سلام بر همگی .
سوال :
هشت سال پیش بنده نوکیا 6600 داشتم .
یه برنامه از اینترنت براش دانلود کردم که باهاش برای هر کی پیامک میفرستادم روی صفحه نمایش داده میشد و بعد که صفحه رو میبست پیامک هم خودش پاک میشد .
برای اندروید همچین برنامه ای هست ؟
سلام بر همگی .
سوال :
هشت سال پیش بنده نوکیا 6600 داشتم .
یه برنامه از اینترنت براش دانلود کردم که باهاش برای هر کی پیامک میفرستادم روی صفحه نمایش داده میشد و بعد که صفحه رو میبست پیامک هم خودش پاک میشد .
برای اندروید همچین برنامه ای هست ؟
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 23-05-2013 at 16:48. دليل: سطربندی
دوستان يه سوال ديگه اين ٤.٢.٢ رو چجوري ميتونيم نصب كنيم ؟
سلام.
فکر میکنم دیدم برنامه ش رو (واسه اندروید ) میگردم اگه پیداش کردم براتون آپلود میکنم.![]()
سلام.
اگر همون آزمایش که از طرف سامسونگ اومده رو میفرمائید باید از طریق اودین نصب کنید و اگر رامهای کاستوم رو میفرمائید از طریق ریکاوری.![]()
ممنون دوست عزيزاز طريق odin نصب كردم ولي بازم مشكل باتري پابرجا مونده ، يسري از دوستان گفتن مشكل از برد دستگاهه و كلا بايد عوض بشه !
+
الان دستگاه رو به pc وصل مي كنم به عنوان شارژر نميشناسه ، حتي به pc وصل هم نميشه انگار كلا شناسايي نمي كنه ديوايس رو
Last edited by amin 2010; 23-05-2013 at 23:30.
سلام.
مشکلتون چی بوده؟![]()
والا دستگاه كلا شارژ نميشه ، فقط بعضي وقتا به صورت كاملا شانسي شارژ ميشه ! ( از صبحزاصلا شارژ نميشد ولي الان شروع به شارژ شدن كرده ! )بقيه اوقات يا اصلا شارژر رو شناسايي نمي كنه ( شارژر هاي مختلفو امتحان كردم )يا شارژر رو شناسايي ميكنه و LED قرمز روشن ميشه ولي دستگاه شارژ نميشه و حتي از شارژش كم هم ميشه ( حتي بعضي اوقات وقتي كمتر از ٢٠ درصد هست شارژ و به شارژر وصل ميكنم چراغ قرمز روشن ميشه و علامت شارژ شدن هم روي دستگاه مياد ولي تو home screen پيغام ميده دستگاه رو با شارژر وصل كن !)الان مشكل شناسايي نشدن ديوايس بوسيله pc هم اضافه شده ( توي فروم اصلي اندرويد ميخوندم چند نفر ديگه هم اين مشكلاتو داشتن ولي راه حلي ارائه نكرده بودن)
كابل ات رو عوض كن
بچه ها گوشیم دو سه روزه هی پشت هم هنگ میکنه، 10 ماهه دارمش ولی الان به این مشکل بر خوردم. اصلن نمیتونم با گوشی کار کنم . وقتی هنگ میکنه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد مجبورم باتریشو در بیارم بعد دوباره بزارم تا روشن شه. بعد اینکه روشن میشه بعد از چند دقیقه تا 1 ساعت دوباره همین مشکل پیش میاد. حسابی رفته رو اعصابم
. میدونید مشکل چیه؟؟؟؟
یک دوستی هم به خاطر بد افزار کلا تاچ ویزش بسته میشد.
شما مشکلی با فکتوری ریست نداری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)