دليلش اينه غول خودرو داره بيدار ميشه زير 26 هرچي گيرت اومد امان نده که الان تو بازار تا 27 هم معامله شده
دليلش اينه غول خودرو داره بيدار ميشه زير 26 هرچي گيرت اومد امان نده که الان تو بازار تا 27 هم معامله شده
یه متخصص نبود جواب منو بده؟
ماشينهاي چيني هم به دليل دلار خيلي رفتن بالا ، الان ماشيني مثل MVM315 به خاطر رخش قيمت و بازار خوبي پيدا کرده، از نظر مخارج همه چي گرون شده، ولي مديران خودرو خيلي انحصاري کار مينه مثلا دوست ما قيلترروغن گيرش نيومد و نمايندگي گفته توي بازار توزيع نميکنيم و بايد بياي نمايندگي برات عوض کنيم.
اگه سمند موتور ملي يا سورن موتور ملي ميخواي بخري بايد بدوني بازار دست دوم خوبي ندارن و اگه خواستي اين موتور رو داشته باشي و لذتشو ببري بايد بري سراغ مدلهاي زير 90
ماشيناي چيني عين ماشيناي ايراني بعد از يکسال بدجوري سر و صدا مياد تو کابينشون اگه خواستي مثلا MVM315 صفر بخري کمي بزاري روش و مگان بخري بهتره که بازار دست دوم خوبي هم داره،
تندر فول پارس خودرويي هم گزينه بدي نيست الان صفرش دوباره کشيد بالا، ولي فقط فول بگير نه تيپ پايين تر
Last edited by a_rudi_1380; 25-12-2012 at 15:51.
206 تیپ سه مدل 86 را که خیلی تمیزه ، طرف میگه 17. قیمتش بالا که نیست؟
16.5-16.7 میارزه
اما اگه تر وتمیزه بگیرین چون کم گیر میاد ماشین کارکرده وسالم
قیمتها نوسان دارند دوست عزیز .
ایی یک شما معمولیه ، من ایی یک آپشن رو قیمت دادم فقط رینگش معمولی هست و سپر همرنگ بدنه نیست .
۲۰۶ تیپ ۲ ، مدل ۹۰ ، کاپوت تعویض نمایندگی
جیلی ثبت نامی ۲۰۱۳ ؟
ممنون
در مورد خودروهای چینی (مخصوصا MVM110) من چند وقت پیش قصد خرید داشتم ولی با تجریبات دوستان متوجه شدم که مدیران خودرو اصلا پشتیبانی خوبی نداره و تامین قطعات سخت هست ، ضمن اینکه کیفیت مناسبی نداره
206 تیپ 5 مدل 89 زیر 30 تا کارکرد پیدا میشه ؟ چند قیمت میخوره ؟
سلام
206 صندوقدار v8 مدل 85 تمام رنگ (دور رنگ)ولی با سقف و شاسی سالم
کارکرد واقعی 95هزار تا موتور سالم 6ماه بیمه و لاستیک و امکانات
دارم می خواهم بفروشم چقدر قیمت می خورد ؟
مشهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)