تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 241 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خد مت مهندس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوباره این ارور که داد :

اینم فایل دامپ ما :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این حالت idm به ورژن 6.17 ارتقا یافته و بیت تورنت هم نصب نیست و حالت اور کلاکینگ هم غیر فعال شده
    Last edited by alijigari; 21-07-2013 at 03:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mosayeb.heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خد مت مهندس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوباره این ارور که داد :

اینم فایل دامپ ما :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این حالت idm به ورژن 6.17 ارتقا یافته و بیت تورنت هم نصب نیست و حالت اور کلاکینگ هم غیر فعال شده
    فکر کنم شما فقط وقتی توی نت هستی بلواسکرین داری. درسته ؟؟
    شما درایورهای مربوط به شبکه ، نت، وایرلس و ... رو همشو آپدیت کن .
    البته با یه سرچ توی گوگل متوجه شدم این ارور فایل NETIO.sys بیشتر مربوط کاربرای ویندوز 8 میشه . شاید هم این یه باگ توی ویندوز 8 باشه یا شاید درایورهایی شبکه و نت شما با ویندوز 8 سازگاری ندارند که اگه با آپدیت درایورها مشکل حل نشد فعلاً باید بیخیال ویندوز 8 بشی!!!

3. 2 کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه atolympic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد
    Last edited by atolympic; 21-07-2013 at 19:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mosayeb.heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

رم ها مشکل ندارن . هارد رو هم تست کردی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فکر کنم شما فقط وقتی توی نت هستی بلواسکرین داری. درسته ؟؟
    شما درایورهای مربوط به شبکه ، نت، وایرلس و ... رو همشو آپدیت کن .
    البته با یه سرچ توی گوگل متوجه شدم این ارور فایل NETIO.sys بیشتر مربوط کاربرای ویندوز 8 میشه . شاید هم این یه باگ توی ویندوز 8 باشه یا شاید درایورهایی شبکه و نت شما با ویندوز 8 سازگاری ندارند که اگه با آپدیت درایورها مشکل حل نشد فعلاً باید بیخیال ویندوز 8 بشی!!!
    خسته نباشین
    1- دیشب 2 دقیقه هم نشده بود که بلو اسکرین گرفتم --همیشه روی نت هستم
    2-تمام درایور ها مربوط به لن اپدیت شد که قبلا هم همون درایور ها بود و وایرلس مادر برد هم غیر فعال شد
    3-مادربرد من 2 تا لن داره دیشب که بلو اسکرین گرفتم روی چیپست intel بود حالا روی realek گذاشتم ببیینم چی میشه
    4- فقط چند ساعت قبل از بلو اسکرین یک اپدیت نصب شده بود به نام :
    Windows Malicious Software Removal Tool for Windows 8 and Windows Server 2012 x64-based Systems - July 2013 (KB890830)

Update type: Important

After the download, this tool runs one time to check your computer for infection by specific, prevalent malicious software (including Blaster, Sasser, and Mydoom) and helps remove any infection that is found. If an infection is found, the tool will display a status report the next time that you start your computer. A new version of the tool will be offered every month. If you want to manually run the tool on your computer, you can download a copy from the Microsoft Download Center, or you can run an online version from microsoft.com. This tool is not a replacement for an antivirus product. To help protect your computer, you should use an antivirus product.

فقط گفتم شاید از این باشه هر چی گشتم پاکش کنم تو لیست اپدیت برای پاک کردن نبود

6-یک اروری هم همون موقع که بلو اسکرین گرفتم در قسمت action center ثبت شده که اونم براتون گذاشتم شاید کمک کنه :
    The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x000000d1 (0x0000000000000008, 0x0000000000000002, 0x0000000000000000, 0xfffff88001a3a86d). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 072113-17093-01

7-توی فایل دامپ ما چیزی در مورد این باگ که اولش نوشته--گفته نشده ؟
    Last edited by alijigari; 21-07-2013 at 23:03.

داره خودمونی میشه xgf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من چند روز با این مشکل لعنتی مواجه هستم و خست کارمو مختل کرده..
    لپ تاپم مدل msi cx-640 هست که دو تا گرافیک داره
    رم 4 cpu i5
    باید بگم که وقتی این مشکل پیش میاد و من به سراغ این مسیر C:\Windows\Minidump میرم فایلی نیست که بخواهم براتون اپلود کنم (فایل های هیدن هم باز میباشند)
    قبل انتی ویروس کسپر نصب کردم پاک کردم گفتم شاید مال اون باشه که حل نشد

گفتم ویندوز عوض کنم ببینم چی میشه از همن سی دی ویندوز قبلی خودم 7 64 بیتی نصب کردم یکم باهاش کار کردم مشکلی نداشت اما دوباره همینجور شد صفحه ابی اومد و ریست کرد
    ببینید دوستان بزارید یه نگاه بندازیم دقیق بهش از سی دی ویندوز نمیتونه باشه چون من این ویندوز رو روی ده تا لپ تاپ تست کردم و مشکلی نداشته
    از درایور هام هم نمیتونه باشه چن همه رو شناخته ویا اگه مشکل درایور باشه چطور تا چند روز پیش که همین ویندوز بود مشکلی نداشت؟ در حالی که سخت افزار جدیدی اضافه نشده
    خواهش میکنم بگید با وجد اینکه اون فایل تشکیل نمیشه من از کجا بفهمم نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟ چطور باید حلش کنم امیدوارم اطلاعات کامل داده باشم

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من چند روز با این مشکل لعنتی مواجه هستم و خست کارمو مختل کرده..
    لپ تاپم مدل msi cx-640 هست که دو تا گرافیک داره
    رم 4 cpu i5
    باید بگم که وقتی این مشکل پیش میاد و من به سراغ این مسیر C:\Windows\Minidump میرم فایلی نیست که بخواهم براتون اپلود کنم (فایل های هیدن هم باز میباشند)
    قبل انتی ویروس کسپر نصب کردم پاک کردم گفتم شاید مال اون باشه که حل نشد

گفتم ویندوز عوض کنم ببینم چی میشه از همن سی دی ویندوز قبلی خودم 7 64 بیتی نصب کردم یکم باهاش کار کردم مشکلی نداشت اما دوباره همینجور شد صفحه ابی اومد و ریست کرد
    ببینید دوستان بزارید یه نگاه بندازیم دقیق بهش از سی دی ویندوز نمیتونه باشه چون من این ویندوز رو روی ده تا لپ تاپ تست کردم و مشکلی نداشته
    از درایور هام هم نمیتونه باشه چن همه رو شناخته ویا اگه مشکل درایور باشه چطور تا چند روز پیش که همین ویندوز بود مشکلی نداشت؟ در حالی که سخت افزار جدیدی اضافه نشده
    خواهش میکنم بگید با وجد اینکه اون فایل تشکیل نمیشه من از کجا بفهمم نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟ چطور باید حلش کنم امیدوارم اطلاعات کامل داده باشم
    دوست عزیز اگه صفحات قبلی را مطالعه کنید
    مهندس گلمون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت تصویری گفتن که چه جوری فعالش کنید تا این فایل ایجاد بشه

Last edited by alijigari; 22-07-2013 at 19:11.

9. 2 کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز اگه صفحات قبلی را مطالعه کنید
    مهندس گلمون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت تصویری گفتن که چه جوری فعالش کنید تا این فایل ایجاد بشه

شرمنده دااش میشه شماره صفحشو بدی؟ ندیدم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه atolympic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

رم ها مشکل ندارن . هارد رو هم تست کردی؟
    بله هاردمو هم با اون نرم افزار که گفتی تستش کردم
    مشکلی نداشتن

ایا ممکنه مشکل از سخت افزار wifiباشه؟
    چون میام اینترنت قاطی میکنه...

12. این کاربر از atolympic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xgf

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

داداش میشه بگید اون لینک کجاست؟
    مهندس حیدری به پست ما هم نگاه میندازی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •