تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 284 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام
    من الان ریش تراش Braun Cruzer4 دارم ریش تراش خوبی هم هست اما نیاز منو براورده نمیکنه.
    با تیغ کاملا جوش میزنم، با قسمت فویلی ریش تراش خودمم زیر گردنم خون میاد و جوش میزنه.بنابر این مجبورم که با خط اندازش ریش کل صورتمو بزنم که زمان میبره و سخته. بهترین چیز فکر می کنم Groomer باشه چون یک بار یه مدل فیلیپس رو امتحان کردم خیلی کوتاه و سریع زد راضی بودم. حالا میخوام یه ریش تراش بخرم. راهنمایی می خواستم که تو این مدل ریش تراشا Remington خوبتره یا Philips ؟
    هر کدوم که بهتره چه مدلیش کوتاه ترین حالت میزنه و کامل تر از بقیه اس. قیمتشم نسبتا مناسب باشه.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    شما عزیز باید فیلیپس rq 1260 بگیری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

چقدر میخواهید پول بدین ؟
    تا 400 500 تومان، مدلی رو میشه بهم معرفی کنید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شما عزیز باید فیلیپس rq 1260 بگیری
    آخه من قبل از کروزر4 یه مدل خیلی خوب سه تیغه فیلیپس که زیر دوش میشد برد و تازه همراهش کرم اصلاح هم موقع اصلاح میزد بیرون استفاده کردم ولی تمام زیر گردنم خون میومد تازه کامل هم موهارو نمیگرفت یعنی یه سری میموند. به خاطر همین موضوع دیگه کلا بیخیال اصلاح صورتم به صورت کامل شدم و همیشه سعی می کنم ته ریش بذارم. واسه همین دنبال کوتاه ترین ته ریش زن هستم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

تا 400 500 تومان، مدلی رو میشه بهم معرفی کنید؟
    با این قیمت بهترین مدلی که میتونی بگیری براون سری 5 هست و پاناسونیک lt20 که خوب امتحانش رو پس داده
    اگه میخوای حسابی برات سفید کنه حتما پاناسونیک بردار و در کل از براون بهتره

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دیگه حالم از LF51 پاناسونیک به هم میخوره! یه روز نمیشه که صورتم رو خون نندازه! وقتی هم که زیاد فشار ندی خوب نمیزنه....یعنی فقط 6 ماه اول خوب بود!

مدل های جدید هم که اینقدر گرون شده...
    متاسفانه ریش تراش جوری هست که ممکنه با صورت یکی سازگار باشه و یا نباشه و یا حتی بعد از یک مدت ناسازگار بشه!
    منم LF51 دارم و البته خیلی هم راضی هستم. شاید تیغ شما کند شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

متاسفانه ریش تراش جوری هست که ممکنه با صورت یکی سازگار باشه و یا نباشه و یا حتی بعد از یک مدت ناسازگار بشه!
    منم LF51 دارم و البته خیلی هم راضی هستم. شاید تیغ شما کند شده
    شما پیشنهاد میکنی اینو ؟ راضی هستی؟
    من میخواستم بگیریم اینو ولی مطلب این دوستمون منو هم پشیمون کرد ، البته باید بگم خیلی کار خوبی کردن راست و حسینی گفتن ، ممنوم ازشون ، ولی با این حرفا آدم به این نتیجه میرسه ممکنه یک میلیون و سیصد بدی به ریش تراش بعد به صورتت نخوره ، نمی دونم میشه پولشو دادبه یه گوشی خوب...البته این که شیشصد تومنه...ریسکش می ارزه ...lt20 هم خیلی حرفش زیاده نمی دونم این یا اون...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

امروز اتفاقی رفتم خیابون فردوسی ، دیگه حوصله بد و خوبو نداشتم رفتم اولین مغازه گفتم یه ریش تراش بده زیر گردن رو خوب بزنه ، گفت lf51 خودم دارم استفاده می کنم، همونو خریدم ، هنوز باش اصلاح نکردم ، امیدوارم تجربیاتم خونینی نداشته باشم ، ولی میام میگ چه طور بود که اگه بد بود در دامش نیوفتید
    Last edited by nimajun555; 06-01-2014 at 21:32.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما پیشنهاد میکنی اینو ؟ راضی هستی؟
    من میخواستم بگیریم اینو ولی مطلب این دوستمون منو هم پشیمون کرد ، البته باید بگم خیلی کار خوبی کردن راست و حسینی گفتن ، ممنوم ازشون ، ولی با این حرفا آدم به این نتیجه میرسه ممکنه یک میلیون و سیصد بدی به ریش تراش بعد به صورتت نخوره ، نمی دونم میشه پولشو دادبه یه گوشی خوب...البته این که شیشصد تومنه...ریسکش می ارزه ...lt20 هم خیلی حرفش زیاده نمی دونم این یا اون...

من که راضی هستم ولی نمیتونم پیشنهاد کنم یا نه. چون ممکنه به صورت یکی بخوره و به یکی نه. روی دفترچش که نوشته بود باید حداقل تا یک ماه به صورت تر اصلاح داشته باشید تا صورت عادت کنه. Lt20 رو هم خودم برای دادشم گرفتم و اون هم راضی هست! البته یک ردیف تیغه کمتر داره و سرعتش کمتر هست ولی در عوض عمر باتری بالاتری داره و فکر کنم همزمان با برق هم کار میکنه و چون کوچیکتر هست کمی خوشدست تر هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

امروز با lf51 اصلاح کردم ، یه کم ته ریش داشتم ، با موزر کوتاه کردم ، ولی چون تنظیم کردم که موزر صفر نزنه ، یه مقدار ریشم واسه اینجور ریش تراش ها بلند محسوب میشد ، که یه مقدار به صورت عمدی بود
    رویایی اصلاح نکرد ، بگم خیلی خوب اصلاح کرده و این نهایت آرزوهای منه دروغ گفتم ، زیر گردن یه مقداری موند، سوزش و التهاب کمی هم زیر گردن داشتم ، یه نقطه حساس هم دارم که معمولا یا جوش میزنه یا خون میوفته که باز هم خون افتاد ، ولی در کل التهاب و فشار کمتری نسبت به تیغ داشت ، و خیلی هم نسبت به تیغ سفید تر کرد ...
    که اینا خیلی واسه من مهم نیست ، مهم اینه که ببینم پس فردا یا به عبارتی دیگه یک روز در میون میتونم اصلاح کنم چون با تیغ واسه من غیر ممکن بود ، و باید یه وقفه چند روزه میون
    د و گرنه جوش میزد صورتم ...حالا ببینیم چی میشه...

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

کلا با ریش تراش های پاناسونیک یا براون باید هر روز یا یک روز در میون اصلاح کنید. یعنی در حد ته ریش . اگه ریش بلند تر باشه کمی مشکل میزنه. ولی فیلیپس ها ریش بلند رو هم راحت میزنه و البته معمولا برای زیر گردن مشکل داره.
    بازم میگم حتما برای اصلاح اون هم در چند هفته اول استفاده LF51 از کف استفاده کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •