تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 405 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

خیلی جالب و البته عجیبه طرف از طرف شرکت صنعت سرای دماوند آمده و نماینده پکیج های مرکوری ،به شما گفته این پکیج خرجش زیاده بهتره بازش کنید پکیج ایران رادیاتور ببندید.(از چاله در بیاد و بیوفتید داخل چاه ). مطمئن باشید این شرکت تعمیرکارهای دیگه ای هم داره که کار بلدتر از نفر قبلی باشه.
    اخه نفر قبلی هم از طرف همون شرکت صنعت سرا اومده بود واقعا ادم نمیدونه با این شرکت های چیکار کنه هر کاری میکنی یه حرف دیگه میزنن آدمو خسته میکنن . شما راهنمایی دیگه ای راجع به تعمیرکار نمیتونید بکنید من تعمیرکار خوب از کجا پیدا کنم اخه؟
    Last edited by tamirkar1; 10-01-2014 at 23:01.

2. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض سلام دوست عزيز

در مورد پكيج ري بايكان نظرتون چيه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام.نظرتون در مورد پكيج ري بايكان چيه؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج بایکان یک پکیج ترکیه ای ، پکیج فوق العاده خوبیه. 2 سال خدمات داره . وارد کنندگان این پکیج از قدیمی های صنعت تاسیسات هستند و جزء اولین ها در گرمایش ایران محصوب میشن.و مشعل های ری آلمان را وارد میکردن. و سابقه خیلی خوبی دارند.
    پکیج ری هم یک تکنولوژی آلمانی داره و فکر میکنم در ترکیه ساخته و مونتاژ میشه. و یک کارخونه هم در ایران (فکر کنم توی شهریار) برای تولید این پکیج ساختن و تمام امکاناتش را هم فراهم کردن و قرار به زودی خط تولید را راه اندازی کنند.( البته قطعات چینی هم داخل این پکیج .... ، چون ظاهرش خیلی شبیه به پکیج های اروپایی نیست) قیمت خیلی مناسبی داره (حدود 1900/000 تومان) به نظر میرسه پکیج خوبی باشه.راستی صداش هم خیلی کمه ( قابل توجه کسانی که به صدا حساسیت دارن) .
    سلام.نظرتون در مورد پكيج ري بايكان چيه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقای tamirkar واقعا از راهنمایی های شمامتشکرم . امروز زنگ زدم به شرکت وحسابی شلوغش کردم ، عصری یک تعمیر کار خبره فرستادن گفت دستگاهت فقط شارژ بادش کم هست و کمی هم رسوب گرفته همشو درست کرد با 25 هزار تومن
    بازهم ممنون

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

خواهش میکنم . خدایش منم از اینکه همکارای مثل تعمیرکار قبلی شما دارم شرمم میشه. بدون اینکه دستگاه مشکل اساسی داشته باشه و خیلی راحت میشه با یک سرویس مشکل را حل کرد ، نسخه می پیچن که چی؟ دستگاه بدرد نمیخوره و باید عوضش کنید.
    من هم خودم تا حالا دستگاه چند تا از مشتری هامو عوض کردم ولی خدایش دستگاههای که واقعاً آفتابه خرج لحیم بودن(مثلا مبدل دستگاه سوراخ شده و پیدا نمیشه مثل پکیج روکا که قطعات یدکی اون خیلی سخت گیر میاد). نه دستگاهی که با یک باد زدن و با صرف نیم ساعت وقت مشکلش حل بشه.
    آقای tamirkar واقعا از راهنمایی های شمامتشکرم . امروز زنگ زدم به شرکت وحسابی شلوغش کردم ، عصری یک تعمیر کار خبره فرستادن گفت دستگاهت فقط شارژ بادش کم هست و کمی هم رسوب گرفته همشو درست کرد با 25 هزار تومن
    بازهم ممنون

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

داره خودمونی میشه feri2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

احتمال هم داره که الکترود جرقه زن کثیف شده باشه و خوب جرقه نزنه .
    سلام دیروز زنگ زدم نمایندگی گفت اون ارور E2 مربوط به افت فشار گاز هستش اکثر شهرها الان همین مشکل رو دارن. ولی در رابطه با صدایی که موقع روشن شده الکترود میده مثل اتصالی کردن برق گفت طبیعی هستش و اگر مربوط به الکترود بود اصلا روشن نمیشد. ولی من مطمئن هستم قبلا صدا نمیداد. این ارور E2 هم بعد از همین صدا میاد. حالا طوری هست که خودم بتونم تمیزش کنم . نصفه شب ارور داده بود تا صبح خونه شده بود یخچال.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با تشكر از راهنمايي شما.
    ايا تو شهرستان ميشه رو فروش و خدمات بايكان كار كرد؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تعمیرکار درست گفته به دلیل کم بودن فشار گاز هم میتونه باشه. و چون فشار خروجی سر مشعل کمه هرچه جرقه زن تلاش میکنه با زدن جرقه دستگاه روشن نمیشه.چون گاز خروجی در سر مشعل ها خیلی کمه.
    سلام دیروز زنگ زدم نمایندگی گفت اون ارور E2 مربوط به افت فشار گاز هستش اکثر شهرها الان همین مشکل رو دارن. ولی در رابطه با صدایی که موقع روشن شده الکترود میده مثل اتصالی کردن برق گفت طبیعی هستش و اگر مربوط به الکترود بود اصلا روشن نمیشد. ولی من مطمئن هستم قبلا صدا نمیداد. این ارور E2 هم بعد از همین صدا میاد. حالا طوری هست که خودم بتونم تمیزش کنم . نصفه شب ارور داده بود تا صبح خونه شده بود یخچال.

11. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

کاور دستگاه را باز کنید. روکش بعدی را هم که روی محفظه احتراق را هم بردارید. قاب جلوی مشعل را هم در بیارید. تا به الکترودها و مشعل دسترسی داشته باشید.آب داغ را باز کنید ببینید چطوری جرقه میزنه.اگر خوب جرقه نمیزد ، دستگاه را خاموش کنید ، با یک مسواک یا یک سمباده نرم روی جرقه زن را تمیز کنید تا تمام اکسید های روی جرقه زن پاک بشه.بعد دستگاه را روشن کنید ببینید چطوری جرقه میزنه .( جرقه ها باید کاملاً دیده بشه )

13. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •