تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 1849 اولاول ... 781281681741751761771781791801811821882282786781178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست گرامی اگر سایت مخابرات رو چک کنید میبینید که ۱۱ شرکت در حال دادن خدمات اینترنتی می باشند شخصا ۴ شرکت را امتحان کرده و در حال استفاده از پنجمی هستم. پس اولا نگفتم همه بد فقط ۴ تای قبلی که خودم امتحان کردم دوم اون پست قبلی رو هم فقط واسه این نوشتم که عزیزانی که دنبال شرکت جدید هستند اشتباهات من رو تکرار نکنند مثلا محدودیت شاتل برای کسانی که هرگز از شاتل استفاده نکردند فقط ۱ کلمه است ( محدودیت ) اما وقتی در راستای سیاست های تنبیهی شاتل که یوزر رو تا پایان دوره محدود میکند من تا پایان مدت قرار داد ۱ساله به مدت ۵ ماه مداوم محدود یه سرعت ۳ کیلو بایت شدم ۱۰۰۰ بار ارزو کردم ای کاش کسی منو قبل از اینکه مرتکب اشتباه بستن قرارداد ۱ ساله می شدم روشن می کرد ماه به ماه تمدید می کردم مجبور می شدن اول ماه به اول ماه از محدودیت منو در بیارن. هدف من تحقیر و کوبیدن یا خالی کردن عصبانیت نیست حقیقت رو می گم برای کسایی که میان تو این فروم برای فهمیدنش. خلاص

2. 2 کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

چرا همه شاکی هستن از نوین نت آقا دمت گرم روشنم کردی
    والله سرعتش که افتضاحه.دانلودش بدتر.بازه رایگان رو که باید بیخیال بشی.بعدش قطعی داره.از اون طرف بعضی سایت ها رو اصلا باز نمیکنه.من خودم ماه قبل 10 دفعه امتحان میکردم 1 بار p30world بالا میومد.
    تازه توی شهر ما همه سرویساش تموم شده فقط 128 مونده.حالا به نظر خودت می ارزه آدم از این شرکت سرویس بگیره
    من خودم که آخرین ماه از نوین نت سرویس میگیرم

داره خودمونی میشه kambiz_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Hamedan

پيش فرض

نوین نت یکی از کلاهبردار تین شرکت هاییه که تا حالا دیدم من با همه این تغییراتی هم که داده بود باز ازش استفاده کردم و سرویسمو تمدید کردم
    ولی الان چند روزه وقتی سیستمو می زارم برای دانلود میبینم کلا 300 مگ بیشتر نگرفته و نت قطع شده فقط خدا رو شکر یکماه تمدید کردم از دوستانی هم که دارن میان سمت نوین نت میخوام که اینورا پیداشون نشه که این شرکت دست هر چی کلاهبرداره از پشت بسته

5. این کاربر از kambiz_g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kambiz_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Hamedan

پيش فرض

دوستان نمی دونم چه جوریه همه دارین از نوین نت می نالین! من الان دو ماهه از نوین نت سرویس دارم تو این دو ماه فقط سه یا چهار بار اونم در حد یکی دو ساعت قطعی داشته. از نظر سرعت هم اصلا افت نداشه، ماه قبل که 512 تا 2 داشتم. سرعت تو بازه غیر رایگان در حد 220 و بازه رایگان ثابت 60 تا 65 و فقط یه روز تو بازه رایگان 220 بود.
    سرعت تو بازه ی رایگان برای من هم 60 تا 70 هستش ولی اینقدر قطعی می اندازه که هیچی دانلود نمی کنه

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سرعت تو بازه ی رایگان برای من هم 60 تا 70 هستش ولی اینقدر قطعی می اندازه که هیچی دانلود نمی کنه
    الان 3 روزه که ساعات رایگان واسه من محدود نکردن - ولی واقعا سرعت 60 یا 70 فایده نداره

داره خودمونی میشه Payman86p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

واسه من که هم پینگ درست شد هم سرعت دانلود شبانه هم که همون 60
    مشکل پینگ هم از مرکز مخابراتیمون بود داشتن کابل دیتا می کشیدن

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم 2 روزه سرعت دانلودم تو بازه رایگان برگشته روی همون 220-230 2 صبح که دارم 3 گیگ دانلود دانلود میکنم . من که همون 60 هم باشه راضیم . حداقل اگر هر شب دانلود کنی محدود نمیکنه مثل شاتل !!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینا که مثل نوینه

11. این کاربر از amirharry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

cnn

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

اینم اولش خوبه چون تازه راه افتاده بعدش میشه همون نوین نت.من خودم اول وقتی از نوین نت سرویس گرفتم خیلی ازش راضی بودم تا اینکه کم کم گند کاریاش شروع شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام کسی سرویس 512 با حجم 10 گیگ این شرکت رو داره میخواستم ببینم سرعت دانلودش روزا چقدره و تو ساعات رایگان چقدره ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •