چون در مواقعی که ممکن است به هر دلیل اون اکانت قفل شه از ایمیل دوم کمک بگیری یعنی مثلا رمزی که فراموش کردی رو به اون ایمیل بفرسته....
چون در مواقعی که ممکن است به هر دلیل اون اکانت قفل شه از ایمیل دوم کمک بگیری یعنی مثلا رمزی که فراموش کردی رو به اون ایمیل بفرسته....
فکر کنم با برگردوندن تنظیمات به حالت کلاسیک بتونی به تنظیمات قبلی برگردی
فکر نکنم تنظیمی داشته باشه بهر حال بعد از login شدن دوباره خود trash اونهارو حذف میکنه
سلام خسته نباشین.به کمکتون نیاز دارم.چندوقتی بود وقتی میخواستم وارد ای دی یاهوم بشم رمزو قبول نمیکرداما از طریق مسنجرم میتونستم واردش بشم.دیروز اومدم مسنجرمو عوض کنم که الان هرچی رمز ای دیمو میزنم قبول نمیکنه.حسابم12 ساعته بلوک شد.تااینکه ازادش کردن/اومدم ریست پسوورد بزنم چون بازم بارمز قبلی واردش نمیشد.الان هررمزی که واسه رمز جدید میزنم قبول نمیکنه میگه پسوورد خیلی اسونه بااینکه از چندین نرم افزارایجادپسووردهای قوی استفاده کردم فایده ای نداره وحتی فیلد weak فقط قرمز میمونه حتی فیلد بعدیش روشنم نمیشه!!راهنماییم کنین چه رمزی بزارم...به ای دیم شدیدا نیاز دارم...مثال پسووردایی که اممتحان کردم: S@Ji@$ni DosT@$?29 و....... خیلی امتحان کردم نشد.لطفا کمکم کنین ممنون میشم.موفق باشین
نیاز به این همه دنگ و قنگ نداره
کافیه تو پسووردت از حروف بزرگ و کوچک و عدد استفاده کنی
همین
شایدم میتونه علتش ت ح ر ی م های جدید روی ایران باشه
اگه نرم افزاری داری مثل پ ر و ک س ی فایر که بتونه ای پی شما رو به کشوری غیر از ایران تغییر بده هم امتحان کنید
امیدوارم موفق شوید
پسورد حداقل 8 حرف و شامل حداقل یک حروف بزرگ و شامل عدد و حروف
از جوابتون ممنونم.نه اوناروهم استفده کردم...حروف بزرگ وکوچک...نمیدونم انواع واقسام اشکال فایده ای نداره..اما با فیلترشکن امتحان نکردم اما فکر نکنم فایده داشته باشه...الان امتحان میکنم
اینبار سوم بود...حسابم بلوک شد!!12 ساعت!!خداوکیلی یه عالمه رمز امتحان کردم نمیدونم چرا همرو .ویک. میدونه...حروف بزرگ وکوچیکم امتحان کردم دیشب هیچ فایده ای نداره...از روی فیلد weak تکون نمیخوره....حالا انشاالله12 ساعت دیگه با فیلتر شکن دوباره امتحان میکنم اما فکر نکنم به تحریم مربوط باشه....برعکس تموم کارامو زندگیمم توشه...از همه مهمتر ادلیستامم توش هستن که خدامیدونه چقدر منتظرم هستن...بازم ممنون از پاسخگوییتون واقعا فکر نمیکردم اینموقه شب کسی پاسخگوی من باشه..ممنونم انشاالله فردا تست میکنم وخبرشو میزارم اینجا دوباره.شبتون بخیر
سلام دوباره.من دیشب بود که هرکارکردم نتونستم رمزموتغییر بدم ازتون میخوام راهنماییم کنین.همین الان با فیلتر شکن وصلم به یاهو برای ریست کردن پسوورد امالعنتی بازم میگه پسووردتون اسونه بااینکه از حروف کوچک بزرگ اعداد سیمبل هاو همه چیز توش استفاده کرد توی تصویر زیر میتونین مشاهده کنین...
لطفا کمکم کنین هرراهی میشه بهم بگین تا انجامش برم...جز ریست پسوورد بقیه گزینه ها مثل حسابم به خطر افتاده رو هم امتحان کردم اما اخرش اونم میومد به همین جا....کمکم کنین ممنونتون میشم........
![]()
دادا اگه بخوای یوزر و پسوردت رو برام پیغام خصوصی بفرست ببینم میتونم عوضش کنم برات یا نه
البت اصل اول اعتمادتون هست . و اینکه قول صد درصد هم نمیدم که درست بشه . توی تاپیک فیس بوک هم دوستانی بودن که به مشکل برخورده بودن و یوزرشون رو برام فرستاده بودن .
قربانت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)