuck items in your trade pile/watch lists.
    • Duplicated match results in seasons and friendlies.
    • Relegation from Div 1 with games remaining.

فعلا فقط برای PC اومده. برای کنسول ها هم تا آخر هفته میاد.

اما هنوز مشکلات اصلی پا برجاست. مشکل کریر مود هم حل نشده گویا هنوز.

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها پچی نیست که نقل انتقالات رو کامل کنه اخه دلپیرو تو فیفا نیست چکار کنم عشق منه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اگه منظورت دکمه های جهته، باید از حالت classic، ببریش رو حالت alternate و بقیه دکمه ها رو رو اون حالت تنظیم کنی. البته بقیشونم باید برای ثبت یه دکمه اونو چند ثانیه نگهداری.
    اره دستت درد نکنه
    بعد من دستهبازیم شوک داره ولی از این معمولیاست
    برنامه ای چیزی برای درست کردنش نیست؟
    چون اصلا نمیشه تکنیک زد با شوکاش نمیدونم چرا و حرکت عادی میکنه

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فك كردم ميدونين كه كرير مود رو هم ميشه واسه تيم ملي انتخاب كرد...من تو لجندري دارم پشت سر هم ميبازم...از كالياري ٤ تا خوردم...شونزدهمم هستم...تيم ملي اتريش رو هم كرفتم...

٢-اقا يه سوال دارم خاستم مشورت كنيد منو...من دو تا پروفايل دارم يكي واسه لايو هستش و يكي واسه افلاين...اچيومنت هاي اصليم تو هم پروفايل افلاين هستش كه قديمي تر ساختم..به نظر شما وقتي ميخام كرير مود برم يا حتي تو فيفا بازي دوستانه ساده انجام بدم با پروفايل لايو(گيمير تگ)برم يا با پروفايل افلاينم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فصل اول با آرسنال دارم میرم.... بنزما رو 25 میلیون یورو خریدم. همچنان مثل فیفا 12 مهاجم عالیه ایه! توی 12 به نظرم بهترین مهاجم بود. بنزما و زلاتان. توی 13 هم بنزما عالیه. 16 بازی ، 24 گل در لیگ. world class.

امیدوارم دلار هرچه سریعتر بیاد پایین ، لذت واقعی فیفا به انلاین بازی کردنه ، نه به بازی کردن با هوش مصنوعی!!
    !!!!! مگه آنلاین چه ربطی به دلار داره؟؟؟؟؟؟؟
    نکنه منظورت اینه که نسخه اورجینال رو بخری؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •