به هر 1000 گيگ ميگن يه ترابايت حالا من ميپرسم بعد از ترابايت چي ميشه ؟؟نوشته شده توسط soleares
![]()
به هر 1000 گيگ ميگن يه ترابايت حالا من ميپرسم بعد از ترابايت چي ميشه ؟؟نوشته شده توسط soleares
![]()
ببينم مي خواي يه نوجون رو سوال پيچ كني !؟ من گفتم نسل جديد 1.5 ترا هستش همين .نوشته شده توسط WooKMaN
سوالات :
1- سربازي كي تموم ميشه ؟
2- آيا توي كهكشانهاي دور موجودات ديگري كه مانند انسان يا فراتر يا مثل گذشته انسان باشند وجود دارد ؟ ( فكر مي ني اين طور باشه )
3- مجيد آنلاين بهتره يا پي سي ورد !![]()
4- بعد از ترا چي هست ؟ ( من نمي دونم )
5- حالا شما اگه تونستي بگي بعد از نانو و بعد از اون چيه !؟ (هدف از اين سوال بعد از پيكو چيه ؟)![]()
منتظريم .
ببينم مي خواي يه نوجون رو سوال پيچ كني !؟ من گفتم نسل جديد 1.5 ترا هستش همين .
اوووكي ... بيخيال ...![]()
سوالات :
1- سربازي كي تموم ميشه ؟ 85/10/1
2- آيا توي كهكشانهاي دور موجودات ديگري كه مانند انسان يا فراتر يا مثل گذشته انسان باشند وجود دارد ؟ ( فكر مي ني اين طور باشه )بنظرم همين طوره ...![]()
3- مجيد آنلاين بهتره يا پي سي ورد !اول پي سي بعد پي تي بعد مجيد آنلاين
4- بعد از ترا چي هست ؟ ( من نمي دونم )هنوز كشف نشده ...![]()
5- حالا شما اگه تونستي بگي بعد از نانو و بعد از اون چيه !؟ (هدف از اين سوال بعد از پيكو چيه ؟)![]()
ميكرو نانو![]()
منتظريم .
سلام مومن خدا انشا الله که خوبی... قویترین انسان به نظر شوما..اسم کامل رودگلیت...بهترین ساز..بهترین مداح اهل بیت...کاش چی میشد...نماز شب چند رکعت(برای گزینش)-دریا یا دریاچه...زیباترین جای ایران...جایگاه تو تو جهان کجا میبینی...ماه یا خورشید...ستاره یا سیاره...پلی استیشین یا سگا...مروارید یا زمرد...خوش خوراکی...بز یا گوسفند...فیل یا گوزن...حالا با این کلمات که میگم جومله بساز...کاپشن-فنر-ارتش-چهارراه...حالا سه بار بزن تو مانیتور تا مانیتورت بشکنه...
اینم اثرات هنک کردن ما این آخری شووخی بید...یا حق...
![]()
از چه نوع اعدامي خوشت مياد؟
دار-صندلي الکتريکي-سم گشي- گلوله باران
]چه حسی داری؟
چرا تاريك شديد؟ چراغ چشماتونو خاموش كرديد؟
سلام مومن خدا انشا الله که خوبیسلام عزيز ... مرسي ... قویترین انسان به نظر شوما با اراده ترين ..اسم کامل رودگلیت نميدونم ...بهترین ساز من با گيتار بيشتر حال ميكنم ..بهترین مداح اهل بیت حميد عليمي ...کاش چی میشد دنيا به آخر برسه ... ...نماز شب چند رکعت(برای گزینش) 11 ركعته كه 3 ركعت آخرش مهم بيده-دریا یا دریاچه دريا ...زیباترین جای ایران رامسر ...جایگاه تو تو جهان کجا میبینی اون وسطا ...ماه یا خورشید خورشيد ...ستاره یا سیاره ستاره ...پلی استیشین یا سگا پلي استيشن ...مروارید یا زمرد زمرد ...خوش خوراکی آره جيييگر ...بز یا گوسفند گوسفند ...فیل یا گوزن گوزن ...حالا با این کلمات که میگم جومله بساز...کاپشن-فنر-ارتش-چهارراه سر چهار راه ارتش كاپشن فنري ميفروشن
...حالا سه بار بزن تو مانیتور تا مانیتورت بشکنهنميشكنه .... ...
اینم اثرات هنک کردن ما این آخری شووخی بید...یا حق... قربانت
من كه همون دار رو انتخاب ميكنم ...نوشته شده توسط sina_f
![]()
دوست عزيز منظورت منم ؟نوشته شده توسط shady_er
![]()
انشاالله فردا اين ساعت من ديگه صندلي نشيني رو ترك خواهم كرد ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)