سلام
دوستان بعد از نصب بازی وقتی روی آیکن بازی کلیک میکنم پیغام زیر رو میده
هیچ کرکی و ... توی dvd بازی نبود
در ضمن بازی پام هم نمیشه
مشکل از کجاست؟
DVD مال شرکت مدرن هست
سلام
دوستان بعد از نصب بازی وقتی روی آیکن بازی کلیک میکنم پیغام زیر رو میده
هیچ کرکی و ... توی dvd بازی نبود
در ضمن بازی پام هم نمیشه
مشکل از کجاست؟
DVD مال شرکت مدرن هست
سلام اونجا میشه ساخت ولی باید حتما 3 نفر بازی کن داشته باشی و نمیشه کاری کرد که فقط یه نفر باشه
یعنی به تعدادی که تیم میخواهی باید بازیکن هم داشته باشی
منظورم از بازی کن همون افرادی مثل خودمون است
سلام دوستانمن میخواهم یه لیگ درست کنم و همه تیم های برتر دنیا رو توش بیارم ولی نمیدونم چه جوری میشه راهنمایی کنید
من تو ادیت هم نگاه کردم چیزی به نام ساخت لیگ وجود نداشت میشه لطف کنید و اموزش بدید
چون با اینکار یه تیم قوی انتخاب میکنی و میری با تمام تیم ها توپ بازی میکنی و اگه بزاری رو تاپ استار که دیگه خیلی با حال میشه !!!!
لطفا اموزش بدید دوستان
اینم لینک گزارشگر پر شور اسپانیایی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آنتی ویروس nod نصب داری ؟
نه خیر دوست من اینجوری نیست...من الان لیگ ساختم و تنهایی دارم بازی میکنم....نیازی نیست حتما چند نفذه باشه....اون عددی که از ال هم 3 هستش تعداد تیمهاست....اونو مثلا من گذاشتم 16 و بعدش خودت از توی ممبر ها تعداد کاربران رو انتخاب میکنی که میتونه 1 نفر یا هر چند نفر دوست داری
سلام...
خوب بازی دقیقا در روز 14 اکتبر یعنی جمعه ریلیز نهایی شد ورژن نهایی بود که زودتر از اون موعد هم ابدا لیک نشد و بازی دزدیده نشد تا قبل این روز من چک کردم توی بی تی آرنا دقیقا روز جمعه لینک ها PC گذاشته شده بود همراه با کرک و پچ و غیره نسخه بازی هم نسخه نهایی 14 اکتبر بود توی بی تی آرنا خبری از نسخه نهایی ایکس باکس نبود ولی برای اولین بار نسخه انگلیسی بازی برای ایکس باکس در همون روز 14 اکتبر و باز هم توسط تیم BOOBSMAN لینک گذاری شد...
برای من سوال هست دوستانی بودن توی همین تاپیک که مدعی بودن نسخه انگلیسی رو دارن و بازی هم می کنن روی ایکس باکس! در حالیکه هیچ نسخه انگلیسی وجود نداشت تا قبل از روز جمعه نه اینترنت نه بازار من یک نسخه رو داداشم از مشهد خریده بود یک نسخه هم که خودم از ارومیه خریدم فروشنده با اطمینان کامل گفت نسخه انگلیسی هست آوردم و گذاشتم دیدم اون هم آلمانی - فرانسوی هست... حالا من خواهشم از دوستانی هست که ادعا می کنن نسخه انگلیسی بازی رو برای ایکس باکس داشتن لطفا برای اثبات گفته شون یک عکس از مانیتورشون بگیرن و نوشته های انگلیسی رو به من نشون بدن دوست خوبم علیرضا هم یادمه می گفت که نسخه انگلیسی ایکس باکس رو داره و بازی هم می کنه
خواهشا عکسی که می گیرید از قسمتی باشه که انتخاب زبان متنی و انتخاب زبان گزارش می کنید بذارید تاکید می کنم نسخه انگلیسی و پال...
Last edited by Spaniuly; 16-10-2011 at 23:04.
چرا بازیکنان تو لیگ زود خسته میشن؟ تو 10 بازی رونالدو 5 بازی انجام نداده بازم درجه رنگ سبز نصفه و نفسش قرمزه؟چطور باید درست به بازیکنان بازی داد؟
تو قسمت نفس درجه رنگ ابی اسمانی واسه چیه؟
آره نصب هست ولی قبل از اینکه بازی رو نصب کن کلا بستمش
خب با یه کم تمرین و بازی کردن بیشتر , شوت زنیم بهتر شد ! الان دیگه شوت تخیلی نمیزنم
الان یه کم رو دفاع مشکل دارم . ضمنآ تک به تک خراب میکنم عجیب !! همش میخوره به گلر ! کسی راهکاری نداره ؟ :(
ولی خیلی خوب شده درجه سوپراستار به بازی اضافه شده .. همچین آدم دهنش صاف میشه تا یه بازی ببره
من اینو فقط یه بار امتحان کردم . edit رو نباید انتخاب کنی . یه فایلی هست به نام dt06 که باید اونو انتخاب کنی (خود برنامه اسمشو نوشته موقع انتخاب) . از پوشه ایمیج بازی باید انتخاب کنی فکر کنم . ولی همون کارای edit رو انجام میده و قدرتا و اسما رو میشه تغییر داد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)