تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 231 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    آبهای نیلگون خلیج فارس

پيش فرض

سلام
    با توجه به اینکه n8 به صورت mass memory هستش آیا نصب آنتی ویروس الزامی است ؟ اگه بله چه آنتی ویروسی و از کجا؟ البته پکیج جدید نرم افزار پالس موبایل 2011SE رو هم دارم. ولی اکثر (سر و کی) رو میخواد که هر چی کردم نشد دریافت کنم . همه راهنمایی های توی سایت هارو هم رفتم ولی با این ایرانسل سیستم میره تو کما!!!! و APPROVE نمی کنه

2. این کاربر از GACHINI1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    آبهای نیلگون خلیج فارس

پيش فرض

سلام
    با توجه به اینکه n8 به صورت mass memory هستش آیا نصب آنتی ویروس الزامی است ؟ اگه بله چه آنتی ویروسی و از کجا؟ البته پکیج جدید نرم افزار پالس موبایل 2011SE رو هم دارم. ولی اکثر (سر و کی) رو میخواد که هر چی کردم نشد دریافت کنم . همه راهنمایی های توی سایت هارو هم رفتم ولی با این ایرانسل سیستم میره تو کما!!!! و APPROVE نمی کنه

4. این کاربر از GACHINI1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه h.gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    سلام

سلام

دوست خوبم
    سیستم عامل این گوشی جدیده
    و هنوز هیچ ویروسی براش نوشته نشده
    پس نصب آنتی ویروش اصلا لازم نیست

6. این کاربر از h.gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

X6؟؟؟؟؟
    بابا بیخیال!
    من N97 دارم با 2 تا X6 مقایسه کردم و X6 خیلی آشکارا در عکاسی شکست خورد! یعنی X6 در بین 5 مگاپیکسلی ها چندان حرفی برای گفتن نداره، اون وقت شما میگی از N8 که بزرگترین سنسور رو داره و با دوربین های 14 مگاپیکسلی حرفه ای مقایسه میشه بهتر هست؟

دو احتمال داره بنظر من:
    1:گوشی کلا N8 اصل نیست، چون گوشی های بدل چینی که هستند خیلی خیلی مشابه نمونه اصلی هستند و خیلی خیلی سخته تشخیص اینکه کدوم اصلی هست و کدوم بدل!
    2: یا لنز کثیف هست و شایدم تنظیمان رو روی ابعاد عکس کوچکتر گذاشتید!

در کل شما دو عکس مشابه از این دو گوشی اینجا قرار بدید تا اساتید بهتر نظر بدن!(سایز اصلی رو بذارید و عکس رو دستکاری نکنید)
    سلام
    من از طرفدار های سرسخت نوکیا هستم و تعصب شدیدی دارم ان73 و ان 82 و n86 و n95 وn96 داشتم الان سه ماهه ان 8 دارم قبول کنید که دوربینش حتی یک درصد هم راضیم نکرد حتی به شفافیت ان 73 هم نیست من 10 ساله تو کار کامپیوتر و موبایلم غیر حرفه ای هم نیستم با تمام تنظیماتش ور رفتم کاور روش رو برداشتم ولی اصلا راضیم نکرد هرکی میگه خلاف اینه یه سری به همه فروم ها بزنه همه حرف منو تائید می کنند فیلم برداریش بی سابقه است حتی دی وی کم هارد دار من هم به پاش نمی رسه اما دوربینش نا امیدم کرد هر دفه بعد از عکس گرفتم مجبورم با نرم افزار های خودش میزان کنتراست و رنگ رو دستکاری کنم تا شادابتر به نظر بیاد ضمناً هر دفعه رو حالت ویوید که رنگ شادابیه می زارم در مرحله بعدی عکس برداری میره رو پیشفرض .من 4 تا دوربین دیجیتال سونی و کانن 6 -8-10-14 مگا پیکسلی دارم باز خدا پدر اون 6 مگا رو بیامرزه ضمناً عکسای موبایل رو با ال سی دی Amoled خودش نگاه نکنید که خوش رنگه ببرید تو کامپیوتر ببینید متوجه می شید هرکی میگه دروغ میگم هنوز تو مکانیسم انکاره نمی خواد واقیعیت رو قبول کنه تعصب بی جا داره یا اصلا ان 8 نداره یا داره ولی اصلا موبایل 5 مگا پیکسلی نوکیا اصلا نداشته تا مقایسه کنه شما فقط دو تا عکس ان 82 رو ببینید یک سرو گردن بالاتر اینه فقط و فقط ، فقط و فقط حححححححححححححجمش 12 مگا هست نه کیفیتش هرکی قبول نداره من ثابت می کنم
    ضمناً باید اینو بگم انصافاً در تمامی موارد دیگه بسیار عالی عمل کرده ولی ای کاش می شد ...

8. این کاربر از tekno2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض نوکيا دوربين N8 را به روز رساني مي کند

نوکيا دوربين N8 را به روز رساني مي کند
    به گزارش پايگاه اطلاع رساني GsmAria ، شرکت نوکيا به زودي برنامه به روز رسان براي ارتقاي کارايي دوربين گوشي N8 خود ارائه مي کند. با وجود اينکه گوشي مذکور با دوربين 12مگاپيکسل وارد بازار شد اما به نظر مي رسد هنوز هم فضايي براي ارتقاي قابليتهاي آن وجود دارد. از جمله قابليتهايي که با اين به روز رساني امکان پذير مي شود مي توان قابليت زوم خودکار ممتد را نام برد که در حال حاضر از طريق -- کردن در N8 امکان پذير مي شود هرچند نرم افزارهايي نيز مخصوص اين کار در OVi Store نوکيا وجود دارند.

با ارائه اين به روز رساني کاربران نيازي به نصب برنامه هاي جانبي نخواهند داشت. با وجود اينکه نوکيا تاريخ دقيقي براي عرضه اين به روز رساني اعلام نکرده اما خبرهاي غير رسمي حاکي از آن است که در ابتدا براي برخورداري از اين به روز رساني بايد سيستم عامل سيمبين 3 اين گوشي به نسخه سيمبين Anna ارتقا يابد.

10. این کاربر از mr_khodaei2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه h.gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نوکيا دوربين N8 را به روز رساني مي کند
    به گزارش پايگاه اطلاع رساني GsmAria ، شرکت نوکيا به زودي برنامه به روز رسان براي ارتقاي کارايي دوربين گوشي N8 خود ارائه مي کند. با وجود اينکه گوشي مذکور با دوربين 12مگاپيکسل وارد بازار شد اما به نظر مي رسد هنوز هم فضايي براي ارتقاي قابليتهاي آن وجود دارد. از جمله قابليتهايي که با اين به روز رساني امکان پذير مي شود مي توان قابليت زوم خودکار ممتد را نام برد که در حال حاضر از طريق -- کردن در N8 امکان پذير مي شود هرچند نرم افزارهايي نيز مخصوص اين کار در OVi Store نوکيا وجود دارند.

با ارائه اين به روز رساني کاربران نيازي به نصب برنامه هاي جانبي نخواهند داشت. با وجود اينکه نوکيا تاريخ دقيقي براي عرضه اين به روز رساني اعلام نکرده اما خبرهاي غير رسمي حاکي از آن است که در ابتدا براي برخورداري از اين به روز رساني بايد سيستم عامل سيمبين 3 اين گوشي به نسخه سيمبين Anna ارتقا يابد.

اینا همه درست
    الن همه منتظر آنا هستن
    اون مشخص نیست کی میاد
    وگرنه خودمون میدونیم که آنا که بیاد کلی تغییر ایجاد میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه astaragg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

از دوستان کسی نوکیا play to رو نصب کرده؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام
    من از طرفدار های سرسخت نوکیا هستم و تعصب شدیدی دارم ان73 و ان 82 و n86 و n95 وn96 داشتم الان سه ماهه ان 8 دارم قبول کنید که دوربینش حتی یک درصد هم راضیم نکرد حتی به شفافیت ان 73 هم نیست من 10 ساله تو کار کامپیوتر و موبایلم غیر حرفه ای هم نیستم با تمام تنظیماتش ور رفتم کاور روش رو برداشتم ولی اصلا راضیم نکرد هرکی میگه خلاف اینه یه سری به همه فروم ها بزنه همه حرف منو تائید می کنند فیلم برداریش بی سابقه است حتی دی وی کم هارد دار من هم به پاش نمی رسه اما دوربینش نا امیدم کرد هر دفه بعد از عکس گرفتم مجبورم با نرم افزار های خودش میزان کنتراست و رنگ رو دستکاری کنم تا شادابتر به نظر بیاد ضمناً هر دفعه رو حالت ویوید که رنگ شادابیه می زارم در مرحله بعدی عکس برداری میره رو پیشفرض .من 4 تا دوربین دیجیتال سونی و کانن 6 -8-10-14 مگا پیکسلی دارم باز خدا پدر اون 6 مگا رو بیامرزه ضمناً عکسای موبایل رو با ال سی دی Amoled خودش نگاه نکنید که خوش رنگه ببرید تو کامپیوتر ببینید متوجه می شید هرکی میگه دروغ میگم هنوز تو مکانیسم انکاره نمی خواد واقیعیت رو قبول کنه تعصب بی جا داره یا اصلا ان 8 نداره یا داره ولی اصلا موبایل 5 مگا پیکسلی نوکیا اصلا نداشته تا مقایسه کنه شما فقط دو تا عکس ان 82 رو ببینید یک سرو گردن بالاتر اینه فقط و فقط ، فقط و فقط حححححححححححححجمش 12 مگا هست نه کیفیتش هرکی قبول نداره من ثابت می کنم
    ضمناً باید اینو بگم انصافاً در تمامی موارد دیگه بسیار عالی عمل کرده ولی ای کاش می شد ...
    عزیز من تعصبی روی نوکیا ندارم، یعنی داشتم ولی دیگه ندارم و گوشی خودم هم حالا گالاکسی اس هست!

ولی دوستمون گفتند که "کیفیت دوربین N8 از X6 کمتر هست"، منم گفتم X6 خودش به هیچ عنوان کیفیت قابل قبولی نداره، و نمیوتنه از N8 بهتر بوده باشه!
    در بین 5 مگاپیکسلی های نوکیا N82 و N95 بنظر من بهترین دوربین و لنز هارو داشند(البته N95 فلاشش ضعیف بود). N97 بهترین 5 مگاپیکسلی نیست، ولی برید به کلوپ X6 و عکسی که برای مقایسه گذاشتم رو ببینید!

همچین دوربینی رو گفتم که نمیتونه از N8 برتر باشه. و اگر تعصبی روی نوکیا و N8 داشتم نمیرفتم گلاکسی اس بخرم!

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

نوکیا چرا به این روز افتاده؟
    آخرین پست مال 4 روز پیش هست، تازه اونم خودم زدم!

یه زمانی هر ساعت 7 8 تا پست ارسال میشد اینجا!

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    نکته مهم این که نوکیا بعد از چند سال که همیشه حسابی عکسارو دستکاری می کرد، این بار با کمترین دستکاری عکسها رو تحویل کاربر می ده به همین خاطره که به نظر می رسه رنگاش خوب نیستند، حتی اگه تو دوربینهای رده حرفه ای تر نگاه کنید، بهترین دوربینها اونایی هستند که رنگو واقعی بدن. دوربینهایی که رنگو قشنگتر می دن به این خاطره که رنگها رو اشباع می کنن وگرنه حتی شما توی طبیعت هم خیلی از رنگها را مثل دوربینها نمی بینید. اشباع کردن رنگ باعث قشنگی عکس می شه اما باعث از دست دادن مقداری جزئیات میشه و بعدا اگه بخواهید با کامپیوتر تغییراتی روی عکس بدین این جزئیات از دست رفته می تونن باعث مشکل بشن، به خصوص که عکسها با فرمت JPEG ذخیره می شن که یک فرمت Lossy هستش و با کوچکترین تغییر جزئیات رو از دست می ده. اگه عکسهای دوربینهای حرفه ای رو ببینید، با فرمت RAW گرفته می شن که هیچ تغییری توسط دوربین روی اون انجام نمیشه تا هیچ جزئیاتی از دست نره، عکاس بعداً با اضافه کردن جزئیات رنگ می تونه توی هر شرایطی کمترین جزئیات رو از دست بده.
    به علاوه اگه کیفیت عکس N8 رو توی شب ببینید می بینید که تا حد امکان نویزها رو کم نکرده چون کم کردن نویز هم باعث ایجاد رنگهای مصنوعی میشه و جزئیات رو از بین می بره.
    من خودم کاربر موتورولا هستم و علاقه ای به نوکیا ندارم، اما همسرم داره و عکسهایی که میگیره مثل یه دوربین عکاسی نیمه حرفه ایه و کمترین دستکاری روی عکس رو داره وبه کاربر اجازه می ده با نرم افزار داخلیش رنگهای عکس را بهتر کنه.

16. این کاربر از modernamir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •