تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 346 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آقا من تو ساخت هتل و رستوران و همچنین برج میلاد و * منجنیق و زنگ در و ... * مهارت دارم اگه خاستید میتونم تو سرورتون بسازمخونه هم میتونم بسازم راستی یه پیشنهاد : اگه بتونید بازی را واقعی کنید خیلی بهتر میشه مثلا یه کالای واسطه تو بازی قرار بدید به جای پول مثل زغال ( هر زغال 1 دلار )یا مثلا شغل و از این جور چیزا تو بازی بزارید و روزانه به کسانی که شغل دارن حقوق بدید ( مثل آهن یا ..)خلاصه اگه کمک خواستید در خدمتم
    دوست عزیز اسپاون رو با 4 تا خارجکی توی Hamachi ساختم نمخواد دیگه دستتم درد نکنه

خدایا هوی را از ما نگیر...

تنکیو = Tnx

وایسا سرور زده شه یه سروری میشه حالشو ببری

Spawn رو ببینی مغزت همون یا در جا م ی گ و ز ه
    راستی یادته سره 4 تا Piston با هم دعوا کردیم ؟ چه دورانی
    Last edited by mehrankhanhoy; 11-11-2012 at 22:27.

2. 2 کاربر از mehrankhanhoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

سرور حدودا کی ساخته میشه؟

داره خودمونی میشه popo2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    khozestan=Hell

پيش فرض

دوست عزیز اسپاون رو با 4 تا خارجکی توی Hamachi ساختم نمخواد دیگه دستتم درد نکنه

تنکیو = Tnx

وایسا سرور زده شه یه سروری میشه حالشو ببری

Spawn رو ببینی مغزت همون یا در جا م ی گ و ز ه
    راستی یادته سره 4 تا Piston با هم دعوا کردیم ؟ چه دورانی
    خواهش بااا منو تو این حرفا رو نداریم!!!
    چقدرهم بهتر اسپاون خوب!
    چی؟!؟!؟ در مورد چی حرف میزنی؟!؟!؟ کی منوتو دعوا کردیم؟!؟! هرکی دعوا کرده بات بیا به من بگو تا...!!!
    فقط من ممکنه اولا نتونم بیام...چون کارت گرافیکم سوخته هفته پیش!! ( اصلا کلا ادم بدشانسی هستم!) اینترنت هم فعلا پول ندارم شارژ کنم! ( الانم از مال یه بدبختی دارم استفاده میکنم!!!!)
    فقط دوستان یه جای خوب تو تپه برا من بزارید!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

یووههاااهاااا میخوام این سرور هم مثل سرورای قبلی بترکونم ! یه چیز جالب ! هر سروری که میرفتم ، میرفتم یه جای دور خونه میساختم چون دزد اینا نباشه !از شانس خوب من هم دزد میومد خونم ، هم 3 روز بعد دور تا دورم خونه میشد کلا میگن یا بقل اسپاون خونه بساز یا بقل سپهر سرورای قبلی چون خونم خیلییییییییی گنده بود به نام نمیزدن تویلمو حالا ! کسی هست که 24 ساعت آن باشه و شریک بخواد ؟ پرو هم باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بعد یه چیز دیگه ! اقا برین سرورای خارجیرو ببینین .... هیچکدوم سرور شاپ نداره و این بازیکن ها هستن که شاب دارن ! شما ها هم بیاین شاپ نزارین دیگه ! باو شاپ گند میزنه به بازی :| مرده به جا اینکه بره جنگل پیدا کنه و کاکااو بکنه برگرده خونش ، میره شاپ یه دونه کاکااو میخره میاد خونش پرورش میده :| یا الان باید کلی بگرده روستا پیدا کنه تا ازش هویج و سیبزمینی بکنه ! اما الان راحت میره از شاپ یدونه میخره ، پرورش میده :| نزارین دیگه ! امیدوارم لگم نداشته باشه :( مخصوصا اون اولش که بازی میاد ! راستی :| ورزن 1.4 دیگههه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

بعد یه چیز دیگه ! اقا برین سرورای خارجیرو ببینین .... هیچکدوم سرور شاپ نداره و این بازیکن ها هستن که شاب دارن ! شما ها هم بیاین شاپ نزارین دیگه ! باو شاپ گند میزنه به بازی :| مرده به جا اینکه بره جنگل پیدا کنه و کاکااو بکنه برگرده خونش ، میره شاپ یه دونه کاکااو میخره میاد خونش پرورش میده :| یا الان باید کلی بگرده روستا پیدا کنه تا ازش هویج و سیبزمینی بکنه ! اما الان راحت میره از شاپ یدونه میخره ، پرورش میده :| نزارین دیگه ! امیدوارم لگم نداشته باشه :( مخصوصا اون اولش که بازی میاد ! راستی :| ورزن 1.4 دیگههه ؟
    اره به قوله خودت ورزن1.4.2 هستش

سرور هم شاید شاپ نداشته باشه ولی ChestShop میریزیم که بچه ها خودشون بسازن

خواهش بااا منو تو این حرفا رو نداریم!!!
    چقدرهم بهتر اسپاون خوب!
    چی؟!؟!؟ در مورد چی حرف میزنی؟!؟!؟ کی منوتو دعوا کردیم؟!؟! هرکی دعوا کرده بات بیا به من بگو تا...!!!
    فقط من ممکنه اولا نتونم بیام...چون کارت گرافیکم سوخته هفته پیش!! ( اصلا کلا ادم بدشانسی هستم!) اینترنت هم فعلا پول ندارم شارژ کنم! ( الانم از مال یه بدبختی دارم استفاده میکنم!!!!)
    فقط دوستان یه جای خوب تو تپه برا من بزارید!!!
    باز بهونه پهونه هاش گل کرد

سرور حدودا کی ساخته میشه؟
    کم داری ها گفتم که 5 شنبه دیگه

8. این کاربر از mehrankhanhoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

سلام داداشین
    چند ماه دنبال این سرورای لعنتی ......... میگردم.
    خدا رو شکر یکیش داره میاد.
    اقا سرور رو ران کن مردیم از بی کسی ... از بی سروری.

من 1.3.0 دارم میخوام اپدیت کنم وقتی فایل minecraft.jar رو دان میکنم پسوندش عوض میشه میشه زیپ.
    وقتی خودم تغییر پسوندش میدم ارور میده وقتی همین طوری هم میزارم ارور میده در کل هــــــــــــــــلـــــــ ـــــــپ!!!

در ضمن اصغر به خاطره منفجر کردن نصف محله شما + قلعه جواد معذرت میخوام , معذرت خواهی رو به صورت کتبی نوشتم زدم کنار درت ( تنها چیزی که از انفجار جون سالم بدر برد) بعد انفجار. ... ناراحت نیستی که؟ میدونم نیستی همون موقعی که نامه سر گشادم رو کنار درت ( تنها چیزی که از انفجار جون سالم بدر برد) خوندی یه لبخند نمکین زدی گفتی ایول باببا از کی یاد گرفته تی ان تی بزنه. در کل دارم دنبالت میگردم تا دوباره پیشت خود نمایی کنم راستی دیگه از استون استفاده نکن که تخریبش زمان بره.
    دادا مهران سرور رایگانه یا پولی؟
    وی پی اسه یا خونگی؟
    وی پی است لینوکسه یا ویندوز؟

10. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

12

سلام داداشین
    چند ماه دنبال این سرورای لعنتی ......... میگردم.
    خدا رو شکر یکیش داره میاد.
    اقا سرور رو ران کن مردیم از بی کسی ... از بی سروری.

من 1.3.0 دارم میخوام اپدیت کنم وقتی فایل minecraft.jar رو دان میکنم پسوندش عوض میشه میشه زیپ.
    وقتی خودم تغییر پسوندش میدم ارور میده وقتی همین طوری هم میزارم ارور میده در کل هــــــــــــــــلـــــــ ـــــــپ!!!

در ضمن اصغر به خاطره منفجر کردن نصف محله شما + قلعه جواد معذرت میخوام , معذرت خواهی رو به صورت کتبی نوشتم زدم کنار درت ( تنها چیزی که از انفجار جون سالم بدر برد) بعد انفجار. ... ناراحت نیستی که؟ میدونم نیستی همون موقعی که نامه سر گشادم رو کنار درت ( تنها چیزی که از انفجار جون سالم بدر برد) خوندی یه لبخند نمکین زدی گفتی ایول باببا از کی یاد گرفته تی ان تی بزنه. در کل دارم دنبالت میگردم تا دوباره پیشت خود نمایی کنم راستی دیگه از استون استفاده نکن که تخریبش زمان بره.
    دادا مهران سرور رایگانه یا پولی؟
    وی پی اسه یا خونگی؟
    وی پی است لینوکسه یا ویندوز؟

به به به بهههههههههههههههههههههههه ههههههه ICY Pro چند ماه نبودی ؟

وی پی اس رو بگم خیلی خفنه عزیز
    بعدشم خونگی بود دیوونه بودم سایت میزدم براش ؟ =))
    سرور هم رایگانه

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

کم داری ها گفتم که 5 شنبه دیگه
    هان؟؟؟:ی
    فک کنم یه 6 تومنی بگیرم

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

هان؟؟؟:ی
    فک کنم یه 6 تومنی بگیرم
    اکانت وی ای پی ـو اینارو ok می کنم خواستی هم بگید دیگه چه بهتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •