تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 555 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

من خوشم مياد تا يه طوري ميشه طرف ميكنه شكسته بسته سرچ ميكنه مياد اينجا اظهار فضل ميكنه

نميگم بده ولي ديگه بعضي دوستان طوري از واژه ها صحبت ميكنن انگار تو دانشگاه شريف ريزپردازنده 1 و 2 و 3 و پيشرفته رو تدريس ميكنن!

آقا بهمن رو فاكتور بگيريد

حالا منم يه چيزي بگم به عنوان فارغ التحصيل رشته نرم با معدل بالاي 14.64 از دانشگاه معتبر (ديگه باقيش ريا ميشه )
    هرچي هم تعداده هسته ها زياد بشه(حالا دو هسته يا 4 هسته)
    اين آخرش نرم افزاره كه بايد از اين هسته ها استفاده كنه! وقتي نتونه يعني هيچ!
    خيلي از سي پي يو هاي فعلي جلو افتادن از قافله!

من ميگم سي پي يو بدون هسته فرد اعلا بگيريد كه زير دندون نره
    ظاهراً ریویو هارو نخوندی ... همین جمله gsmarena که میگه گلکسی اس 2 سریعترین بروزر رو که تا حالا دیدیم داره کافیه
    اگه دو هسته ای تاثیری نداره پس دلیل اینکه این گوشی تو همه چی سریعترینه چیه ؟
    وقتی آیفون 4 که انقدر تو بروزر سریعه رو به راحتی پشت سر میزاره چطور میتونی بگی تاثیری نداره
    گزشته از 2 هسته استفاده از رم ddr3 برای اولین بار تو گوشی و gpu خیلی قویتر و کلی پیشرفت دیگه اینو از ARC جلو میندازه
    حتا اگرم اندروید 2.3 نتونه از 2 هسته استفاده کنه میدونیم که برای این گوشی حداقل 1 آپدیت میاد و اونوقت تاثیرش رو میبینیم
    به هر حال اگه این پست رو برای جذب دوستان به ARC زدی باید بدونی که اگه قیمتش 400 تومن بود خیلیا میخریدنش ولی فعلاً با قیمت 700 تومن هر کاریم کنی مشتری نداره
    البته من تو مغازه 1 نفرو دیدم که 695 تومن خریدش!

الان همه برندا 2 هسته ای زدن و این توجیه درستی نیست که چون برند مورد علاقمون از این کار ناتوانه برندای دیگه رو زیر سوال ببریم!

2. 8 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

حسن مشكل داريا!!!‌ سريع ميپري تو آدم
    من اصلا كار به گالاكسي ندارم!!!!!!!
    من فقط در مورد سي پي يو هاي دو هسته اي خواستم يه چيزي گفته باشم كه عقب نباشم!

بخند حالا ! اين آب قندو بخور فشارت افتاد خوبه ما خودمون 100 بار گفتيم گالكسي رو دست نداره
    ديگه چته؟

به هر حال اگه این پست رو برای جذب دوستان به ARC زدی باید بدونی که اگه قیمتش 400 تومن بود یلیا میخریدنش ولی فعلاً با قیمت 700 تومن هر کاریم کنی مشتری نداره
    اووووووووه!
    اين آخر پست بود! چه قدر خنده دار بود
    به من چه كه بيام مشتري براي آرك جذب كنم
    حتما خودت اينجوري هستي كه اينطوري احساس ميكني
    اول آخر آرك ! دو قرون گيرم ميومد ميكردم
    Last edited by Original Titan; 14-06-2011 at 19:00.

4. این کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

من خوشم مياد تا يه طوري ميشه طرف ميكنه شكسته بسته سرچ ميكنه مياد اينجا اظهار فضل ميكنه

نميگم بده ولي ديگه بعضي دوستان طوري از واژه ها صحبت ميكنن انگار تو دانشگاه شريف ريزپردازنده 1 و 2 و 3 و پيشرفته رو تدريس ميكنن!

حالا منم يه چيزي بگم به عنوان فارغ التحصيل رشته نرم با معدل بالاي 14.64 از دانشگاه معتبر (ديگه باقيش ريا ميشه )
    هرچي هم تعداده هسته ها زياد بشه(حالا دو هسته يا 4 هسته)
    اين آخرش نرم افزاره كه بايد از اين هسته ها استفاده كنه! وقتي نتونه يعني هيچ!
    خيلي از سي پي يو هاي فعلي جلو افتادن از قافله!

من ميگم سي پي يو بدون هسته فرد اعلا بگيريد كه زير دندون نره
    چشم...!!!!

اولا اگه واقعا برداشتتون از بحث علمی اظهار فضله،که من دیگه چیزی نمیگم و سکوت میکنم...خوب حالا چه اشکالی داره دوتا چیز هم من یادبگیریم و اشتباهاتم رو بدونم...شماها که همه مهندسین بذارید ما بی سواد ها از علمتون استفاده کنیم
    دوما مدرک من سوم راهنمایی هستش و درس رو ول کردم رفتم دنبال مکانیکی...! اصلا هم مال این حرفها نیستیم که بیام جلوی شما مهندس ها اظهار فضل کنیم...
    سوما چشم !!! من از این بعد به thread میگم نخ و به بقیه هم میگم.....خوب استاد اسمش اینه دیگه،دیگه چی باید بهش بگم،خوبه از این به بعد برای اینکه دیگه حرفهای قلنبه سلمبه نزنم به Core i7میگم سیب زمینی!

چهارما در پست های قبل قول دادم از گوشی های دیگه در این تاپیک حرف نزنم و نزدم....به روی چشم...دیگه اظهار فضل هم نمیکنم و افاضه ی فضل اساتید رو نظاره کرده و استفاده میکنم

در نهایت واقعا انتظار نداشتم در این تاپیک کسی که بحث علمی مکنه رو مسخره کنند و بهش تیکه بندازند و منکه اشتباهم رو قبول کردم و رفتم پستم رو درست کردم!
    اگر هم من به hasanmotori تیکه ای انداختم قبل اشتباهم رو قبول کردم...

نخواستیم بابا!!!!!!!
    برید با همون گالکسی اس 2 حال کنید...
    Last edited by Bahman.M86; 14-06-2011 at 19:12.

6. 8 کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

10

سلام بچه ها

منو گالاکسی با هم رفتیم بیرون با ماشین یه دوری بزنیم میخواستم gps رو چک کنم که واقعا عالی بود.گوشی رو گذاشتمش روی stand ماشین و رو حالت voice talking تنظیمش کردم.جاتون خالی نشستیم تو ماشین با هم گپ زدن

ولی خودمونیما چقدر این voice talking حال میده تو ماشین خیلی راحت sms میدادم-زنگ میزدم به دوستام و میرفتم تو gps و همه این کارا رو بدون اینکه به گوشی دست بزنم انجام میدادم-این تکنولوژی خیلی تو ماشین بدرد میخوره.

دوستمو با زیدش سوار کرده بودم رفتیم دریا جاتون خالی ......تو راه وقتی داشتم با گوشی صحبت میکردم دوستم میگفت با کی حرف میزنی گفتم با گوشیم.اولش فکر کرد دارم شوخی میکنم.ولی وقتی براشون از قدرت و کاراییهای این غول موبایل صحبت کردم هر دوشون کفشون برید.دوستم بد جور رفته بود تو نخ این گوشی ول نمیکرد منو همش سوال میکرد از قابلیتاش

خلاصه خیلی خوش گذشت ولی اینو بگم که تمام این امکاناتش فقط برای تبلیغات نبود و خیلی تو ماشین بدرد میخوره

باید خودتون ازمایش کنید تا حرفامو باور کنید

ممنون و موفق باشید
    Last edited by kissyou; 15-06-2011 at 00:29.

8. 14 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

بهمن جون اين جمله رو معنيشو ميفهمي؟

راستي بكس 13 دم دستت هست؟

من ديگه اسپم نميدم!
    Last edited by Original Titan; 14-06-2011 at 19:07.

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

بهمن جون اين جمله رو معنيشو ميفهمي؟

نه عزیزمن
    گفتم که منه بی سواد رو چه به بحث با مهندسینی چون شما
    گفتم که من تا اونجایی درس خوندم که دهقان فداکار پیرهنش رو در آورده بود و منتظر تصمیم کبری بود!!!!

شما که microprocessor و Assembly و انتقال داده و طراحی دیجیتال و معماری کامپیوتری موریس مانو و سیستم های عامل(احتمالا نوشه ی ویلیام استالینگز) و مهندسی فایلهای استاد روحانی رانکوهی رو خوندید و پاس کردید دیگه براتون کسر شانه که بیاید با بی سوادهایی مثل من دهن به دهن بزارید....

مواظب باشید یه وقت خدای نکرده بی سوادی من به شما سرایت میکنه...!!

11. 3 کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

بهمن جان خودتو ناراحت نکن اینا هم دل دارن دیگه حوصلشون سر میره میبینن هیچکی نمیاد تو تاپیک arc پست بده ایناهم یه چیزی بگن میان اینجا اسپم میدن

13. 5 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بهمن جان خودتو ناراحت نکن اینا هم دل دارن دیگه حوصلشون سر میره میبینن هیچکی نمیاد تو تاپیک arc پست بده ایناهم یه چیزی بگن میان اینجا اسپم میدن
    تا فرهوده هست غصه ای ندارن

آقا خواهشا دیگه بکشید بیرون از این هسته یا بنده خدا نژاد میوفتم

آقا سمپل دوربین یادت نره .. آنباکسینگ برچسب ال سی دی و قاب ژله ای می خوایم چی کار؟
    .
    راستی با تمام بی گیگی دارم ریویوت رو دانلود می کنم .. دستتم طلا

پ.ن: راستی به این بنده خدا اس زدم میگه دانشجوام 50تا دارم قیمت هم همون 900

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسی تونست زنگ بزنه ببینه چی میگه من الان نمی تونم بزنگم
    Last edited by M@hdi-B; 14-06-2011 at 19:52.

15. 4 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

نه عزیزمن
    گفتم که منه بی سواد رو چه به بحث با مهندسینی چون شما
    گفتم که من تا اونجایی درس خوندم که دهقان فداکار پیرهنش رو در آورده بود و منتظر تصمیم کبری بود!!!!

شما که microprocessor و Assembly و انتقال داده و طراحی دیجیتال و معماری کامپیوتری موریس مانو و سیستم های عامل(احتمالا نوشه ی ویلیام استالینگز) و مهندسی فایلهای استاد روحانی رانکوهی رو خوندید و پاس کردید دیگه براتون کسر شانه که بیاید با بی سوادهایی مثل من دهن به دهن بزارید....

مواظب باشید یه وقت خدای نکرده بی سوادی من به شما سرایت میکنه...!!
    میگم با ابن همه اطلاعات مطمءنی منظورت از سوم راهنمایی سال سوم دکتری نبوده؟!

اینم به همه:
    بچه ها خواهشا قبل از اینکه دوباره سر و کله مدیرا پیدا بشه و شروع به پاکسازی کنن ( که تر و خشک با هم بسوزه!(خودشون گفتن!!))
    بیخیال این بحثا بشین یکی اومد یه چیزی گفت یه چیزی هم شنید!

ممنون میشم بیخیالش شید!

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------

راستی یادم رفت برام دعا کنین محتاجم!!!

17. 4 کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

امروز علاالدین بودم
    2-3 تا از مغازه های طبقه پایین داسشتند و 3-4 تا از مغازه های طبقه 5-6 داشتند
    قیمت هم 980-1050 بوذ
    این فروشگاه میداد 980
    طبقه ششم-واحد 648-فروشگاه موبایل 648
    قیمت 980

19. 9 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •