مرسی دوست عزیز ....
علی رضا هستم.
احساس خوبیه وقتی می تونی هر چند ناچیز به دیگران کمک کنی من افتخار می کنم به این کار....
به امید رهایی ایران از 3# سال نکبت و جنایت....
مرسی دوست عزیز ....
علی رضا هستم.
احساس خوبیه وقتی می تونی هر چند ناچیز به دیگران کمک کنی من افتخار می کنم به این کار....
به امید رهایی ایران از 3# سال نکبت و جنایت....
Last edited by em0fab0y; 13-08-2011 at 23:51.
بچه ها بعضي وقتا توي بازي دما ميره رو 75 اينا
عاديه؟
كولپد بگيرم تاثير داره تو پایین آوردن دما؟
چه مارك و مدل كولپدي خوبه ؟
ماوس وایرلس خیلی باطری مصرف میکنه؟ وایرلس بهتره یا معمولی چه مارکی ؟[
بله عادی هست و مشکلی نیست زیاد حساس نیاشید....
همون طور که قبلا هم عرض کردم Coolpad تاثیری در پایین آوردن دمای سیستم نداره و گاهی اوقات دمای سیستم رو افزایش می ده به دلیل جهت نامناسب در هدایت هوا....
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
نیاز نبود دوباره بنویسی من پست رو دیدم
بله فوق العاده مصرف بالایی داره طوری که من تقریبا هر ده روز یک بار باطری رو تعویض می کنم....
اگر چه باطری Rechargeable دارم اما برای موس استفاده نمی کنم....
با تمام این شرایط Wireless بگیرین بهتره....
من HP Original خریدم 70T....
خوب حالا که همه جمعن برید هر چی تشکر مونده روی پست های من بزنید....آفرین
دست گلتون درد نکنه.....
سلام خدمت اساتید
ببخشید اگر سوالم بی ربط به این تاپیکه ولی لطفا اگر اطلاعی در این مورد دارین بگین چون خیلی داره اذیت میکنه
یه دو سه هفته ای میشه که یدونه hp pavilion dv6 6091 nr خریدم , تا حالا خوب بوده غیر از یک مورد که خیلی اعصاب خورد کن شده:
مشکل اینه که یه صدای ویز ویز و گاهی اوقات خش خش بد از قسمت چپ اسپیکر یا کیبورد میاد که حتی در بالا اومدن ویندوز, باز کردن سایت(مخصوصا سایتهایی که تبلیغات متحرک دارن), کوپچکترین کارهای پردازشی و خلاصه همه چیز به گوش میرسه
بردم گارانتی اول گفت مشکل از رم باید باشه رفت عوض کرد مشکل حل نشد, یه هفته گذاشتمش گفت مشکل از اسپیکرش بود که با یه چیزی در تماس بود(فکر کنم گفت با آی ولتاژ- درست یادم نیست) گفت یه حایل گذلشتیم بینش درست شد. حدود 10 دقیقه صداش کم شد ولی دوباره روز از نو روزی از نو...
خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی اعصابم را خورد کرده
میشه بیشتر توضیح بدین؟! من چند وقت پیش به این پست شما برخوردم و رفتم امتحان کردم با 3تا لپ تاپ:
1.L502
2.یه وسترو که مدلش یادم نیست
3.مک بوک پرو
از 2 تا مدل کول پد هم استفاده کردیم و دما رو هم تست کردیم با speed fan و کاملا" توی خنک شدن سیستم تاثیر داشت مخصوصا" توی بازی ها
قیمت 6090 الان چقدره ؟ (لطفاَ شهری که قیمت گرفتید هم بگید)
مدل جدیدتری توی رنج قیمت (تا 1/500) نیومده از hp ؟
سلام.بچه ها یک سوال دارم.هارد 6080 رو میشه برداشت SSD بذاریم؟
ساتا 2 هست یا 3؟
یعد اینا مشکل 6090 تو هارد سوختن هم داره یا نه؟
ممنون
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
بچه ها کول پد چه مارکی خوبه؟ تا 40 تومان اینا؟![]()
سلام
عزیز تو یکی از پست هات گفته بودی یه مقاله در باره ساخت و طراحی سری جیدی خواندی ! میشه لینکش را برای منو سایرن هم بگذاری![]()
سلام میشه بگین از کجا می خواهید خرید کنید!؟ من هم دنبال یک شرکت خوب تو اصفهان هستم!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)