با سلام
1.کرک برای پچ 1.01 میخوام.روی dvd خودم کرک نداشتم.(کرکی که برای بازی آنلاین مثل گیم رنجر مشکل نداشته باشه)
2.پچ رسمی بجز 1.01 دیگه نیومده؟
با سلام
1.کرک برای پچ 1.01 میخوام.روی dvd خودم کرک نداشتم.(کرکی که برای بازی آنلاین مثل گیم رنجر مشکل نداشته باشه)
2.پچ رسمی بجز 1.01 دیگه نیومده؟
بچه ها من جوی استیک آبی فراسو رو گرفتم
یکی میشه یه عکس از تنظیمات دقیقشو بزاره؟
خودم تنظیم کردم ولی آنالوگ راستش دقیق عمل نمیکنه
ویرایش:فکر کنم حل شد
فقط دکمه های L و R دقیقا چی هستن؟
Last edited by بردیا; 15-01-2011 at 14:18.
این هم کرک این پچ که خودم استفاده کردم و جواب داده و مشکلی نداشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دکمه های آنالوگ چپ و راست رو که به داخل فشار بدی میشه L و R![]()
آقا کسی جواب این سوال ما رو نمیدونه؟!
تا حالا کسی این پچ رو نصب نکرده؟!
خیلی وقته تو کف موندیم ببینیم واقعا اثر میذاره یا نه؟!
خیلی ویژگی ها داشت ولی من تغییری توی بازی ندیدم
اگه کسی نصب کرده یک راهنمایی چیزی بکنه
نام کاربری من در گیم رنجر برای بازی فیفا 11: pashangparsi4
من دیروز واسه اولین بار بازی کردم واقعا این کجا و نسخه کنسولی و 11 واقعی کجا گیم پلی نسخه PC آدم رو یاد فیفا 06 میندازه که بازیکنا همه مثل هم بودن و فرقشون توی سرعت عمل ها بود نه چیز دیگه انعطاف پذیری پرسنالتی 11 کجا و این کجا ولی به هر حال می ارزید بازی کنم تا بیشتر متوجه ریزه کاری نسخه کنسولی بشم... راستی من لیست کامل secret accamplishment ها رو دارم هرکی خواست بگه تا راهنمایی کنم
data0.big , data0.bh , data7.big , data7.bh رو از توی فولدر گیم بردار بریز تو FIFA11 HYBRID Easy Manual Install بعد تیک read only رو برای , data0.bh data7.bh بردار بعد INSTALL HYBRID اجرا کن بعد دوبار تیک read only اون دو فایل رو بذار بعد دوباره 4 تا فایل رو برگردون تو فولدر گیم . به نظر من یه تغییرات جزئی می کنه .
این چرا سرعتش داخل بازی انقدر کمه ؟
Game Speed روی Fast هست اما سرعت کمه ... یه راه حل بدین
ببخشید دوستان چه جوری میشه نقل و انتقالات رو بروز کرد ؟ پچی چیزی نیست ؟یا باید خودمون انجام بدیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)