مارک هیوندا خوبه؟
نه بابا اکبند هستش ولی بدون گارانتی تو فروم پرشین تولز یکی از کاربرا برای فروش گذاشته
دوستان الان بهترین تبلت برای فیلم دیدن و اینترنت کدوم مدل هاست ؟
کیفیت صفحه نمایش خیلی مهمه
قیمتش هم نهایتش1.500 باشه
بد نیست ولی بستگی به مدل هم داره
یه تبلت چینی درجه 1 میشه حسابشون کرد
خوبه
اندازه براتون مهمه؟
اگه 7 اینچ بخواید شاید بشه گفت nexus 7
اگه 10 بخواید تب 2 از سامسونگ هست . تی اف 300 از ایسوس هم هست
دوتا مدل چینی هم هستند اگه خوشتون بیاد : novo9 (spark) و onda v972
بله یادم رفت بگم 10 اینچ باشه
از این مدل های ده اینچ که معرفی کردید بعلاوه تبلت 10 اینچ گوگل کیفیت نمایشگر کدومش بهتره ؟
Last edited by YAHYA-PRO; 22-02-2013 at 21:53.
سلام و خسته نباشید
دوستان من یه مغازه دارم میخوام یه چیزی مثل تبلت بخرم که دموی بازی و فیلم ها رو بوسیله اون برا مشتری ها پخش کنم
پیشنهاد چی میدین ؟ گرون نباشه
Wintouch Q75 بدرد میخوره ؟
سلام
ممنونم از سایت خوبتون
1.در حال حاضر بهترین تبلت 7 اینچی که سیم کارت ریدر باشه (با قابلیت مکالمه) تا رنج 700 چیه؟
2.نظرتون درباره هیوندای tb1000 +3g چیه؟
کاربری(اینترنت-فیلم-کتاب)
تبلت ایرانی دیمو 700 اس چی؟ آیا به بازار اومده؟
سلام دوست عزیز
تو این رنج قیمت فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توصیه میشه! خودم تازه گرفتم. کیفیت صفحه نمایش محشره! 1200×1920 پیکسل و نراکم پیکسل هم 226 پیکسل در اینچ هست.
برای کسانی که ویدیو های FHD نگاه می کنند و همچنین کتاب می خونند به شدت توصیه میشه.
تازه پس از Update به اندروید 4.1.2 کیفیت رنگ ها و عمق رنگ ها 30% افزایش پیدا می کنه! بقیه بهبودی ها بماند جای گفتنش نیست.
Last edited by AmirELX; 24-02-2013 at 19:17.
سلام دوستان تورو خدا کمک! من مردم از بس تحقیق کردم!
مدیا پد 10 هواوی یا سامسنگ گلکسی 5100؟
همه چیو در نظر بگیرید بخصوص گارانتی و پیدا شدن قطعات...
ممنون![]()
سلام آقا یحیی من نمی تونم PM بدم پس همین جا حواب میدم. تبلت Huawei MediaPad 10.1 FHD رو از فروشگاه TabletShop.ir خریده شد به قیمت 1.510.000 تومن و یکسال گارانتی.
در مورد مقایسه این تبلت با Nexus 10 باید گفت که خوب کیفیت صفحه نمایش Nexus 10 از MediaPad 10.1 بیشتر خواهد بود به دو دلیل: 1) دقت تصویر 2560x1600 و 2) تراکم پیکسل 300 ppi
ولی خوب باید در نظر داشته باشید که قیمت این تبلت بالاتر از 1.500.000 تومان خواهد بود.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)