شما فکر کن من عرضه شو ندارم ...پسر اگه عرضه داشته باشه ، خودش پول در میاره ؛ نه .
شما فکر کن من عرضه شو ندارم ...پسر اگه عرضه داشته باشه ، خودش پول در میاره ؛ نه .
رفقا نمیدونم بحثم به این تاپیک میخوره یا نه اما به حساب دردودل بزارید
24سالمه و دانشجوی ترم آخر هستم..حدود 2ساله از یه خانومی در دانشگاه خوشم اومد و به مرور زمان بمرور به ایشون نزدیک شدم و باهاشون ارتباط برقرار کردم(پاییزسال گذشته) بیشتر بحث ما درباره درس بود و هرکمی از من بر میومد براشون انجام میدادم تا اینکه تصمیم گرفتم حرف دلمو بزنم و اول عید بعد از تبریک سال نو مطرح کردم و بااحترام و منطقی برخورد کردن و جواب نه دادن!(البته تا اونجایی که متوجه شدم باتوجه به تجربه قبلی این نه رو دادن)
اما رابطه ما محترمانه و دوستانه ادامه داره و دیگه کم تر به ایشون فکر میکردم اما هنوزم ایشونو دوس دارم
حالا بنظرشما وقتی یکی جواب رد میده باید فراموش کرد یا امکانش هست بمرور زمان ایشون از نظر اولشون برگردن؟( این روزا بیش از گذشته به ایشون فکرمیکنم)
ببخشید که متن طولانی بود...ممنون میشم راهنمایی کنید...
دوست داریوشی ،
اشتباه رو موقعی مرتکب شدید که حرفتونو بهشون منعکس کردید ... (هرچند خودم هم تجربه ای مشابه شما داشته ام)
به یک دختر فقط زمانی باید ابراز علاقه کرد که مطمئن باشی این علاقه دو طرفه ست ... تا قبل از حاصل شدن اطمینان ابراز محبت کنید و نشون بدید که براتون مهمه اما برای شنیدن دوستت دارم و این صحبتا باید تشنه اش بزاری ...
الان هم ظاهرا" این علاقه ی شما راه به جایی نخواهد برد ... مگر اینکه در گذر زمان این حس در اون خانوم هم بوجود بیاد و اینکه این دفعه ایشون ابراز بکنند و نه شما ...
Last edited by banii; 11-05-2014 at 23:50.
دوست عزیز به نظرم کار اشتباهی نکردم! چون واقعا خیلی سخته 2سال فقط بهش فکرکنی..خواستم تکلیفم روشن بشه و خلاصه ایشون هم حرفشونو زدن
خیلی توجه میکنم و هرکاری از دستم بر بیاد براشون انجام میدم..(نه فقط بخاطر اینکه جواب+ بگیرم.واسه این واقعا علاقه و میل قلبی دارم) حالا نمیدونم این علاقه بمرور دوطرفه میشه یا نه..هرچند من دیگه مطمئنم که جواب مثبت نمیگیرم..
چه صفحه بدرد بخوری واقعا . تعجب کردم همچین جایی هست .
Last edited by Atghia; 12-05-2014 at 00:30. دليل: حذف لینک اینترنتی
من شخصا پدر و مادرم رو به نام بابا و مامان در همه شرایط صدا میزنم و از فعل مفرد استفاده میکنم . مثلا: بابا رفتی مغازه؟
اینجوری احساس راحتی بیشتری دارم
از طرف دیگه تمامی افراد بزرگتر فامیل با هر درجه از نسبت رو با شما صدا میزنم و فعل جمع
مگر فرضا دختر/پسر خاله یا عمه یا... که از من سنشون کمتر باشه
همینکه تونستید رابطه دوستانتون رو ادامه بدید نشون میده که میتونید کنترل شده رفتار کنید! بنظرم همین روند رو در پیش بگیرید ممکنه که ایشون بخاطر استمرار رابطه محترمانه شما کم کم بهتون علاقه مند بشن
یعنی من فکر میکنم اگر بعد از نه شنیدن از ایشون اگر یکباره رابطتون رو قطع میکردید هیچ شانسی براتون نمیشد متصور بود
اما در شرایط حاضر میشه کمی امیدوار بود
![]()
ممنون از جوابتون...ادامه دادن خیلی سخته اما تحمل میکنم البته همون موقع که پیشنهاددادم گفتم که هرچه قدربخواید منتظرمی مونم اما گفتن اذیت میشی و منم گفتم مشکلی ندارم...حالا نمیدونم چی میشه..اما سعی میکنم خیلی درباره این موضوع فکرنکنم..برام خیلی مهمه جواب مثبت ایشون اما خودمو زدم به بیخیالی
ازطرفی ترم آخر هستم و دیگه فرصت دیدار در دانشگاه نیس(بیشتر همدیگه رو اونجا میدیدم)
اگه کسی نسبت به شما بی ادب باشه شما چطوری باهاش رفتار میکنید؟
می زنید لهش میکنیدیا اینکه شما در برابر او مودبید؟
![]()
به پدر و مادر همیشه میگم شما ...ولی اگر کاری داشته باشم اینجوری میگم مامان رفتی خرید؟
ولی با خواهرم چون صمیمی تر هستم و البته از من بزرگتر هست بیشتر وقت ها میگم شما گاهی وقت ها هم تو
بقیه ی فامیل..> شما
اگر امکان ازدواج دارید (منظورم پول و کار هست) حتما به خواستگاری برید.اینجوری اون خانم شما رو با بقیه خواستگاراش مقایسه میکنه و نظر قطعی رو به شما میده....در ضمن نظر خانواده اش هم مهمه...اینجوری نظر خانواده ی طرف رو هم میفهمید
شما فرض کنید الان به شما جواب مثبت داد چند وقت دیگه خانواده اش با ازدواج شما مخالفت کردند یا خانواده ی خود شما از این خانم خوششان نیامد.اون وقت تکلیف چیه؟؟
وقتی شما تشخیص میدین که طرف بی ادبه در سطحش نیستین و مجبور هم نیستین مثلش باشین و جوابشو مثل خودش بدین.
بعضی اوقات مخصوصا در مواقع رابطه مثبت، شاید بهتر باشه مثل طرف مقابل بشین تا بتونین رابطه تون رو پیش ببرین، اما در این مواقع بهتره که خودتون باشین و اگه تشخصی میدین طرف چرت و پرت میگه یا بی ادبه، خودتون جهتتون رو انتخاب کنین و بستگی به شرایط و شخصیتتون داره.
من سعی میکنم تا جایی که ممکنه آروم باشم تا بتونم منطقی تر فکر کنم و جواب بدم. اوایل خیلی سخته چون خیلی زیاد پیش میاد که سکوت یه عالم حرف نگفته پیش میاره که بعدا به یاد آدم میاد اما بعد از یه مدت رو روال میفته و همیشه میتونین جواب منطقی و آروم بدین طوری که اکثر مواقع طرف به برخورد بی ادبانه خودش پی میبره.
موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)