دوستان لطفا بحث های مرتبط با بیمه رو تاپیک زیر ادامه بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای انحصار ورثه هم تاپیک جدا بزنید
ممنون
دوستان لطفا بحث های مرتبط با بیمه رو تاپیک زیر ادامه بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای انحصار ورثه هم تاپیک جدا بزنید
ممنون
Last edited by V E S T A; 04-03-2013 at 00:02.
جالبه بعد از 3 روز هنوز کسی جواب ما رو نداده!!!! این بخش مدیر نداره؟؟؟؟
سلام .
بله , درسته . پولهائی که توی بانک هست قابل برداشت نیست تا انحصار ورثه بشه و سهم هر یک از ورثه مشخص بشه و بره بانک و سهمش رو بگیره .
حتی کسی که وکالت کل داره حق نداره بعد از فوت پولی از حساب برداره و اصلاً وکالتش حتی اگر وکالت بلا عزل باشه با فوتِ موکّل اون وکالت باطل میشه .
مسئله ی بدهی های میت هم هست که تا پرداخت نشه کسی حق مطالبه ی ارثیه نداره البته برای مسلمان . دیگر ادیان رو اطلاعی ندارم
سلام .
اگر کسی جواب سوالتون رو بدونه حتماً جواب میده .
مدیران سایت هم جواب همه س سوالها رو نمیدونند خصوصاً سوالهای اینجوری که هر بانک و موسسه ای برایِ خودش قوانین جداگانه وضع میکنه .
به نظرم بهترین راه اینه که هر روز تو مسیرتون از یکی دو بانک سوال کنین یا با تلفن , تا از قوانین بانکهای مختلف رو در این مورد آگاه بشین .
معمولا موسسه هایی که وام میدن و مشتری باید حساب باز کنه برای گرفتن وام ، به اون حساب سود زیادی تعلق نمیگیره
ولی در مورد گرفتن وام بعد از باز کردن حساب تا یک ماه ،اولا مقدار وام دریافتی به مقدار پول شما داره که برای شرایط شما 3 میلیون اورده شما و گرفتن 2.5 میلیون باید سودی بالای 20 درصد پرداخت کنید.
چند تا موسسه هست که وام سریع میدن و سودشون 25-28 درصد هست ولی اگر شاید پولتون یک مقداری بخوابه درصد سود و یا مدت بازپرداخت تغییر میکنه
سلام دوستان یه سوال فنی داشتم من میخوام از اینترنت بانک.. بانک صادرات و بانک ملی استفاده کنم ولی نمیخوام دستگاه رمزیاب بخرم آیا امکانش هست برم شعبه و فیش مربوط به اینترنت بانک رو پر کنم و شماره مشتری و رمز عبور رو بگیرم ؟؟؟
سلام دوستان گرامی من یه مقدار پول میخوام بزارم تو بانک و یک حساب بلند مدت 1 ساله باز کنم و سود 23 درصد ماهیانه از بانک بگیرم حالا سوالم اینجاست من اگه 4 الی 5 ماه دیگه بخوام حسابم رو ببندم آیا جریمه میکنند و یا کاری دیگه میکنند؟؟؟
کجا ماهی 23درصد میده؟
موسسه مهر تو کرج
ماهی 23 درصد یا سالی 23 درصد با بازپرداخت ماهیانه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)