تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 309 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

منم یک بار 2.2 رسمی امارات رو فلش زدم بعد دوباره برگشتم به سیانوژن . هیچ فرقی نکرد . فقط لوگوی موتورولا رنگش قرمز شده که با حال تره .
    دقیقا منم همینو دیدم، یعنی وقتی از روی رام 2.2x میبری به cm7 فرق میکنه تا اینکه از 2.2y ببری به cm7 البته فکر میکردم اگه بگم یکم خنده دار باشه ولی جالب ومنطقی میتونه باشه (مثال: باید توی سیناژن برای برطرف شدن پرش آنتن، همون آنتن 2.2 قبلیش رو فعال کرد! پس ربط داره به هم) ولی پیشنهادی ندارم واسه اینکه کدوم رام واسه زیر سیناژن بهتره. کسی با این 2.2 رسمی که جدیدا اومده امتحان کرده؟ یعنی این 2.2 رو روت کنین و cm7 بهش تزریق کنین؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

اضافه بر روشهایی که دوستان اشاره کردند با نصب نرم افزار 91PC SUIT FOR ANDROID میتونید از تمام بخشهای گوشی روی کامپیتر back up بگیرید و restore کنید
    من از sprite backup استفاده میکنم
    وقتی وارد برنامه میشی برات تفکیک میکنه که از کجا ها میخوای بکاپ بگیری که شامل:
    application settings
    bookmarks
    calender
    call log
    contacts
    masseges
    multimedia & massegs
    music
    photos
    system settings
    video
    اینها میشه و هرکدوم تیک مارک داره و میتونی هرجا رو که نمیخوای غیر فعال کنی (واسه اینکه حجم بکاپی که میگیری بیخودی زیاد نشه) البته برنامه هایی که بچه ها گفتن هم خوبه. همه رو بگیر باهاشون کار کن بعد خودت میاد دستت و یکی رو انتخاب میکنی دیگه

3. این کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

راستی اگه کسی میدونه mtp usb device دقیقا چیه یه توضیحی بده.؟؟
    Multi Time Programmabl usb device

حافظه هاي قابل برنامه ريزي در قالب هاي مختلفي ارائه مي شوند نظير:
    ISP (In-System Programmable)
    IAP (In-Application Programmable)
    OTP (One Time Programmable)
    MTP (Multi Time Programmable)
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی فنی بود زیاد سر در نیاوردم که خلاصه شو بگم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

سلام ممنون..
    مشكل از اينجا شروع شد كه خواستم با برنامه آپداتر موتورولا گوشيم رو به 2.2.2 آپ كنم...يك بار با گوشي كانكت شد و آپديتي برام مشخص نكرد...گفتن گوشي نبايد روت باشه.آنروتش كردم ديگه گوشيم با آپداتر كانكت نشد.دوباره روتش كردم نشد.با ركاوري رام اوليه رو كه بك گرفته بودم رستور كردم نشد.فكتوري ريست كردم نشد....نشد كه نشد كه نشد..نميدونم چه مرگش شده...آپداتر رو هم دوباره نصب كردم گوشي با سيستم كانكت ميشه و حتي با برنامه هاي خود موتو و SuperOneClick كانكت ميشه ولي نميدونم چرا با اين آپداتر مچ نميشه...
    .
    من دقیق نفهمیدم شما چطور میخواستی گوشیت رو به 2.2.2 آپدیت کنی !؟ آپدیت کردن که خیلی راحته .
    برنامه آپداتر دیگه چیه ؟

شما اگر یو اس بی درایور موتورولا رو نصب کرده باشی به راحتی میتونی با برنامه rsd lite رام جدید رسمی 2.2 رو فلش بزنی . ربطی هم به روت یا آنروت بودن نداره .

6. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

برنامه آپداتر دیگه چیه ؟
    فکر کنم منظورش آپدیتر باشه...

8. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

فکر کنم منظورش آپدیتر باشه...
    همون آپدیتر رو هم تا حالا نشنیدم ! این برنامه هاا چیه از کجا میارین

10. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

همون آپدیتر رو هم تا حالا نشنیدم ! این برنامه هاا چیه از کجا میارین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من مي خواستم يه گوشي دفي بگيرم.
    ميشه لطفا بگين چه چيزايي رو موقع خريد بايد در نظر بگيرم؟
    از نظر سخت افزاري و نرم افزاري بگين لطفا.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

سلام دوستان
    من مي خواستم يه گوشي دفي بگيرم.
    ميشه لطفا بگين چه چيزايي رو موقع خريد بايد در نظر بگيرم؟
    از نظر سخت افزاري و نرم افزاري بگين لطفا.
    باید روی جعبه نوشته باشه motorola defy خوب دقت کن به این موضوع
    این که شوخی بود ولی یه سری چیزا هست که بچه توی صفحه های قبل بهش اشاره کردن و به درد خورد واسه من وقت خرید (حداقل کار بردش اینه که یارو فکر میکنه شما بیشتر از اون بارتونه و سعی در انداختن و گرون فروشی نمیکنه)
    - باطری اصلی دیفای بغل اون قسمت فلزی که به گوشی متصل میشه یه سوراخ گرد به قطر 2 میلیمتر داره که نمونه تقلبی باطری دیفای این رو نداره
    - دوربینش رو روشن کن و دستت رو بذار جلوی لنز، باید کاملا صفحه گوشی سیاه بشه و اگر نقطه یا نقطه های سفید رنگ دیدی یعنی همونجایی که نقطه سفید میبینی پیکسل ش سوخته
    - از توی منوی setting/language&keybord میتونی چک کنی ببینی گوشی که داری میخری فارسی فابریک واسه اس ام اس و وبگردی داره یا نه (البته اگر نداشت چیزی رو از دست ندادی آخه تا اونجایی که میدونم مال 80% بچه های فروم از اول نداشت و با آپدیت رام اصلی یا رام های دیگه که زدن کلا این مشکل حل شد. حتی توی چند صفحه قبل هم دوستان واسه تعویض فنت فارسی هم توضیحاتی دادن که میتونی بری ببینی)
    - مسلما گوشی همه made in china هست ولی اگر برچسب پشت باطری رو یه جوری بگیری که نور رو به چشمت بازتاب کنه دیگه نمیتونی نوشته ها رو بخونی در حالت اصلی ولی اگر نوشته ها بازتاب خودش رو داشته باشه و صفحه بازتاب خودش رو یعنی برجسته باشه نوشته ها یعنی برچسب جعلیه (این یه تجربه شخصی هست از اون زمون ها که تو کار گوشی بودم)
    - مموری micro sd هم که فابریک 2 گیگ روی خود گوشی هست
    - در پشت گوشی توی یه پلاستیک جدا هست و درش با یه برچسب پلمپ شده و هیچ جوری نمیشه بدون پاره کردن اون برچسب کاغذی بازش کرد
    - لوگوی MOTOblur و T.Mobile هم بعید میدونم پشت در گوشی باشه که اونا هم مهم نیست و فکر نمیکنم بچه هایی که از ایران و دوبی گرفتن گوشی هاشون از این جینگولک بازی ها داشته باشن روی در پشت گوشی
    - اگر درخواست پول اضافه واسه بنامه ریختن و فارسی کردن و اینجور کارا خواست زیر بار نرو همینجا با کمک اساتید میتونی هر کاری خواستی بکنی و کم کم راه میافتی (مثل من که حتی قبلش اندروید نداشتم )
    - گوشی رو که روشن کردی چند بار با دکمه پاور lock & unlock کن ببین گوشی هنگ نکنه
    - شارژر گوشی هم دو تکه هست 1-کابل رابط که یک سرش usb هست واسه اتصال به کامپیوتر و آدابتور شارژر 2-آدابتور سر سه شاخه
    - چک کردن صدا و آنتن و شارژ شدن و اینا هم که واسه همه گوشیا واجبه فقط یادت باشه که سیمکارت همراه اول بذاری روش واسه امتحان (اگه اول رو ساپورت کنه و آنتن بده حتما ایرانسل هم میده ولی واسه گوشی هایی که ریجستر نباشن واسه شبکه ایران ممکنه ایرانسل رو بگیرن ولی همراه اول رو نمیگیرن)

از همین الان مبارک باشه ضمنا اگر وقتی گرفتی بیای و قیمت رو هم بگی خوبه

راستی یادم رفت بگم!! موتورولا دیفای نه دفی

14. 2 کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

موقع خریدن گوشی حتما یادت باشه از فروشنده 24 ساعت وقت برای تست بگیری که اگه یه وقت مشکلی داشت که اونجا مشخص نشد (مثل همینی که خودم داشتم) بتونی ببری عوضش کنی...
    2-آدابتور سر سه شاخه
    شارژر فکر کنم دو مدل داره چون مال من دو شاخس و مطمعنم شارژر اصلیشه...

16. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •