دوستان در مورد مصدومیت دی ماریا شایعه ای بیش نیست چون من عضویت تو خبرنامه سایت رسمی رئال دارم و اونجا همچین خبری نبود پس نگران نباشید دوستان عزیز
دوستان در مورد مصدومیت دی ماریا شایعه ای بیش نیست چون من عضویت تو خبرنامه سایت رسمی رئال دارم و اونجا همچین خبری نبود پس نگران نباشید دوستان عزیز
یه بازیکن خوب کار میکرد که گویا اونم مصدوم شد!
من ایران نیستم، لطفا چندتا سایت بدین که بشه بازی رو ازش نگاه کرد.
خبرگزاری فارس: کادر پزشکی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا از سرمربی این تیم خواست تا درباره تمرین پهپه و راموس پیش از الکلاسیکو تجدید نظر کند. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، پزشکان تیم فوتبال رئال مادرید به مورینیو هشدار دادهاند تا مراقب پهپه و راموس، ۲ مدافع کلیدی این تیم باشد. پهپه سردرد شدیدی داشته و راموس از ضعف عضلانی رنج میبرد، کادر پزشکی در گزارش خود اشارهای به بیماری ویروسی نکرده اما کسالت پهپه و راموس را مورد تایید قرار داده است. الکلاسیکودربی شماره ۲۱۷ بامداد پنج شنبه در برنابئو کلید میخورد و مورینیو به شدت نگران تزلزل در خط دفاعی تیمش است.
Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:34.
Thanks God
مورینیو اعلام کرد که دی ماریا در لیست الکلاسیکو قرار می گیرد
در حالی که هنوز رئال مادرید لیست رسمی برای بازی مرحله یک چهارم نهایی کوپا برابر بارسلونا را اعلام نکرده است ، آنخل دی ماریا قرار است بخشی از آن باشد ، این چیزی است که مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد
این مربی اعلام کرد که این بازیکن به لیست فراخوانده شده اما معلوم نیست که چهارشنبه شب در برنابئو بازی کند یا نه :" شرایطش زیاد خوب نیست اما منتظر هستیم . وضعیتش نشان می دهد که آمادگی کامل ندارد اما به هر حال باید دید که چه می شود ."
ای خدا
اوگو سانچس: رئالی ها باید کریس رونالدو را در پر قو نگه دارند
این ستاره پرتغالی به دلیل اینکه در دیدارهای رئال مقابل بارسا، چندان تاثیرگذار ظاهر نمی شود، با انتقاد هواداران رئال روبرو شده
سایت گل- اوگو سانچس، ستاره سابق رئال، معتقد است برای اینکه کریس رونالدو بهترین عملکرد را داشته باشد، باشگاه رئال باید از او مراقبت کند.
این ستاره پرتغالی به دلیل اینکه در دیدارهای رئال مقابل بارسا، چندان تاثیرگذار ظاهر نمی شود، با انتقاد هواداران رئال روبرو شده اما سانچس معتقد است رونالدو بیش از هر چیز به حمایت نیاز دارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" از کریس رونالدو باید مراقبت شود. باید او را در پر قو نگه داشت.
همه ما از شخصیت او به خوبی آگاه هستیم. بنابراین از واکنش های او متعجب نمی شویم. او همیشه به حمایت و همفکری مربی اش نیاز دارد.
اگر او تواند بار دیگر گلزنی کند، هواداران هم بار دیگر با او همراهی می کنند."
رئال فردا شب در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری میزبان بارسا خواهد بود.
مورینیو: کسانی که از رونالدو انتقاد می کنند، با من مشکل دارند
در چند هفته اخیر بار دیگر رونالدو به اتهام عدم درخشش در دیدارهای بزرگ مورد انتقاد قرار گرفت اما مورینیو همه این انتقادات را رد کرد.
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، در آستانه دیدار تیمش مقابل بارسا در کوپا دل ری از کریس رونالدو، ستاره تیمش دفاع کرد.
در چند هفته اخیر بار دیگر رونالدو به اتهام عدم درخشش در دیدارهای بزرگ مورد انتقاد قرار گرفت اما مورینیو همه این انتقادات را رد کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" کسانی که از رونالدو انتقاد می کنند، با من مشکل دارند.ما سال گذشته قهرمان کوپا دل ری شدیم چون رونالدو گلزنی کرد و گل های زیادی به ثمر رسانده که من تعدادشان یادم نیست. او هت تریک زیادی انجام داده؛ مسئولیت زیادی روی دوش اوست.
آیا می دانید من کدام بازی او را بیشتر از همه دوست دارم؟ نمایش او در نیمه دوم دیدار مقابل مایورکا. او مثل یک ماشین کار کرد. او دائما توپگیری کرد و با تمام توان بازی کرد.به او گفتم به خاطر این بازی بیشتر از همیشه به داشتنش افتخار کردم.
من به او گفتم که وقتی این طور بازی کند، کسی نمی تواند انتقادی از او کند. اگر او این طور بازی کند، شاید نتواند گلزنی کند اما می تواند به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شود. به نظر من این بهترین بازی او بود."
او همچنین در مورد حضور دی ماریا در دیدار فردا شب گفت:" دی ماریا در سطحی که انتظار داریم، نیست."
سلام.
سرعتت چقدره برادر؟ شب بازی میزارم لینک هارو...چون باید سایت ها قرار بدن..!
مورینیو: جام حذفی هدف سوم ماست؛ شرایط دی ماریا آن قدرکه فکر می کنیم خوب نیست
سایت گل- ژوزه مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با بارسلونا به دفاع از کریستیانو رونالدو پرداخت :" من یک سال و نیم با او بوده ام که گلهای زیادی به ثمر رسانده . یکی از این گلها به ما یک جام داد و او با این که چند هت تریک داشته ، باید بگویم که نیمه دومش برابر مایورکا را دوست داشتم . بدون این که به دنبال بازی زیبا و ارائه بهترین نسخه ی خود باشد ، مثل یک کارگر تلاش کرد ، توپ ربایی کرد و تا پای جان جنگید . به کسی اجازه نداد که از او رد شود . بدون این که بخواهد بهترین بازیکن زمین باشد ، خوب جنگید . "
به نقل از مرجع خبري رئال مادريد،مورینیو درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که هنوز ترکیبش را تعیین نکرده و به همین علت چیزی فاش نکرد و در مورد نتیجه خود گفت :" من فقط می خواهم که صعود کنیم . این نتیجه ایده آل است . ممکن است که در خانه ببازی و صعود کنی ، چیزی معلوم نیست . "
در مورد این که خودش نسبت به بازی 4شنبه با چه انگیزه ای به ورزشگاه می رود با ناراحتی پاسخ داد :" در طول دوران کارم چقدر جام برده ام ؟ در هر بازی ، اولویت های شخصی برای خودم تعیین می کنم که با توجه به آن ناراحت یا خوشحال می شوم . "
درباره شرایط دی ماریا گفت :" آن طور که انتظار می رود خوب نیست ، اما منتظر خواهیم ماند . در لیست قرار می گیرد . "
آقای خاص در این باره که آیا بنزما و ایگواین را در کنار هم قرار می دهد یا نه گفت :" تیمم را نمی خواهم بگویم. هنوز آن را مشخص نکرده ام . هر ترکیبی بگذارم مورد انتقاد قرار می گیرم ، اما به حرفهایی که زده می شود توجه ندارم . "
در ادامه تاکید کرد که هدف تیمش لالیگاست و نه کوپا :" برای ما ، هدف لالیگاست . من اهدافم را عوض نمی کنم . اما طبیعتا اگر جای کوپا ، در یک تورنمنت دوستانه در تابستان هم بازی می کردیم ، من می خواستم که برنده شویم .
کوپا هدف سوم ماست اما در بازی فردا به دنبال برد هستیم . چه در لالیگا ، چه در چمپیونزلیگ و چه در کوپا بازی کنیم ، نمی خواهیم که بازنده باشیم . تیمی که حذف شود ، دو بازی کمتر انجام می دهد ، آن هم در فوریه ای که چمپیونزلیگ برگزار می شود و این برتری را دارد که بیشتر استراحت کند . اما دروغ نمی گوییم ، ما دوست داریم که آن دو بازی را داشته باشیم ، بارسا هم همین طور ."
سپس به سبک همیشه به انتقاد از مطبوعات پرداخت :" اگر کوئنترائو دفاع راست شود ، از من انتقاد می کنید و می گویید که او چپ پاست . اگر لاس را آن جا بازی دهم ، از من انتقاد می کنید که بدون خدیرا ، وسط زمین را خالی کرده ام . اگر په په را به خط هافبک ببرم ، از من انتقاد می کنید و می گویید که او دفاع وسط است و اگر برعکسش را انجام دهم ، همین طور .
اگر از سیستم سه هافبک دفاعی استفاده کنم ، مورد انتقاد واقع می شوم که تدافعی هستم و اگر هجومی بازی کنیم ، مرا فاقد هدف می دانید . اگر ایگواین را بازی دهم می گویید بنزما فوق العاده است ، اگر بنزما را بازی دهم ، در مورد ایگواین صحبت می کنید و می گویید در مایورکا کلیدی بوده است . بهتر است که فردا به سینما بروید و بعد از بازی صحبت کنیم . "
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امشب باید بعد از مدت ها توی لیگ این تیم را ببریم دیگه خسته شدیم
رونالدو هم که خیلی تیر منتقدین به سمتش نشانه رفته, فکر کنم می خواهد توی این بازی تلافی کنه(خدا کنه)
به امید برد توی این بازی
سلام،
حدود 50-60. پینگ عالی هست.
+
برادر سروش، بازی رو با جون و دل نگاه کن، په په وسط هست! به آرزوت رسیدی![]()
جنگ فکری و تاکتیکی مربیان ، تعیین کننده سرنوشت الکلاسیکو
Tactical War
رئال مادرید و بارسلونا ، در برنابئو رو در روی یکدیگر قرار می گیرند تا بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری را برابر یکدیگر قرار گیرند . آنها مسیر خاص خود را خواهند داشت ، هر کدام سبک فوتبال خود را دارند ، سعی می کنند روی نقاط قوت خود مانور دهند و نقاط ضعف را کتمان کنند .
هر دو تیم در آغاز سال 2012 تردیدی در مورد توانایی هایشان نشان نداده اند . رئال مادرید در لالیگا ، از حریف پنج امتیاز پیش است و کاتالان ها از موفقیت های اخیر برابر حریف دیرینه ، سرخوش هستند . الکلاسیکوی اخیر باعث شده که بارسایی ها حس کنند که همچنان در تقابل های رو در رو نسبت به رئال برتری دارند .
مورینیو اما این بار نمی خواهد که در استادیوم رئال ، با یک اپیزود دراماتیک دیگر مواجه شود . هدف ، پیدا کردن فرمول جادویی برای مهار بارسلوناست . مربی پرتغالی ، آربلوا و خدیرا را ندارد ، دو بازیکنی که شاید در حال حاضر کلیدی به نظر برسند اما هیچ کدام در الکلاسیکوی قبلی حضور نداشتند .
حالا همه چیز در خانه در اختیار مورینیوست . خودش می گوید از هر ترکیبی استفاده کند مورد انتقاد قرار می گیرد . او می داند که کار مشکلی پیش رو دارد . بی تردید مهم است که تیمش در این نیمه اولیه کار ، به بارسلونا وا ندهد .
محتوای مخفی: ادامه مطلب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)