تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 314 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون دوست عزیز من اسم شمارو نمیدونم اما واقعاً واسه این تاپیک یه نعمت هستید.

من اگه بازم سوالی قبل و بعد از خرید واسم پیش اومد مزاحمتون میشم.

برقرار باشید و سبز.
    مرسی دوست عزیز ....
    علی رضا هستم.
    احساس خوبیه وقتی می تونی هر چند ناچیز به دیگران کمک کنی من افتخار می کنم به این کار....
    به امید رهایی ایران از 3# سال نکبت و جنایت....
    Last edited by em0fab0y; 13-08-2011 at 23:51.

2. 5 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

بچه ها بعضي وقتا توي بازي دما ميره رو 75 اينا

عاديه؟

كولپد بگيرم تاثير داره تو پایین آوردن دما؟
    چه مارك و مدل كولپدي خوبه ؟

ماوس وایرلس خیلی باطری مصرف میکنه؟ وایرلس بهتره یا معمولی چه مارکی ؟[

4. این کاربر از mohsenking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

بجه ها بعضي وقتا توي بازي دما ميره رو 75 اينا
عاديه؟ك
كولبد بكيرم تاثير داره ؟ج
جه مارك و مدل كولبدي خوبه ؟

بله عادی هست و مشکلی نیست زیاد حساس نیاشید....
    همون طور که قبلا هم عرض کردم Coolpad تاثیری در پایین آوردن دمای سیستم نداره و گاهی اوقات دمای سیستم رو افزایش می ده به دلیل جهت نامناسب در هدایت هوا....

---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------

بچه ها بعضي وقتا توي بازي دما ميره رو 75 اينا

عاديه؟

كولپد بگيرم تاثير داره تو پایین آوردن دما؟
    چه مارك و مدل كولپدي خوبه ؟

ماوس وایرلس خیلی باطری مصرف میکنه؟ وایرلس بهتره یا معمولی چه مارکی ؟[
    نیاز نبود دوباره بنویسی من پست رو دیدم
    بله فوق العاده مصرف بالایی داره طوری که من تقریبا هر ده روز یک بار باطری رو تعویض می کنم....
    اگر چه باطری Rechargeable دارم اما برای موس استفاده نمی کنم....
    با تمام این شرایط Wireless بگیرین بهتره....
    من HP Original خریدم 70T....

6. 3 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

خوب حالا که همه جمعن برید هر چی تشکر مونده روی پست های من بزنید....آفرین
    دست گلتون درد نکنه.....

8. 4 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام خدمت اساتید

ببخشید اگر سوالم بی ربط به این تاپیکه ولی لطفا اگر اطلاعی در این مورد دارین بگین چون خیلی داره اذیت میکنه

یه دو سه هفته ای میشه که یدونه hp pavilion dv6 6091 nr خریدم , تا حالا خوب بوده غیر از یک مورد که خیلی اعصاب خورد کن شده:

مشکل اینه که یه صدای ویز ویز و گاهی اوقات خش خش بد از قسمت چپ اسپیکر یا کیبورد میاد که حتی در بالا اومدن ویندوز, باز کردن سایت(مخصوصا سایتهایی که تبلیغات متحرک دارن), کوپچکترین کارهای پردازشی و خلاصه همه چیز به گوش میرسه

بردم گارانتی اول گفت مشکل از رم باید باشه رفت عوض کرد مشکل حل نشد, یه هفته گذاشتمش گفت مشکل از اسپیکرش بود که با یه چیزی در تماس بود(فکر کنم گفت با آی ولتاژ- درست یادم نیست) گفت یه حایل گذلشتیم بینش درست شد. حدود 10 دقیقه صداش کم شد ولی دوباره روز از نو روزی از نو...

خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی اعصابم را خورد کرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

همون طور که قبلا هم عرض کردم Coolpad تاثیری در پایین آوردن دمای سیستم نداره و گاهی اوقات دمای سیستم رو افزایش می ده به دلیل جهت نامناسب در هدایت هوا....[COLOR="Silver"]
    ....
    میشه بیشتر توضیح بدین؟! من چند وقت پیش به این پست شما برخوردم و رفتم امتحان کردم با 3تا لپ تاپ:
    1.L502
    2.یه وسترو که مدلش یادم نیست
    3.مک بوک پرو

از 2 تا مدل کول پد هم استفاده کردیم و دما رو هم تست کردیم با speed fan و کاملا" توی خنک شدن سیستم تاثیر داشت مخصوصا" توی بازی ها

11. 2 کاربر از sami-z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

قیمت 6090 الان چقدره ؟ (لطفاَ شهری که قیمت گرفتید هم بگید)
    مدل جدیدتری توی رنج قیمت (تا 1/500) نیومده از hp ؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام.بچه ها یک سوال دارم.هارد 6080 رو میشه برداشت SSD بذاریم؟
    ساتا 2 هست یا 3؟
    یعد اینا مشکل 6090 تو هارد سوختن هم داره یا نه؟
    ممنون

---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------

میشه بیشتر توضیح بدین؟! من چند وقت پیش به این پست شما برخوردم و رفتم امتحان کردم با 3تا لپ تاپ:
    1.L502
    2.یه وسترو که مدلش یادم نیست
    3.مک بوک پرو

از 2 تا مدل کول پد هم استفاده کردیم و دما رو هم تست کردیم با speed fan و کاملا" توی خنک شدن سیستم تاثیر داشت مخصوصا" توی بازی ها
    بچه ها کول پد چه مارکی خوبه؟ تا 40 تومان اینا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ببینید دوست عزیز همون طور که عرض کردم تمام چیزهایی که ممکن بود تصور مشکل یا عیب در موردشون پیش بیاد در این سری برطرف شده و واقعا به سختی میشه مشکلی هر جند کوچک پیدا کرد...
    قطعا تمام مدل هایی که برای دوستانتون خربداری کردین مربوط به سال 2009 و یا قبل ازاون میشه.... درست زمانی که اچ پی در سری dv6 از چیپ های گرافیکی Nvidia استفاده می کرد که گرمای بسیار بالایی تولید می کردن و پرفورمنس سیستم رو به شدت تحت تاثیر قرار می دادن...
    این موضوع تاجایی پیش رفت که اعتبار برند اچ پی و سری dv6 رو به شدت زیر سوال برد و دیگه کمتر کسی حاضر می شد سمت اچ پی به خصوص این سری بره...
    با تغییر رییس اچ پی و اومدن لئو اپوتکر بسیاری از سیاست های این کمپانی هم تغییر کرد و دقیقا بعد از اون بود که در بخش تولید کامپیوترهای این شرکت تغییرات بسیاری در استفاده از قطعات برای تولید نوت بوک پبش اومد و بکی از اون ها هم استفاده ازچیپ های گرافیکی ati/amd radeon در ساختار گرافیکی نوت بوک ها بود...
    به دلیل گرمای بسیار کمتر،مصرف برق پایین تر ، ساپورت رنگ بالاتر ،پرفورمنس عالی و ......
    پس می بیند که تغییرات زیادی در تولید بخش notebook/pc این شرکت اتفاق افتاده و ذهنیت قبلی شما در این مورد کاملا اشتباه هست و نیاز به بازنگری داره....توضیحات زیاد بزارین به همین مقدار بسنده کنم....
    در مورد asus هم کاملا باهاتون موافقم...
    برند فوق العاده عالی هست اما در بخش نوت بوک هنوز به پای بزرگان این عرصه نمی رسه و هنوز خیلی ظرفیت برای تکمبل شدن داره....
    من برای خرید پیشنهاد نمی کنم نه به این دلیل که ممکن بد باشه نه فقط به این علت که با گزینه ها ومدل های بهتری روبه رو هستین...
    در مورد گارانتی هم همون جور که می دونین اچ پی گارانتی و ساپورت رسمی تو ایران نداره اما چون شما یا یه برند حرفه ای و درجه 1 طرف هستین می تونین در مورد گارانتی کمی از نگرانی تون کم کنین چون واقعا احتمالش کم کار به استفاده از گارانتی برسه اگر چه هر چقدر هم ریسک خرابی کم باشه باز هم مهمه....
    در مورد صفحه نمایش هم باید عرض کنم به دلیل تکنولوژی brightview که به کار رفته واقعا کیفیت و تفکیک رنگها بسیار عالی هست ...
    زاویه دید عالی نیست ولی به هیچ وجه طوری نیست که بشه بهش گفت عیب و مثل بقیه LED ها هست...
    من که روزی 16 ساعت استفاده می کنم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم و کاملا راضی کننده هست ....
    از یک سری از بچه ها هم که گفته بودن صفحه نمایش افتضاحه خواهش می کنم زیاده روی نکنن چون واقعا اینطوری نیست....
    این رو هم بگم من نه تعصبی رو این برند ندارم و کلا بدم می آد از چیزی به نام تعصب...
    هر چی گفتم اون چیزی بوده که دیدم و کاملا قابل لمس بوده برام واغراق تو کار نبوده.....
    چقدر زیاد شد...
    سلام
    عزیز تو یکی از پست هات گفته بودی یه مقاله در باره ساخت و طراحی سری جیدی خواندی ! میشه لینکش را برای منو سایرن هم بگذاری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان من نهایتا چند روز دیگه به جمع شما ملحق میشم
    من بین hp 6090 و msi gx680 مردد بودم ولی دیروز با هر دوتاشون کار کردم....
    نرمی کیبرد ها که مثل هم بود مشخصات هم مثل هم بود ولی msi رم 12 داشت ولی خیلی سنگین تر بود تازه ضاهرشم تقریبا دخترانه بود که نمی تونم ببرمش دانشگاه یقینا (hp) برمیدارم.
    وقتی خریدم هر سوالی باشه در خدمتم.....

تازه یه گارانتی خوب هم تو اصفهان پیدا کردم با این که 1530 میداد ولی کلی اشانتون مثل کیف و موس و غیره hp هم میداد و می گفت جلوی خودمون بزنش زمین خوردش کن اگه نشه درستش کنی 90 درصد پولتو برمیگردونیم.
    3 ساله دیگه میزنمش زمین و نوشو میگیرم.
    سلام میشه بگین از کجا می خواهید خرید کنید!؟ من هم دنبال یک شرکت خوب تو اصفهان هستم!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •