سلام
آره هیکلم به قول معروف شل و لشه !
شکم داشتم الان کم کردم یه مقدار جم و جورتر شدم ولی هنوزم شکم و پهلو و باسن چربی اضافه زیاد دارم .
یکی میگفت آمینو یا گلوتامین بخورم ...
میخواستم نظر شما رو بدونم .
تشکر فراوان
موفق باشید
سلام
آره هیکلم به قول معروف شل و لشه !
شکم داشتم الان کم کردم یه مقدار جم و جورتر شدم ولی هنوزم شکم و پهلو و باسن چربی اضافه زیاد دارم .
یکی میگفت آمینو یا گلوتامین بخورم ...
میخواستم نظر شما رو بدونم .
تشکر فراوان
موفق باشید
Last edited by hotshotbabol; 18-08-2013 at 14:18.
گلوتامین که تاثیری تو انرژی و کم نیاوردن نداره خیلی. آمینو هم اگه امینو مخصوص حرفه ای ها رو بخوری شاید یه چیزایی احساس کنی.
قاعدتا افراد با بدن اینجوری به هیچ عنوان زیر وزنه کم نمیارن برای همین مکمل خاصی نیست براتون.
به نظر من شما قبل از باشگاه یه فنجون قهوه بخور فعلا تا یه مدت انرژی لازم رو بهت میده تا وقتی که خودت راه بیوفتی. به چربی سوزیت هم کمک میکنه
سلام دوستان من قدم 192 195 ( یه چن سالی هس اندازه نگرفتم ) وزنمم همینطو ولی فک کنم 90 تا به حدس خودم یه 5 کیلویی چربی دارم شکم و پهلو باهام البته چون قدم بلنده اینا اصلا دیده نمیشه فقط خودم میخوام هیکلم و یه سرو سامونی بدم همه جاشو به خصوص بازو وسینه و بالا تنه رو بعد چند سال دوری از بدن سازی دوباره میخوام جدددددددی شرو کنم ( اول میخوام چربی ا رو اب کنم بعد شرو کنم بدنسازیو البته همزمانو با استفاده از تمرینات هوازی )سوالم اینه که من یه سرچی زدم دیدم نقش خواب کافی و بخصوص تغذیه قبل و الخصوص بعد تمرین و قبل از خواب خییلیییییییییی مهمه ( قبل تمرین یه کربو پیچیده بزنی تا طول تمرین انرژِی کم نیاری و بعد تمرینم تا نیم ساعت یا یک ساعت اول تایم طلایی که میگن پرو تیین و کربو باکیفیت و زود جذب بزنی قبل خوابم یه پروتیین و کربو درحد کم دیر جذب بزنی که عزلاتت تحلیل نرن تو طول خواب ) تو سرچ کردن متوجه شدم غذاهایی رو داده بودن بعد تمری که مثلا دو تا سینه مرغ و 10 تا سفیده تخم مرغ سیب زمینی پخته و یه بشقاب ماکارونی و ........ که شما خودت بهتر در جریانی / من تقریبا از اول ماه اینده شرو میکنم باشگاه رفتنو حالا سوالم اینه من الان دانشجوم و وقت تهیه اینا رو ندارم و هزینشم خیییییلیییییی گرون در میاد خودم به ای ن فکر رسیدم که یه پودر پرو تتیین و یه کربو هیدرات با کیفیت بگیرم مصرف کنم . ب نظرت همین کارو کنم یا ازغذا استفاده کنم تا یه 2 . 3 ه ماهی بدن عادت کرد بعد مکمل مصرف کنم با اینکه میگن مکملا ضزز دارن واسه بدن هزینه اینا جند در میاد جنس اصلی ( من خودم چن تا از اشناهامون باشگاه دارن ولی نظر شمام میخوام کلا باید چیا مصرف کنم بیشتر منظورم رو تغذیه قبل و بعد تمرین با کیفیت و گرونم نباشه
سلام خدمت همه دوستان من دیروز 2تا دمبل 10 کیلویی که میتونم وزنش کم و زیاد کنم گرفتم تا اون روزهایی که باشگاه نیستم خونه تمرین کنم برای خودم- اگه بخوام هالتر بخرم چقد برام در میاد کسی اطلاعی داره از قیمتش![]()
Last edited by clau; 19-08-2013 at 23:01.
اول از همه اینو بگم که به صورت همزمان نمیشه عضله ساخت و چربی از بین برد ، این دوتا همزمان امکان پذیر نیست.
اینجور که من فهمیدم شما اول میخوای چربیهای اضافه رو با ورزش هوازی و رژیم غذایی از بین ببری ، و دنبال مکمل میگردی... مکمل پیشنهادی من گلوتامین هست تا جلوی از بین رفتن عضلاتت رو بگیره. همه وقتی هم میشه مصرفش کرد در شبانه روز
سلام این برنامه واسه چربی سوزی با تردمیل چطوره
5 دقیقه پیاده روی اهسته برا گرم کردن
---------------------------------
1 دقیقه با سرعت 5
1:30 دقیقه با سرعت 7
2:30 دقیقه با سرعت 9
---------------------------
جمعا میشه 5 دقیقه
و 5 بار تکرارش میکنم که میشه 25 دقیقه
که با اون 5 دقیقه پیاده رو یاهسته میشه 30 دقیقه بعد از 5 بار تکرار این کار 5 دقیقه اول رو دوباره انجام میدم تا بدن ب حالت عادی برگرده
کلا 35 دقیقه
اینم بگم روی خود دستگاه نوشته واسه رنج سنی نوشته شده
20................................25............رنج سنی
120...............................117.........LOWER
150...............................146..........UPPER
170..............................166.............HIGH
من ضربانم میره رو 180-180
خوبه!
حداکثر ضربان قلبتون باید این باشه:
حداکثر ضربان قلب = عدد 220 منهای سن شما
سلام خدمت اساتید
بلاخره بعد چند سال فعالیت در این زمینه ورزشی تصمیم به مصرف پروتیین کردم!
چند تا سوال داشتم:
الان پروتیین مارک خوب چیه؟من از یکی از مربیان باشگاهمون پرسیدم میگفت الان شده 2.5 کیلویی!!قیمتم بیتن 200 تا 300 تومنه!
اینکه کربو پروتیین که 60 درصد کربوهیدرات داره و 40 درصد پروتیین این بهتره یا خوده پروتیین تنها!!؟
من فقط میخوام یکی از این دو مکملو استفاده کنم!
شرمنده اگه سوالم زیاد شد
ببخشيد ميشه سیستم hiit با تردميل رو بهم بگيد چجوري بايد كار كرد![]()
برای رشد بدن به جز پروتئین کربوهیدرات هم نیازهاینکه کربو پروتیین که 60 درصد کربوهیدرات داره و 40 درصد پروتیین این بهتره یا خوده پروتیین تنها!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)