تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 178 از 461 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

حتما دفتر برنامه ریزی رو پر کن و به حرف مفت همکلاسیات توجه نکن
    تو مدرسه های ما یه جوی هست که هرکی که درسش خوبه دوست داره به دوستاش بگه که من چون باهوشم درسم خوبه وگرنه زیاد نمیخونم و همه هم به این افراد با دید حسرت نگاه میکنن...
    به نظر من تلاش واسه رسیدن به هدف لایق ستایش هست نه هوش بالا....
    ایشالا که موفق باشی....
    اره اینقدر بدم میاد از این ادما روزه امتحان میپرسی الکی میگه وای نیم ساعت خوندم ولی تو امتحان 20 میگیره

2. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه You & I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    کـــرمانشاه

پيش فرض

يلام دوستان ميشه يكي بياد راجب ازمون هاي غير حضوري و ازمون هاي زبان انگليسي تخصصي يه كم توضيح بده !
    ممننون !

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

كسي كه بخواد به حرف ديگران گوش بده ديگه موفق نيست شما نه به كسي اجازه دخالت بده نه بزار كه حرف كسي روت تاثير بزاره !
    ولي شما الن كه فرصت داره به عربي و انگليسي توي عمومي ها و به رياضيها و شيمي و فيزيك ها هم خيلي توجه داشته باش !
    ضمنا اگه سمپاد يا ... هستي ساعت بيولو‍ژيكي بدنتو تنظيم كن كه ظهر نخوابي و شبها خيلي زود بخوابي !
    نه ، سمپادی و المپیادی و اینجور چیزا نیستم ! چون تیزهوش نیستم ! ( حالا شاید خیلیا تو سمپاد تیزهوش نباشن ، به هر حال ... )
    مدرسه شاهد میرم ( پارسال دولتی بودم ، تازه میفهمم فرق دولتی با مدارسی مثل شاهد زمین تا آسمون هست ! از نظر درس دادن و امتحان گرفتن تا تدریس معلم ها، مثلا معلم حسابانمون دو سال پیش رتبه 7 کنکور کشور شده ! البته ارشد ریاضی محض، مثلا یه مسئله میگه پر از فرمول ، بعد یهو ذهنی بدون راه حل جواب رو بدست میاره )

ویرایش :
    نمیشه ظهر ها نخوابید !
    مدرسه ما امسال مکانش رو عوض کرده و رفته خارج شهر، یه جایی دقیقا وسط جنگل که پر از زنبور و اینجور چیزاس ! ( مازندران هستیم )
    با اینکه سرویس دارم ساعت 3 میرسم خونه ! دیگه خسته و جنازه تا 5 میخوابم ! بعدش هم تا 1-2 بیدار میمونم درس میخونم ! یعنی هم ظهر میخوابم هم شب بیدار میمونم ، دقیقا بر خلاف اون چیزی که شما گفتی

واقعا لذت میبرم از این همه تلاش...خودم هیچ وقت نتونستم اینجوری تلاش کنم...
    امیدوارم که همینجوری ادامه بدی...
    حتما دفتر برنامه ریزی رو پر کن و به حرف مفت همکلاسیات توجه نکن
    تو مدرسه های ما یه جوی هست که هرکی که درسش خوبه دوست داره به دوستاش بگه که من چون باهوشم درسم خوبه وگرنه زیاد نمیخونم و همه هم به این افراد با دید حسرت نگاه میکنن...
    به نظر من تلاش واسه رسیدن به هدف لایق ستایش هست نه هوش بالا....
    ایشالا که موفق باشی....
    البته خب توی مدرسه دولتی ( مدرسه قبلیم ) یه جوی حاکم بود که هرکی 20 میشد میگفت نیم ساعت خوندم ، یه ربع خوندم و اینا ! اما این مدرسه ( شاهد ) جوش سالم تره ، بچه ها خیلی صادقانه میگن 40-45 ساعت و سر هم دیگه کلاه نمیزارن ، یه حالتی هم هست که بچه ها در عین رقابت با هم رفیق هستن ! یه چیزی به ذهنم رسید بگم بد نیست ، خیلی از پدر مادرا میگن بچه اگه بخواد درس بخونه توی هر مدرسه ای درس میخونه ! اما من کاملا با این مخالفم ( مثل عقیده اشتباه پدر خودم )
    Last edited by One Minute; 29-11-2011 at 18:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه You & I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    کـــرمانشاه

پيش فرض

نه ، سمپادی و المپیادی و اینجور چیزا نیستم ! چون تیزهوش نیستم ! ( حالا شاید خیلیا تو سمپاد تیزهوش نباشن ، به هر حال ... )
    مدرسه شاهد میرم ( پارسال دولتی بودم ، تازه میفهمم فرق دولتی با مدارسی مثل شاهد زمین تا آسمون هست ! از نظر درس دادن و امتحان گرفتن تا تدریس معلم ها، مثلا معلم حسابانمون دو سال پیش رتبه 7 کنکور کشور شده ! البته ارشد ریاضی محض، مثلا یه مسئله میگه پر از فرمول ، بعد یهو ذهنی بدون راه حل جواب رو بدست میاره )

ویرایش :
    نمیشه ظهر ها نخوابید !
    مدرسه ما امسال مکانش رو عوض کرده و رفته خارج شهر، یه جایی دقیقا وسط جنگل که پر از زنبور و اینجور چیزاس ! ( مازندران هستیم )
    با اینکه سرویس دارم ساعت 3 میرسم خونه ! دیگه خسته و جنازه تا 5 میخوابم ! بعدش هم تا 1-2 بیدار میمونم درس میخونم ! یعنی هم ظهر میخوابم هم شب بیدار میمونم ، دقیقا بر خلاف اون چیزی که شما گفتی

البته خب توی مدرسه دولتی ( مدرسه قبلیم ) یه جوی حاکم بود که هرکی 20 میشد میگفت نیم ساعت خوندم ، یه ربع خوندم و اینا ! اما این مدرسه ( شاهد ) جوش سالم تره ، بچه ها خیلی صادقانه میگن 40-45 ساعت و سر هم دیگه کلاه نمیزارن ، یه حالتی هم هست که بچه ها در عین رقابت با هم رفیق هستن ! یه چیزی به ذهنم رسید بگم بد نیست ، خیلی از پدر مادرا میگن بچه اگه بخواد درس بخونه توی هر مدرسه ای درس میخونه ! اما من کاملا با این مخالفم ( مثل عقیده اشتباه پدر خودم )

به نظر من اصلا ظهر نخواب ظهر خوابيدن يعني اينكه ادم سر حال ميشه و وقتي كه خيلي سر حال باشي ديگه درس نميخوني !

6. این کاربر از You & I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ویرایش :
    نمیشه ظهر ها نخوابید !
    راستی من کارنامه ی آزمونهات رو دیدم با توجه به ساعت مطالعه ات ترازت کمه یعنی با این ساعت مطالعه یی که داری باید الان حداقل 6000 باشی...
    بشین بررسی کن ببین کجای کارت ایراد داره شاید کتابهایی که تست میزنی یا استرس سر جلسه یا همین خستگی ناشی از زیاد درس خوندن یا شاید تازه قلمچی شرکت کردی یا هم تازه با تست زدن آشنا شدی...

با نظرت راجع به جو مدرسه هم کاملا موافقم ، بابای منم عین بابای شما فکر میکنه ولی من خودم سوم دبیرستان توی یه مدرسه غیرانتفاعی درس میخوندم که یه جو رقابتی خوبی بین بچه های کلاسمون بود و شاید اونقدری که سوم دبیرستان درس خوندم تو پیش دانشگاهی درس نخوندم و واقعا وقتی به گذشته نگاه میکنم و یاد اون سال میفتم خیلی تعجب میکنم که من چه جوری اون موقع این همه درس میخوندم...
    پس بخون که بری یه دانشگاه تووپ

داره خودمونی میشه زهـــZAHRAــــــرا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قـ♥ـلـ ـب

پيش فرض

دوستان لطفا جواب بدین:
    شخصی با دیپلم گرافیک که دیپلم هنری حساب می شه بجز کنکور هنر دیگه تو کدوم گروه ها می تونه شرکت کنه بین ریاضی و تجربی وزبان؟

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

دوستان لطفا جواب بدین:
    شخصی با دیپلم گرافیک که دیپلم هنری حساب می شه بجز کنکور هنر دیگه تو کدوم گروه ها می تونه شرکت کنه بین ریاضی و تجربی وزبان؟
    قاعدتا اینجوریه که یه نفر از بین سه گروه انسانی و تجربی و ریاضی فقط میتونه یکی رو شرکت کنه و زبان و هنر رو هم میتونه هردو رو در کنار اون یه رشته کنکور بده یعنی مثلا یه نفر در نهایت سه تا رشته میتونه کنکور بده مثلا ریاضی و زبان و هنر حالا نمیدونم فک میکنم شما هم همین جوری باشه

10. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام.
    یکی از آشناهامون سال تحصیلی 82-83 دیپلم گرفته (یعنی خرداد 83) و سال 84 هم پیشدانشگاهی رو گذرونده ولی کنکور نداده. حالا میخواد تو کنکور شرکت کنه. اومده از من میپرسه که آیا کد سوابق تحصیلی مربوط به اون هم میشه؟ راستش من گفتم بذار تا بپرسم بهت میگم. حالا واقعا شامل حال چنین کسی هم میشه یا نه؟

پی نوشت: یادمه خودم هم که سال 84 کنکور دادم و قبول شدم، اون سال آخرین سالی بود که نمرات دیپلم تو کنکور تاثیر نداشت و از سال بعدش تاثیر دادن.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.
    یکی از آشناهامون سال تحصیلی 82-83 دیپلم گرفته (یعنی خرداد 83) و سال 84 هم پیشدانشگاهی رو گذرونده ولی کنکور نداده. حالا میخواد تو کنکور شرکت کنه. اومده از من میپرسه که آیا کد سوابق تحصیلی مربوط به اون هم میشه؟ راستش من گفتم بذار تا بپرسم بهت میگم. حالا واقعا شامل حال چنین کسی هم میشه یا نه؟

پی نوشت: یادمه خودم هم که سال 84 کنکور دادم و قبول شدم، اون سال آخرین سالی بود که نمرات دیپلم تو کنکور تاثیر نداشت و از سال بعدش تاثیر دادن.
    برای ایشون تاثیر نداره

13. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مرسی امینم عزیز برای اینکه وقت گذاشتی و توجه کردی.
    خب پس من با چه رتبه ای میتونم سراسری قزوین معماری قبول شم؟؟ و با چه درصد هایی این رتبه رو باید بیارم؟
    بازم تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •