نه..................
نه..................
در گفتگویی که Ed Boon (خالق مورتال کامبت) با Sid Shuman (سردبیر سابق GamePro) در توییتر داشتند در رابطه با D.I.C.E 2012 بحث می کردند. همه طرفدار های سبک Fighting امیدوار بودند تا Boon در سال 2011 سری جدید Mortal Kombat را مجددا راه اندازی کند. واسه اونایی که نمی دانند مخفف DICE چیست (Design, Innovate, Communicate, Entertain). تصویری که در پایین مشاهده می کنید، مکالمه ای توسط Boon در توییترش است به همه نشان می دهد که Mortal Kombat 10 دیر یا زود ساخته می شود. البته شاید به طور قطعی MK تایید نشده باشد، اما استودیو NetherRealm به فکر آن است. شاید شما فکر کنید که بله، معلوم است که این بازی به سوی سبک جدیدی می رود، اما این امر نمی تواند به موفقیت عنوان قبلی برسد. به هر حال او در توییتر خود می گوید کار هایی که در حال حاضر انجام می دهم:"حدس و گمان است". من بر روی صندلی ام نشستم و مشتاقانه منتظر دیدن خبر هایی بیشتری در مورد MK جدید هستم. آیا واقعا Mortal Kombat 10 در راه است؟ یا فقط استاد MK ما را پیچانده؟!
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از گذشت یک شب این خبر از سایت testyourmight.com پاک شد . و گفته شده فقط یه شایعه از طرف اد بون بوده. و هنوز تائید نشده .
این فیتالیتی های اسکورپین و چند تای دیگه که ازاد نیست و باید dlc نصب داشته باشیم رو چطوری میشه ازاد کرد.؟
کلا چیز جدیدی میشه به بازی اضافه کرد؟(لباسی یا فیتالیتی ای یا ......)
تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط واسه PS3 های -- شده میشه نصب کرد .......البته اگه نخوای بخری از PSN
به صورت PKG هستن و باید با توجه به ریجین بازی( نه دستگاه) دانلود کنی ..........چون نمیاره اگه به غیراون باشه ...................
دوستان من اين فيلم ها را از اپارات اوردم اگه خواستيد مي تونيد بريد اون جا هر چه فيلم بخواي اونجا است اين هم لينكش
اين هم فيلم فيتاليتي هاي گشنگه كاراكتر هاي مورتال كومبت و با x-ray
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم چند فيلم خنده دار مورتال كومبت حتما نگاه كنيد
سلام دوستان عزیز
سوالی از شما داشتم خبری دیدم مبنی بر بر انتشار بازی Mortal Kombat 9/2011 که بر روی نسخه کامپیوتر آمده این یک شایعه است US Release Date : Apr-19-2011 لطفا اگر شما هم اینو شنیدید این خبر رو تایید کنید چون به تازگی یک نظر سنجی شده بود و یک طوماری هم برای انتشار این بازی بر روی نسخه کامپیونری جمع آوری شده بود
با سپاس فراوان![]()
بچه ها لیست کامل کامل فیتالیتی ها رو کسی داره برام بذاره؟
یعنی با این لیست من دیگه کاراکتری رو نبینم فیتالیتیه علامت سوال داشته باشه![]()
اینو من قبلا برا خودم درست کرده بودم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)