تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 507 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ســعی کنید در مورد مسـائلی کـه زیـاد در مـوردشون اطلاعات چـندانی نـدارید و یـا اطلاعاتتون بـه حد کـافی نیست با کسی بحث نکنید خصوصا تـو یـه جمعی کـه باهاشون رو در بایستی هم دارید ... یـا اگـه هم حـرف زدیـد زیـاد به اون حــرفی کـه در موردش مطمـئن نیسـتید اصرار نکـنید ... چون هم ممکنه اطلاعات ناقص و بعضا نادرستتون بـه بقیه منتقل بشـه و اون ها رو هم گمــراه کنه و هم اینــکه ممکنـه تو اون جمــع کسـی حضــور داشتـه بـاشه کـه خیـلی بیشـتر از شمـا تو اون حیطـه‌ی مشخص خبــره بـاشه و شمـا خبــر نداشته باشید...همیــن بــلا امــروز سر من در مورد سرمایه‌گذاری کردن تو بورس اومــد و حسابی ضایع هم شدم ! :|
    نکــنیــد تـو رو خــدا ! کـه مـث مـن بـد ضـایع میـشید،از مـن گفـتن بـود !

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

...
    اگر در مورد یک شغل یا کلا در یک مورد خاص اطلاعات و تجربیاتی دارید که عموما نمیدونن سعی کنید برای همه نگید! بخصوص که طرفتون الکی حرف زن باشه و اصلا گوش نکنه شما چی میگی و بخواد حرف اشتباه خودشو بزور تایید کنه! این جور موقع ها بذارید طرف خوش باشه و حرصشو نخورید
    Last edited by Ezel; 03-02-2012 at 22:22. دليل: نقل قول گرفتن در این تاپیک ممنوعه - حذف نقل قول /

3. 12 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

وقتی یه نفر در مورد چیزی که خریدید ازتون میپرسه نباید همه توضیحات فنی رو براش از اول شروع کنی به گفتن دل زدگی ایجاد میکنه
    یه چند تا نکته کوچیک انتخاب کن یه نیشتر با کلامت بهش بزن اگه تشنه بود و میهخواست بیشتر بدونه ازت میپرسه و مشتاقانه گوش میکنه حتی ممکنه ازت بخواد واسه خریدن کمکش کنی
    اگه هم خوشش نیومد یه تشکر میکنه و تموم میشه
    همیشه همه چیز رو برای همه کس نباید توضیح داد

---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------

راستی من امشب سعی کردم دوتا نکته بالارو تویمهمونی رعایت کنم

---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------

ولی راستش رو بخواین کامل کامل نشد یعنی سخته ما کلا پر حفیم میدونی بروبچ ای تی همشون پر از ایده هستن البته خدا رو شکر من ضایع نشدم چون سعی میکردم همش رعایت کنم و رعایت کنم

داره خودمونی میشه halfblod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این اتفاق برای دوست من در حال افتادنه الان...
    دوستم کاناداس.. بعد از اینجا براش زن پیدا کردن.. اینم یک ماهه رفته اونجا برای ادامه تحصیل!!
    امروز ساعت 11 عقدش بوده... عقد غیابیی , غیرحظوری که میگن
    دیشب مامانش زنگ زده گفته حق نداری زنگ بزنی خونه , که فامیل بگن داماد حووووله!!!!!!!!
    حالا اینو ولش کردن توی حال خودش تا امروز ساعت11 که زنگ زدن بله بگه..... اینم که اصلا دل نداره... از استرس و اینها دقیق مراسم عقدشو بهش کوفت کردن....!!
    میگه مثل بز توی خونه نشستم در و دیوارو نگاه میکردم که زنگ بزننن! دیوانه شدم!
    بعد هم برای ناهار و جشن و اینها.... دیگه از بس توی شادی و سور ساط عقد بودن.. هیچ کس بهش توجه نکرده(یعنی یکی زنگ نزده تبریک بگه و..) گفتن اونجا نصفه شبه گرفته خوابیده..بذارید بخوابه
    اون اون موقع تا حالا آن شده.. داره با من چت میکنه از بی کسی و تنهاییی... )
    این از مراسم عقدش!!!!
    خدا باقیشو به خیر کنه

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

برای اینکه لحظه ای دیگران رو بخندونید خودتون رو تحقیر نگنید.خیلی از آدما برای اینکه به دل دیگران بشینند دیت به هر کاری میزنند

اگه از کسی بدتون میاد این موضوع رو به دیگران نگید.مطوئن باشید به گوش طرف میرسه و دشمنی بوجود میاد

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

وقتی توی جاده یه پیرمرد جلومون داره رانندگی میکنه ازش فاصله ی زیادی بگیریم چون هر لحظه ممکنه بزنه رو ترمز!

داره خودمونی میشه MatinSpider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران یعنی شهری که ...

پيش فرض

توی پمپ بنزین که میرین هیچ وقت نازل رو توی باک رها نکنید تا خودش باک رو پر کنه. (فکر نکنید نازل داخل باک گیر کرده و دیگه به این آسونی در نمیاد)
    حتما با دستتون هم نازل رو بگیرید و نگه دارید

این تجربه تلخی بود که من امروز تجربه کردم
    اصن داستانی درست کردم امروز تو پمب بنزین. اه
    Last edited by MatinSpider; 04-02-2012 at 21:18.

9. 14 کاربر از MatinSpider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ وقت به پدرتون سرکشی نکنید و نذارید روتون به روی هم باز شه که خیلی بد میشه رابطتون..
    مثل چی پشیمون میشید.من این کارو کردم و پشیمونم اما غرورم نمی زاره برم ازش معذرت بخوام...(شب و روزم دعای مرگ می کنم)

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

ببخشید طولانیه ولی اگه مثل من تو بعضی موقعیت ها نبودید بخونید...

دوستان یه تجربه جدید امروز گرفتم که البته حماقت محض بود ولی اسمشو گذاشتم تجربه چون فکرشو هم نمی کردم و انتظار همچین چیزی رو اصلا نداشتم...
    اوایل عصر امروز تو ماشین دوستم بودم رسیدیم به یه چهار راه که شمارش زمان چراغ هم نداشت. چراغ سبز شد و تا ما 2 3 متر از خط عابر رد شدیم چراغ زرد شد دوستم که راننده هم بود خواست وایسه من سریع گفتم نه برو برو و 3 4 متر جلوتر یهو یه افسر عین عجل معلق سبز شد و بزن کنار و مدارک و... به هیچ صراطی هم که مستقیم نیستن
    تا ما پارک کنیم و پیاده شیم جریمه رو نوشته بود داده بود به همکاراش و خودش رفته بود تو اون چهار راه شلوغ مشغول جریمه دیگران شده بود
    ما هم گرفتیم برگه رو دیدیم یه 10 نوشته و یه خط بعدش که گفتیم لابد 10 تومن هست و تازه گفتیم باز دمش گرم و بیخیال راه افتادیم یکمی هم ناله نفرین کردیم که الان یک ماهمونو خراب کردی و... 2 ساعت بعد که جدا شده بودیم رفیقم زنگ زد گفت این 100 تومنه!! خلاصه از چند ساعت پیش گلوم گرفته سر این چیزی که رفته تو پاچم... خود پول زور 100 هزار تومن به ناحق یه طرف (اگرچه حق هم باشه این مبلغ خیلــی زیاده بخصوص واسه ما...) این که رفیقم که تازه هم گواهی گرفته جلو خوانوادش و من در نظر اونا خراب شدم هم یه طرف این که این وسط قضیه تقصیر من هم بود و الان حتی کل جریمه رو هم از جیب خودم به اسم اینکه درستش کردم و اشنا داشتم هم بدم (که همش پای خودم هست در اصل) بازم... این وسط یه خرابکاری بدی بین من و رفیقم شد...
    من که از اون افسر به هیچ وجه نمیگذرم و واگذارش کردم به خدا و این دنیا

تجربیاتشم که معلومه و گفتن نداره ولی اگه بازم با اون افسر روبرو بشم حتما از خجالتش در میام

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

هیچوقت مشکلات رو واسه خودتون بزرگ نکنید اون شونه ها رو که دارید رو میبینید ؟ اونا بعضی وقت ها واسه اینن که بندازیتشون بالا و بگید بیخیال .....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •