خوب بودیم .. یعنی امروز عالی بودیم و از ضعف لبنان کاملا استفاده بردیم اما اما بازم جای گل داشتیم و امیدوارم حسرت گل بیشتر رو بعدا نخوریم که من از این عربها به شدت میترسم سر کثیف بازی ..
بهرحال تبریک ..
خوب بودیم .. یعنی امروز عالی بودیم و از ضعف لبنان کاملا استفاده بردیم اما اما بازم جای گل داشتیم و امیدوارم حسرت گل بیشتر رو بعدا نخوریم که من از این عربها به شدت میترسم سر کثیف بازی ..
بهرحال تبریک ..
ای بنازم به این غیرت کی روش!!!
جدا از این که دوست دارم به عنوان یه ناسیونالیسم و میهن گرا و فوتبال دوست تیم ملی کشور به جام جهانی بره؛یکی از مهم ترین دلایلم اینه که دوست دارم کی روش موفق باشه کارنامه اش تو ایران تا کور بشه چشم بد خواهای این مرد که دندون تیز کرده بودن برای جایگاه ایشون!!!!(حسادت هم حدی داشت!الان اونا کجان؟؟!)
بنازم به غیرتت کی روش!که از مربی های ایرانی هم بیشتر تعصب داری روی تیم ملی کشور ما!!!
یعنی اون صحنه ی آخر رو که دیدم؛یه لحظه تو چشمام اشک جمع شد که چطور یه سری از آقایون که باعث و بانی ناکامیه تیم ملی در عدم صعود به جام جهانی آفریقای جنوبی بودن؛چطور کارلوس کی روش رو می کوبندن در رسانه!!
ایکاش این غیرت و تعصبی که در خون تو جاریه نسبت به تیم ملی ایران؛در رگ دیگر دوستان هم بود که چیزی جز ناکامیه فوتبال ایران رو نمیخوان!!!
تبریک برای پیروزی ....
یعنی اگه بازی با کره رو ببریم چی میشه!!!!!!!
امیدوارم واسه مساوی به کره نریم!!!
وگرنه نبود سید مهدی رحمتی شدیدا میتونه به ما ضربه بزنه!!
Last edited by S0R3N4; 11-06-2013 at 20:57.
َشما زیاد جوش نخور مسئله خاصی نبود بازوبندشو بوسید حالا اگه یکی دیگه این کارو میکرد میشد نماد تعصب و غیرت واسطوره....![]()
مرسی کوییروش...
دقیقه اخر وقتی اوت شد توپ هی اشاره میکرد که توپو رو به جلو پرتاب کن اما وقتی رو به عقب پرتاب کرد میخواست هم بزنه تو سر خودش هم تو سر بازیکن...
بنده خدا وقتی هم که بازی تموم شد اعصابش خورد شد که بیشتر گل نزدیم...
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
دقیقه های اخر که سر اوت بود کیروش یکی از بازیکنا رو مثلن هل داد که عجله کنن خیابانی گفت انگار اون هم میدونه که تفاضل گل برای ما مهمه .
اخه عزیز من اون سرمربی تیم ماست از تو که بیشتر میدونه !!!!![]()
مربي فوتبال ديگه!بايد تيمش موفق بشه الان طوري صحبت شد كه فكر كنم كيروش مارو برده مرحله نهايي جام جهاني!![]()
تبریک
نیمه دوم بعد از اون گل زود هنگام انتظار داشتم حداقل بتونیم 5-6 تا رو بزنیم موقعیت هم داشتیم ولی بازی رو کمی رها کردیم و اون فشار کم شد با اینکه لبنان جلو نمیومد تیم ما منسجم و پرفشار حمله نمیکرد و مخصوصا بعد از خروج جباری نظم تیم از بین رفت!رفتارهای کیروش هم اینو نشون میداد که میتونستیم گلهای بیشتری بزنیم!
گوچی(قوچی!) خیلی خوب بازی میکنه و دروازه رو میشناسه از بازی فوق العاده نکونام هم نباید گذشت ولی این حرکتش زشت بود و باید هدایت! بشهتیموریان همچنین حیدری و... بالاخره بازیکنانی که در تیم باشگاهی با هم هماهنگ تر هستند و این فصل هم بسیار خوب عمل کردند اما شجاعی نیمه دوم هم چند حرکت خفن
داشت!البته بعد از اینکه تعویض شد گفتم یه نفس راحتی میکشیم ولی بعدش رضایی اومد تو زمین و خب واقعا من در عجبم چطور این بازیکن باید تو تیم ملی بازی کنه!
در مورد رحمان احمدی فشار زیادی روش هست به ناحق!چقدر مگه اختلاف داره با رحمتی!؟ایشون باید حالا متوجه بشه هر کسی برای تیم ملی به هر دلیلی ناز کنه و اون شکل کنار بکشه خودش ضرر میکنه حالا رحمتی باید از مردم و کیروش به شکل شایسته ای عذرخواهی کنه تا شاید راه برگشتی باشه...
بازم این نتیجه خوبه و شانسمون بیشتر شد سر فرصت روز آخر رو هم یک بررسی میکنیم!
دوست عزیز ضمن احترام به همه هواداران استقلال و تاکید بر بازیکنان فوق العاده این تیم قدرتمند که به تیم ملی هم کمک میکنن باید بگم همه جا چنین حرکتی اگه برای تعصب ملی و غیرت باشه بوسه بر پرچم و لباس تیم ملی هست یا لوگو و آرمی که نشان و نماد ملی باشه! نه بازوبند به طور اسرارآمیزی آبی!َشما زیاد جوش نخور مسئله خاصی نبود بازوبندشو بوسید حالا اگه یکی دیگه این کارو میکرد میشد نماد تعصب و غیرت واسطوره....![]()
بگذریم شیرینی این پیروزی تلخ نشه با تعصب رنگی!...
کیروش به فکر خودش هم هست .. چون میدونه اگه گل بیشتر میزدیم خیال تیم راحت تر بود و خلاصه پای آبرو و اعتبارش هم وسطه پس نذاریم به حساب غیرت به نظرم . از نظرم منطقی نیست
فکر کنم فقط تو فوتبال ایرانه که یه بازیکن با تجربه نزدیک به 140بازی ملی همچین حرکتی میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)